Plynovy kotel a vypadek elektriny
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Plynovy kotel a vypadek elektriny
Prosim o radu.Ted hlasi v predpovedi ze ma v noci foukat silny vitr a muzou byt problemy s elektrinou.Mame doma plynovy kotel ke kteremu je samozrejme cerpadlo na elektriku.Jde mi o to, ze az budu zitra v praci, kdyby vypadla ta elektrika, zhasne se kotel sam? Ma to nejakou pojistku, ze kdyz nepujde elektrika, tak se ten kotel vypne aby se neprehral? Bohuzel plynovy kotel mame poprve a s timhle si momemtalne nevime rady. Dekuji moc za odpovedi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Ivana 85 píše:
Prosim o radu.Ted hlasi v predpovedi ze ma v noci foukat silny vitr a muzou byt problemy s elektrinou.Mame doma plynovy kotel ke kteremu je samozrejme cerpadlo na elektriku.Jde mi o to, ze az budu zitra v praci, kdyby vypadla ta elektrika, zhasne se kotel sam? Ma to nejakou pojistku, ze kdyz nepujde elektrika, tak se ten kotel vypne aby se neprehral? Bohuzel plynovy kotel mame poprve a s timhle si momemtalne nevime rady. Dekuji moc za odpovedi.
Podle mě se ani nezapne, když je na elektřinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pri vypadku proudu se vypne. To delal i naš prastary kotel, ktery jsme vloni menili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Švédka87 kotel je na plyn, jen cerpadlo je na elektriku. @Janli Dekuji,ja si to myslela, ze to bude mit nejakou pojistku, jen jsem potrebovala at me nekdo uklidni ze to tak opravdu je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit