Elektrické struhadlo

10.2.20 15:24

elektrické struhadlo

Ahoj holky. Sháním elektrické struhadlo, či klidně robota, který má extrajemné strouhání (mrkvový salát musí být najemnoučko, nastrouhaný na vlásky a ne špalky). Vyzkoušela jsem dva roboty a i to nejjemnější struhadlo prostě mrkev takto na vlásky nenastrouhá :-( Na bramborové placky, bramborák atd ok, ale ta zapeklitá mrkev mě irituje :_D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2414
10.2.20 16:06

Mam robota od sencoru, asi 4 hlavne na strouhani, jsem velmi spokojena. Zvladne krasne nastrouhat parmezan, brambory na testo, o vanocich jsem zkousela cokoladu taky dobre :srdce: Jeste tam mam ze to treba z okurky, mrkve udela pasky, ale to jsem nezkousela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1367
18.3.22 17:19

Elektrické struhadlo

Ahoj, mate tip na nějaké dobre el. struhadlo? Rada delam treba bramboraky, strouham mrkev a kdyz to clovek dela na kila tak je to docela makacka. :mrgreen: kdyztak mi poslete odkaz do zprav toho co mate vy. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
18.3.22 17:46

@LP4 struhadlo nevím, já to dávám do robota :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1367
18.3.22 17:53

@Kriss Tina do jakeho? Ja nemam žádný 😀 mam zvlast mixér, zvlast mlynek a tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
18.3.22 17:59

@LP4 mám Gorenje, přesně ten model si nepamatuju, takovej menší v nižší cenové relaci. Vzhledem k tomu, že ho využiju jednou za čas, tak stačí :) zeleninu nastrouhá v pohodě, dělám v něm i strouhanku, rozmixuje omáčky apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2595
18.3.22 19:28

Mám zelmer mlýnek na maso se strouhacím nástavcem a různými struhadly. Když jsem ho před lety kupovala, byl silnější než ty struhadla co jen strouhají a nemůžu si ho vynachválit. Ani nebyl moc drahý, stál tuším asi 1600 Kč. Jo a je malý a skladný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí