Elektronická cigareta Blu

14.3.20 19:45

Elektronická cigareta Blu

Ahoj holky…jsem sváteční kuřák..Vlastně jsem donedávna nekouřila vubec, jenže za poslední dobu byl velký stres. Cigareta na uklidnění. Nedávno jsem měla možnost ochutnat elektronickou cigaretu Blu..a některé z těch náplní, mi chutnaly.Ale ted mi vrtá hlavou co je škodlivější? Cigareta tabáková nebo elektronická? Kamáradka se zhrozila co to dělám..Díky zá názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
14.3.20 23:19
@Anonymní píše:
Ahoj holky…jsem sváteční kuřák..Vlastně jsem donedávna nekouřila vubec, jenže za poslední dobu byl velký stres. Cigareta na uklidnění. Nedávno jsem měla možnost ochutnat elektronickou cigaretu Blu..a některé z těch náplní, mi chutnaly .Ale ted mi vrtá hlavou co je škodlivější? Cigareta tabáková nebo elektronická? Kamáradka se zhrozila co to dělám..Díky zá názory.

Taky mi některé chutnají. Mám i elektronickou, ale tohle je super pohodový a rychlý, i když teď jim „holduju“ zas málokdy, spíš těm smradlavým… :oops: Podle mě bude horší ta klasická, jestli jsi tím myslela tabákovou, nevím. O té Blue jsem něco četla, i srovnání s tou elektronickou.
Anonym, nechci se tím chlubit, že hulím, a to docela dost. :?

• Citovat
  • Upravit
391
14.3.20 23:37

Neprodávají se, co?
V e-cigaretách se docela vyznám, poněvadž mi pomohly přestat kouřit úplně, ale na Blu jsem se dívala a můj názor je, že v konkurenci jiných, naprosto úžasných strojů, nemá Blu absolutně šanci. Za prvé šílený dizajn, snad jen tři základní barvy, nikde jsem se ani nedočetla, jakou mají kapacitu, a za druhý, což je podstatný, jdou do nich jen jejich vlastní náplně. Na trhu jsou tisíce skvělých značek nejrůznějších příchutí, takže proč bych se měla natrvalo upíchnout k několika málo příchutím? Kdo s tímhle přišel, musí být totálně na hlavu, sorry jako.
Jo, a za třetí!!! Mají jen dva druhy síly nikotinu, což je další pitomost. Většinou kuřáci začínají na silnějších a postupně snižují, buď si koupí liquid požadované síly nebo si ho namíchají. Přítel např. dlouho kouřil 12, Blu nabízí jen 9 a 18 a namíchat se to samozřejmě nedá, jelikož to jsou patrony na nasazení a propíchnutí. Tohle fakt vymyslel tydýt. :mrgreen:
edit - oprava překlepu

Příspěvek upraven 14.03.20 v 23:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
14.3.20 23:42

Panebože a ta cena!! Teď jsem koukla na web. To je naprosto šílený! Dvě patrony 1,5 ml za 169 Kč?? To vykouří člověk za jeden den! Slušné liquidy stojí kolem 70 Kč za 10 ml! Zloději. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.6.20 11:00

Trochu to shrnu ;)
V první řadě jsi sváteční kuřák, což má svojí výhodu. Co se týče škodlivosti, je lepší nekouřit vůbec. Jinak názory odborníků a zdravotníků se v tomhle liší. Není jasné, co je vlastně „zdravější?“

K diskusi, berte to tak, když si koupíš polotovar, vždy tě vyjde levněji než hotový kus! Kdo si balí cigarety, vyjde ho to levněji, než když si koupí krabičku. A v tomhle je to stejné. Koupíš si přístroj, který musíš plnit, čistit.. U Blu vyměníš náplň, kouříš. Pak je tu rozměr. BLU je tak malý, že ho strčíš kamkoliv. Že Blu nabízí jen 3 barvy, to už je úsměvný. Neviděla jsem, že by jiný nabízel paletu barev. IQOS, když začínal, nabízel 2 barvy, ostatní taky měli nebo mají 2 až 4 barvy. Nebudu Blu chválit, ani kritizovat, protože ho mám teprve pár dní, ale zatím jsem spokojená. Hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.6.20 11:14
@Doubravka01 píše:
Většinou kuřáci začínají na silnějších a postupně snižují, buď si koupí liquid požadované síly nebo si ho namíchají. Přítel např. dlouho kouřil 12,Příspěvek upraven 14.03.20 v 23:44

