Elektrické struhadlo
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
elektrické struhadlo
Ahoj holky. Sháním elektrické struhadlo, či klidně robota, který má extrajemné strouhání (mrkvový salát musí být najemnoučko, nastrouhaný na vlásky a ne špalky). Vyzkoušela jsem dva roboty a i to nejjemnější struhadlo prostě mrkev takto na vlásky nenastrouhá
Na bramborové placky, bramborák atd ok, ale ta zapeklitá mrkev mě irituje :_D ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mam robota od sencoru, asi 4 hlavne na strouhani, jsem velmi spokojena. Zvladne krasne nastrouhat parmezan, brambory na testo, o vanocich jsem zkousela cokoladu taky dobre
Jeste tam mam ze to treba z okurky, mrkve udela pasky, ale to jsem nezkousela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Elektrické struhadlo
Ahoj, mate tip na nějaké dobre el. struhadlo? Rada delam treba bramboraky, strouham mrkev a kdyz to clovek dela na kila tak je to docela makacka.
kdyztak mi poslete odkaz do zprav toho co mate vy. Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina do jakeho? Ja nemam žádný 😀 mam zvlast mixér, zvlast mlynek a tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LP4 mám Gorenje, přesně ten model si nepamatuju, takovej menší v nižší cenové relaci. Vzhledem k tomu, že ho využiju jednou za čas, tak stačí
zeleninu nastrouhá v pohodě, dělám v něm i strouhanku, rozmixuje omáčky apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám zelmer mlýnek na maso se strouhacím nástavcem a různými struhadly. Když jsem ho před lety kupovala, byl silnější než ty struhadla co jen strouhají a nemůžu si ho vynachválit. Ani nebyl moc drahý, stál tuším asi 1600 Kč. Jo a je malý a skladný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit