Konco-letní smutek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4968
1.9.23 08:24
@Takco píše:
V únoru začíná předjaří. :)

přesně…od ledna běhám na záhony hledat vykukující sněženky a jak se v únoru objeví i krokusy je to dobrý! :mrgreen: A v březnu se už občas i dá s dekou sednout s kávou na zahradu a čichat jaro ve vzduchu :lol:
O to víc mně štve, že letos má náš okres jarňáky až jako předposlední - v březnu. Je mi úplně jasné, že se mi vůbec nebude chtít odjíždět na hory, když u nás v nížině už bude vše začínat pučet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2561
1.9.23 09:12
@Lorre píše:
A co teprve ta spotřeba dříví :mrgreen:

zatim dobrý, kotel stojí před barákem a komín neni dostavěnej :mrgreen:

ale neptej se na spotřebu elektriky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
1.9.23 09:24

Nejradeji mam cerven, od podzimni rovnodennosti uz to stoji za houby. Na Vanoce uz planuju unik do tepla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
1.9.23 09:43

Chodím do práce normálně i přes léto, takže neřeším. :nevim:
Spíš je mi smutno z té tmy večer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
1.9.23 10:18
@inzenyrka85 píše:
zatim dobrý, kotel stojí před barákem a komín neni dostavěnej :mrgreen:ale neptej se na spotřebu elektriky :think:

Není ti zima, devenko?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.23 11:31

Vzhledem k tomu, že k nám teplo dorazilo až v červenci, neboť v červnu bylo ještě na bundy a dlouhé kalhoty, pak jsme se namlsali sluníčka a tepla, asi tak 8 dní v červenci, pak přišlo na tři týdny ochlazení - déšť, vítr, 14-18 stupňů, aby bylo následně v srpnu konečně letních 29 stupňů, celých považte 7 dnů (!!). No a teď tu máme opět 11 stupňů, déšť a vítr. Od čtvrtka vyhrožují s oteplením, což se stalo. Z 11 stupňů se nám tu oteplilo na 13. což je skoro na tílko. Takže já jsem slušně na. raná :mrgreen: a chci alespoň dva týdny tepla ještě. Letošní léto stálo opravdu za houby.

• Citovat
  • Upravit
2561
1.9.23 11:33
@Lorre píše:
Není ti zima, devenko?!

no snad se to stihne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29252
1.9.23 11:45

Těším se, až půjdou do školky a školy :palec: po devíti týdnech nekonečného bavení dětí, kdy jsem pro sebe neměla víc než pár hodin (když počítám i návštěvu zubaře :mrgreen: ) budu mít (někdy v budoucnu) pár hodin klidu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31200
1.9.23 12:30
@Anonymní píše:
Vzhledem k tomu, že k nám teplo dorazilo až v červenci, neboť v červnu bylo ještě na bundy a dlouhé kalhoty, pak jsme se namlsali sluníčka a tepla, asi tak 8 dní v červenci, pak přišlo na tři týdny ochlazení - déšť, vítr, 14-18 stupňů, aby bylo následně v srpnu konečně letních 29 stupňů, celých považte 7 dnů (!!). No a teď tu máme opět 11 stupňů, déšť a vítr. Od čtvrtka vyhrožují s oteplením, což se stalo. Z 11 stupňů se nám tu oteplilo na 13. což je skoro na tílko. Takže já jsem slušně na. raná :mrgreen: a chci alespoň dva týdny tepla ještě. Letošní léto stálo opravdu za houby.

Globální oteplování nás asi nezasáhlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11158
1.9.23 12:35
@Lorre píše:
Globální oteplování nás asi nezasáhlo :nevim:

Na to už dávno nevěřím :lol:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11158
1.9.23 12:36

Mě třeba letošní prázdniny s dětmi tak brutálně utekly, že bych potřebovala ještě tak minimálně měsíc :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
1.9.23 22:01
@Anonymní píše:
Vzhledem k tomu, že k nám teplo dorazilo až v červenci, neboť v červnu bylo ještě na bundy a dlouhé kalhoty, pak jsme se namlsali sluníčka a tepla, asi tak 8 dní v červenci, pak přišlo na tři týdny ochlazení - déšť, vítr, 14-18 stupňů, aby bylo následně v srpnu konečně letních 29 stupňů, celých považte 7 dnů (!!). No a teď tu máme opět 11 stupňů, déšť a vítr. Od čtvrtka vyhrožují s oteplením, což se stalo. Z 11 stupňů se nám tu oteplilo na 13. což je skoro na tílko. Takže já jsem slušně na. raná :mrgreen: a chci alespoň dva týdny tepla ještě. Letošní léto stálo opravdu za houby.

Zvláštní, já bych to popsala jako mimořádně horkej červen s přechodem kdy celej červenec bylo až 40 stupňů s týdenní úlevou a deštěm jeden týden v srpnu a pak s příšerným horkem, však se nedalo ani být venku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.9.23 10:59

@Dollorres asi jak kde. K nám na západ přijde léto jako poslední a jako první odchází. S deštěm je to to samé. 290× do roka přibývání oblačnosti od západu a jestliže se v televizi mluví o tom, že v ČR bude 25 stupňů, tak u nás je max.18. Standardně. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2.9.23 11:27
@Anonymní píše:

Přesně!!
Já to poznám podle ponožek na spaní. V červenci jsem je sundala na spaní na dva týdny, pak bylo opět hnusne, v srpnu zase na dva týdny.
A teď už je tu týden kosa.
Fakt to bylo strašlivě málo… Červen bývá většinou hezký, ale byl chladný…
No jo.
A už to zacina.
Už chystáme aktovky a pouzdra…

Těším se tak na březen, to už bývá jaro a začínám být optimista, že léto brzy přijde 😋

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.9.23 08:07
@Anonymní píše:

To tedy nevím, kde žiješ. Jenom v srpnu byly 14 dni v kuse teploty nad 30. Toto léto padly teplotní rekordy, vedra bylo víc než dost. Zaplať pánbůh, že je to pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová