Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Musíš chtít a to stačí.. Vlastní zkušenost po 15 letech kouření. Klasické cigarety, balené, IQOS, elektronické s liquidy. Jednoho dne jsem to prostě vyhodila. To bylo pořád když jsem někam šla: cigáro mám, liguid, nabíječka nebo náhradní baterka. Pak i kleště když jsem potřebovala dotahovat drátky
Hrůza a těch peněz když se něco rozbilo
První týden jsem sahala do prázdna a učila se kakat bez cigára
Po měsíci jsem si na to sem tam vzpomněla a teď už jsem 3 rokem nekuřák
A vadí mi kuřáci, kdo by to byl řekl
Musíš si říct a už to nechci, fuj..
jde to..
@Anonymní píše: Více
Ahoj, já kouřila cca 11 let klasické cigarety, ale před necelým rokem jsem si řekla, že to takhle nechci a ze dne na den jsem s nimi přestala, nedávno jsem si jednu ze zvědavosti dala a strašně mi to smrdělo a měla jsem hrozné výčitky. Ale je fakt, že výjimečně si dám jednorázovou elektronku, ale vydrží mi dlouho a nepotřebuji ji často. Pokud se ti nedaří s kouřením přestat a opravdu chceš, doporučuji se obrátit na některé centrum pro léčbu závislosti na tabáku. Taky bych zmapovala, proč kouříš, jestli ti to chutná, uklidňuje, kouříš s kamarády a podobně. Na tom se pak dá taky pracovat. Držím palce.
Dobrý večer, je mi 20 let a 4 roky používám elektronickou cigaretu a hrozně se toho chci zbavit. Mam treba 2-3 liquidy na tyden, coz je docela sila. Nemate nejake typy jak to zvládnou?