Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky predelavame byt a chtela bych se zeptat na kolik vas vysla elektrika v byte. strasne by mi to pomohlo. A prosim nemate doma nejakeho sikovneho elektrikare krery by si chtel privydelat. Jedna se o Hradec Kralove. Piste do zprav prosim jinak do diskuzi. Dekuji
Já mám šikovného manžela, takže my platili akorát materiál
kolega z práce si to nechal komplet dělat od firmy, má byt 3+1 a nechal za to materiál plus práce 60 000
Ahoj. Záleží, jak velký máte byt a co všechno byste tam chtěli (kolik zásuvek, jaké, jaké a kde rozvody atp). Já to zjišťovala pro náš byt (4+1) a bylo by to 50-80 tis Kč. Třeba se dají udělat rozvody pod snížený strop, čímž se usnadní práce, je míň bordelu, ale zase je to dražší.
Ahoj, mám doma elektrikáře takže každou chvíli vidím ty jeho výpočty
záleží jak máte velký byt, pokud to je cca 100m2 materiál by vyšel kolem 30-40tis (samozdřejmě podle toho co vše je potřeba udělat) a pak záleží na elektrikáři jakou si řekne cenu za práci…jestli chceš tak se mi ozvy, manžel to dělá levně protože je teprv v začátcích podnikání (jinak zkušenost v el. 10 let
)
Máme elektro firmu a jsme z HK, jestli chceš nech si to od nás ocenit a pak se můžeš rozhodnout. Manžel je velice šikovný, jedinou nevýhodou je, že jako firma jsme o něco dražší než melouchář, ale zas máš jistotu, že budeš mít namontovaný kvalitní materiál a ne nějaké šity z polska či číny a samozřejmě kvalitně odvedenou práci dle ČSN a pokud budeš chtít i revizi a samozřejmě záruku. V případě zájmu mi napiš do SZ já ti pak na manžela pošlu číslo.
Ahoj holky, nedávno jsme si s přítelem koupili byt do OV a nyní se chystáme na novou elektriku. Chtěla jsem se zeptat, jestli máme nárok na nějaký příspěvěk od města a nebo jestli dostaneme kulový. Jestli s tím máte někdo zkušenosti. Děkuji za veškeré odpovědi. Přeji příjemný večer. ![]()