Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Takco píše:
V únoru začíná předjaří.
přesně…od ledna běhám na záhony hledat vykukující sněženky a jak se v únoru objeví i krokusy je to dobrý!
A v březnu se už občas i dá s dekou sednout s kávou na zahradu a čichat jaro ve vzduchu ![]()
O to víc mně štve, že letos má náš okres jarňáky až jako předposlední - v březnu. Je mi úplně jasné, že se mi vůbec nebude chtít odjíždět na hory, když u nás v nížině už bude vše začínat pučet ![]()
@Lorre píše:
A co teprve ta spotřeba dříví
zatim dobrý, kotel stojí před barákem a komín neni dostavěnej ![]()
ale neptej se na spotřebu elektriky ![]()
Nejradeji mam cerven, od podzimni rovnodennosti uz to stoji za houby. Na Vanoce uz planuju unik do tepla.
Chodím do práce normálně i přes léto, takže neřeším. ![]()
Spíš je mi smutno z té tmy večer..
@inzenyrka85 píše:
zatim dobrý, kotel stojí před barákem a komín neni dostavěnejale neptej se na spotřebu elektriky
Není ti zima, devenko?!
Vzhledem k tomu, že k nám teplo dorazilo až v červenci, neboť v červnu bylo ještě na bundy a dlouhé kalhoty, pak jsme se namlsali sluníčka a tepla, asi tak 8 dní v červenci, pak přišlo na tři týdny ochlazení - déšť, vítr, 14-18 stupňů, aby bylo následně v srpnu konečně letních 29 stupňů, celých považte 7 dnů (!!). No a teď tu máme opět 11 stupňů, déšť a vítr. Od čtvrtka vyhrožují s oteplením, což se stalo. Z 11 stupňů se nám tu oteplilo na 13. což je skoro na tílko. Takže já jsem slušně na. raná
a chci alespoň dva týdny tepla ještě. Letošní léto stálo opravdu za houby.
Těším se, až půjdou do školky a školy
po devíti týdnech nekonečného bavení dětí, kdy jsem pro sebe neměla víc než pár hodin (když počítám i návštěvu zubaře
) budu mít (někdy v budoucnu) pár hodin klidu ![]()
@Anonymní píše:
Vzhledem k tomu, že k nám teplo dorazilo až v červenci, neboť v červnu bylo ještě na bundy a dlouhé kalhoty, pak jsme se namlsali sluníčka a tepla, asi tak 8 dní v červenci, pak přišlo na tři týdny ochlazení - déšť, vítr, 14-18 stupňů, aby bylo následně v srpnu konečně letních 29 stupňů, celých považte 7 dnů (!!). No a teď tu máme opět 11 stupňů, déšť a vítr. Od čtvrtka vyhrožují s oteplením, což se stalo. Z 11 stupňů se nám tu oteplilo na 13. což je skoro na tílko. Takže já jsem slušně na. ranáa chci alespoň dva týdny tepla ještě. Letošní léto stálo opravdu za houby.
Globální oteplování nás asi nezasáhlo ![]()
@Lorre píše:
Globální oteplování nás asi nezasáhlo
Na to už dávno nevěřím
!
Mě třeba letošní prázdniny s dětmi tak brutálně utekly, že bych potřebovala ještě tak minimálně měsíc
.
@Anonymní píše:
Vzhledem k tomu, že k nám teplo dorazilo až v červenci, neboť v červnu bylo ještě na bundy a dlouhé kalhoty, pak jsme se namlsali sluníčka a tepla, asi tak 8 dní v červenci, pak přišlo na tři týdny ochlazení - déšť, vítr, 14-18 stupňů, aby bylo následně v srpnu konečně letních 29 stupňů, celých považte 7 dnů (!!). No a teď tu máme opět 11 stupňů, déšť a vítr. Od čtvrtka vyhrožují s oteplením, což se stalo. Z 11 stupňů se nám tu oteplilo na 13. což je skoro na tílko. Takže já jsem slušně na. ranáa chci alespoň dva týdny tepla ještě. Letošní léto stálo opravdu za houby.
Zvláštní, já bych to popsala jako mimořádně horkej červen s přechodem kdy celej červenec bylo až 40 stupňů s týdenní úlevou a deštěm jeden týden v srpnu a pak s příšerným horkem, však se nedalo ani být venku. ![]()
@Dollorres asi jak kde. K nám na západ přijde léto jako poslední a jako první odchází. S deštěm je to to samé. 290× do roka přibývání oblačnosti od západu a jestliže se v televizi mluví o tom, že v ČR bude 25 stupňů, tak u nás je max.18. Standardně. ![]()
@Anonymní píše:
Přesně!!
Já to poznám podle ponožek na spaní. V červenci jsem je sundala na spaní na dva týdny, pak bylo opět hnusne, v srpnu zase na dva týdny.
A teď už je tu týden kosa.
Fakt to bylo strašlivě málo… Červen bývá většinou hezký, ale byl chladný…
No jo.
A už to zacina.
Už chystáme aktovky a pouzdra…
Těším se tak na březen, to už bývá jaro a začínám být optimista, že léto brzy přijde 😋
@Anonymní píše:
To tedy nevím, kde žiješ. Jenom v srpnu byly 14 dni v kuse teploty nad 30. Toto léto padly teplotní rekordy, vedra bylo víc než dost. Zaplať pánbůh, že je to pryč.