Ne všichni začínají na silnější příchutí. Znám hodně lidí, kteří začali uprostřed, chtějí víc a víc. Dokonce jsou nas ***, že jim EU sebrala ty nejsilnější.
Nechapu, proč to tak kritizuješ, když otázka zněla úplně jinak? Je to sváteční kuřák, nepotřebuje mít doma chemickou laboratoř, míchat si chuti… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
12.6.20 12:55

Kamoska ji kouri a je spokojena. Ja jedu klasika na liquidy. Skodlivost si nemyslim, ze je vetsi nez u klasickych cigaret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.20 23:59

Já už také nějakou chvíli používám blu a to jsem dříve kouřila klasické cigarety, ale jak jsem přešla na blu, tak už nemám ani pomyšlení nad tím že bych si měla zapálit cigaretu. Jinak jsem s tím velice spokojená a musím říci, že jedna náplň mi vydrží i 5-6 dnů a to kouřím hodně, taky se to da kouřit při nabíjení a celkově i v uzavřené místnosti a vůbec to nesmrdi jako klasické cigarety, takže to jen můžu doporučit.

• Citovat
  • Upravit
12.1.21 21:36

@kočička1234
Ahoj mám e-cigaretu blu
Jsem naprosto spojená, to že náplň vydrží 1 den opravdu není pravda.
Ja kouila za den kolem 10 cigaret a blu vydrží na opravdu dlouho, také jsem se toho dost bála, že to bude nachvilku ale ne, vydrží opravdu dlouho, to se týče i nabití. Navic se nabije během chvilicku, ja ji měla napojenou je 10 minut a vydržela další 3 dny. Což je opravdu super. Příchuť jsou také fajn, jelikož to není úplně nejstarší, tak si myslím, že do budoucna náplní bude určitě více.
Co se týče škodlivosti. Klasická cigareta má cca 9mg nikotinu a vykouří se z ní pouhých 10ql%, zbytek se spálí. V e-cigareta h člověk vykouří zhruba třetinu, nějaký cca 3%. Takže je to rozhodně méně škodlivé. Navic tady kourit páru, takže to můžete kourit kdekoli, nikdo nic nepozná.
Shrdnuti, za mě super
Kdyz vezmu kolik bych utratila za cigarety a kolik za náplně, tak rozhodně jsem v plusu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.2.21 19:48

Cigareta blu

Cigaretu mám pár dní a oceňují na ni jednoduchou manipulaci s ní a to, že můžu kdykoliv příchuť náplně měnit podle chuti. Jak dlouho cigareta nabitá vydrží nedokáži uvést neboť ji kombinuji s cigaretou IQOS, ale pro členy v domácnosti nebo pro kolegy v práci je příjemnější Blu, jak tvrdí, že aspoň nesmrdí 😄. Některým také chutná. Každopádně já jsem s cigaretou spokojená, jen bych k ní využila pro uložení i nějaké pěkné pouzdro :wink:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.21 21:32

Ahoj. Blu jsem používala cca 4 měsíce. Vyzkoušela jsem mnoho e-cigaret, jako například Logic, Juul, Iqos, Vype ePen a právě Blu. A musím říct, že Blu na PLNÉ ČÁŘE PROHRÁL. Příchutě jsou narozdíl od konkurence hrozné, jediná co mi chutnala byla mangová. 1 pod mi vydržel cca den až dva, a to za cenu 190kč. Náplně jste nemohli střídat moc často, protože když ji párkrát vyndáte a zandáte, pak v zařízení drží špatně a stalo se mi hodněkrát že prostě vypadla a já už ji nenašla :( Jednou za čas se také stávalo, že když jsem potáhla, tak zařízení nerozpoznalo že už netahám a nahřívalo se dál, čímž se mi celý pod spálil. A nakonec bych to zakončila tím, že si Blu prostě dělá co chce. Jsem na své věci velmi opatrná a nemyslím si, že by tohle bylo mou vinou. Někdy prostě přestal fungovat i když byl plně nabitý a i když jsem náplň vyměnila, pak po pár hodinách zase záhadně fungoval jakoby nic. Každopádně, určitě se mi na něm líbila výdrž baterie a velmi rychlé nabíjení přes USB. Dovolím si říct, že Blu bylo pro mě obrovským zklamáním. Dala jsem mu 2× šanci a zakoupila jsem ho dvakrát. Už niky víc. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
1
5.1.22 20:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
26.1.23 13:00

Ahoj, obnovuju diskusi.
Mám zkušenost s elektronkou od Vuse ePod, ale pomálu odchází do věčných lovišť a tak jsem koukla po „akcích“, a narazila jsem na Blu
Máte někdo zkušenost, ideálně porovnání Vuse a Blu?
Kdo vyhrál? :lol:
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová