Elektroinstalace v bytě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
962
14.8.12 12:21

elektroinstalace v byte

Ahojky predelavame byt a chtela bych se zeptat na kolik vas vysla elektrika v byte. strasne by mi to pomohlo. A prosim nemate doma nejakeho sikovneho elektrikare krery by si chtel privydelat. Jedna se o Hradec Kralove. Piste do zprav prosim jinak do diskuzi. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4068
14.8.12 12:27

Já mám šikovného manžela, takže my platili akorát materiál
kolega z práce si to nechal komplet dělat od firmy, má byt 3+1 a nechal za to materiál plus práce 60 000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
14.8.12 12:28

Ahoj. Záleží, jak velký máte byt a co všechno byste tam chtěli (kolik zásuvek, jaké, jaké a kde rozvody atp). Já to zjišťovala pro náš byt (4+1) a bylo by to 50-80 tis Kč. Třeba se dají udělat rozvody pod snížený strop, čímž se usnadní práce, je míň bordelu, ale zase je to dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
14.8.12 12:47

Ahoj, mám doma elektrikáře takže každou chvíli vidím ty jeho výpočty :) záleží jak máte velký byt, pokud to je cca 100m2 materiál by vyšel kolem 30-40tis (samozdřejmě podle toho co vše je potřeba udělat) a pak záleží na elektrikáři jakou si řekne cenu za práci…jestli chceš tak se mi ozvy, manžel to dělá levně protože je teprv v začátcích podnikání (jinak zkušenost v el. 10 let ;) )

• Citovat
  • Upravit
5702
15.8.12 08:02

Máme elektro firmu a jsme z HK, jestli chceš nech si to od nás ocenit a pak se můžeš rozhodnout. Manžel je velice šikovný, jedinou nevýhodou je, že jako firma jsme o něco dražší než melouchář, ale zas máš jistotu, že budeš mít namontovaný kvalitní materiál a ne nějaké šity z polska či číny a samozřejmě kvalitně odvedenou práci dle ČSN a pokud budeš chtít i revizi a samozřejmě záruku. V případě zájmu mi napiš do SZ já ti pak na manžela pošlu číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.6.14 21:02

Nová elektroinstalace-dotace

Ahoj holky, nedávno jsme si s přítelem koupili byt do OV a nyní se chystáme na novou elektriku. Chtěla jsem se zeptat, jestli máme nárok na nějaký příspěvěk od města a nebo jestli dostaneme kulový. Jestli s tím máte někdo zkušenosti. Děkuji za veškeré odpovědi. Přeji příjemný večer. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný