Prý v noci chrápu

Anonymní
13.3.20 19:14

Prý v noci chrápu

Říká mi to manžel. A mě ti trochu štve. Spíš jsem myslela, že je to problém mužů. Když ležím na zádech, tak prý je třeba klid a naráz takové hlasité zachrochtání. Dřív jsem prý nechrápala. Jak je to mozné? :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9023
13.3.20 19:19

Taky chrapu.
Nemáš rýmu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
13.3.20 19:21

Obecně jsou důvody tyto: rýma, nadváha, velké mandle, problémy související s vysokým tlakem (apnoe atd.), věk (a s ním související zvětšování nosu)… Řešení: nespat na zádech. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
13.3.20 19:21

Nevim, taky chrapu, ale jenom kdyz sem extrémně unavena nebo nachcipana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.20 19:22

Taky občas chrápu, a to hlavně když mám nos ucpaný rýmou nebo nateklé sliznice z alergie..

• Citovat
  • Upravit
1268
13.3.20 19:26

Posledních několik let si doma chlap taky stěžuje, že chrápu. Usínám na boku a v noci se při spaní přetočím na záda a pak začnu chrápat, nějak se v té poloze pootevře pusa asi. Takže on mě budí, ať si lehnu na bok. Taky mě to štve ale kapsičku s tenisákem si tedy zatím na záda šít nebudu… Nechci spát na zádech ale nevím jak to udělat… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alena1995
13.3.20 19:34
@Anonymní píše: Říká mi to manžel. A mě ti trochu štve. Spíš jsem myslela, že je to problém mužů. Když ležím na zádech, tak prý je třeba klid a naráz takové hlasité zachrochtání. Dřív jsem prý nechrápala. Jak je to mozné? :think: :nevim:

Nepribrala jsi? My s partnerem taky chrapem, protože jsme „trošku“ přibrali (já jsem těhotná a on dělá, že je tehotnej :lol: ).

• Citovat
  • Upravit
19981
13.3.20 19:40

Ja chrápu když jsem nachcipana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.20 19:41

Manžel také říká, že chrápu. Ano jsem si vědoma, ale on to říká i když jen odfukuji.
Po jedněch lécích se i v noci budím, že se nemohu nadechnout. A když zachrápu nahlas, tak se tím zvukem většinou probudím.

Nedávno si manžel stáhl nějakou aplikaci na chrápání a pak se divil, že tomu je spíše naopak - on chrápe, že kolikrát ho slyším přes zavřené dveře i s puštěnou TV, a já decentně odfukuji ;-). Jo a zahleněný (výmluva - když ho upozorníme na chrápání) je už přes dvacet let :-).

• Citovat
  • Upravit
2414
13.3.20 19:44

Chrapu kdyz jsem nachcipana, mamzel driv chrapal, kdyz se prezral, koupila jsem nejake kapky co se nakapou na polstar a byl (je) klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.3.20 20:00

I princezny chrápou, prdí a krkají.

Měkké patro věkkem trošku ochabuje, nadváha tomu taky nepřidá, ucpaný nos samozřjemě zvyšuje šanci na chrápání atd.

Fakt není důvod se cítit uražená a popírat to.

POkud se ti to děje jen na zádech, tak nejednodušší je zašít si tenisový míček dozadu na pyžamu - tím pádem se i ve spánk vždy přetočíš na bok, protože na zádech tě to bude tlačit.

Když nebude zabírat nic a chrápání se prohloubí a bude nesnesitelné - dá se to řešit laserovým zákrokem na měkkém patře.

pokud máš nadváhu, tak i jen shození 10% současné váhy to může dost zlepšít.

Stejně tak je potřeba nepít na noc alkohol a nebrat prášky na spaní - to chrápání taky zhoršuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
13.3.20 20:11
@Anonymní píše: Říká mi to manžel. A mě ti trochu štve. Spíš jsem myslela, že je to problém mužů. Když ležím na zádech, tak prý je třeba klid a naráz takové hlasité zachrochtání. Dřív jsem prý nechrápala. Jak je to mozné? :think: :nevim:

Ja chrapu uplne slene. Kolikrat si manzel musi jit lehnout do obyvaku aby se vyspal. Nebo mi rodice rikaji, ze mne slysi i v druhem patre domu a to i kdyz mam zavrene dvere do loznice. Chrapu i kdyz spim na boku. Je to hruza, i sama jsem se na to budila, nez jsem zacala pri spanku pouzivat spunty do usi. Nevim cim to je, ale jednou bych rada zkusila spankovou laborator, snad by mi pomohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.20 20:47

Bacha na spánkovou anpoe… Mamka taky chrapala a furt byla unavená…šla do spánkové laboratoře kde zjistily, že má 20× za hodinu zástavu dechu! Vyfasovala masku s mašinou na spaní… Má to dokonce života… Ale bez masky by mohla klidně zemřít. Jsou 4st. Ona má ten 3.

Dojde so k lekari

• Citovat
  • Upravit
359
15.3.20 23:43

Já chrápala z cigaret, dalsi důvod proč přestat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie