Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vojta467 píše:
Dobrý den, zaslechl jsem, že v říjnu v letošním roce mají přestat prodávat elektronické cigarety. Našel jsem si to na netu, ale podstatě všude čtu o nahřívaném tabáku. Takže elektronické cigarety typu Elfbar apod. se prodávat budou nebo ne?
jde jen o ten ohřívaný tabák nebo co to je
@Vojta467 Co jsem koukala na zprávy snad předevčírem tak mluvili o cigaretách s příchutěma. Což je iqos a různé vapíky, aby to právě nelákalo ty mladé děti, že jim to dobře chutná.
Ale kdo ví, do té doby to s touhle vládou bude ještě 20× jinak ![]()
@vokishka píše:
jde jen o ten ohřívaný tabák nebo co to je
A to ještě jen ten ochucený.
Kdyby ten sajrajt zakázali úplně, včetně cigár, tak byste se pár týdnů vztekali a pak by se všem ulevilo. To by bylo krásně bez smradu z cigaret, zbytečné rakoviny plic a zkornatělejch tepen…. ![]()
@Janli aby ses zbavila smradu, tak by museli zrušit klasické cigarety. Elektronické cigarety jsou vapky, které cítit nejsou nebo naopak voní po jahodách apod. To mi vůbec nevadí čuchat, klasika cigarety jsou smrad hrozný.
@lklk mě vadí i ty ovocné, vždycky takový oblak sladkého smradu
z toho se mi zvedá kufr víc jak z obyc tabáku. Ale mohli by zakázat všechno, k čemu je to dobre? ![]()
@Kriss Tina píše:
@lklk mě vadí i ty ovocné, vždycky takový oblak sladkého smraduz toho se mi zvedá kufr víc jak z obyc tabáku. Ale mohli by zakázat všechno, k čemu je to dobre?
V tom případě mohou zakazat i vonavky, taky to smrdí…
@Janli píše:
Kdyby ten sajrajt zakázali úplně, včetně cigár, tak byste se pár týdnů vztekali a pak by se všem ulevilo. To by bylo krásně bez smradu z cigaret, zbytečné rakoviny plic a zkornatělejch tepen….
Krásně by bylo bez smradu z pracích prášků, aviváží, nasmrazených mýdel, laků na vlasy, Chanel no.5 a dalších podobných sajrajtů…
![]()
Oni přemýšlí pupkem, zakázat iqosy atp, hlavně že cigara povali zvesela dal, proč asi protože na tom je největší vývar do státní kasy
bože bože co se to zase tam u Vás děje, tragédie
aktuální vláda by měla být okamžitě odvolána/svržena, za chvíli se nebude moct dýchat čerstvý vzduch. ![]()
Jedná se o další regulaci EU.
Ve snaze ochránit mládež nejprve byly zakazany příchute u normálních cigaret, teď přišel na řadu nahrivany tabák.
Zakázané budou jen prichute - chutnají teenagerum a je to pro ně vstupní brána k úspěšné celoživotní nikotinove závislosti.
Náplně bez příchutí zůstávají.
Zajimave je, ze regulace se nevztahuje na e-cigarety s e-liquidem (ale tipla bych, ze to bude další krok)a nikotinove sáčky, které děti s oblibou užívají už na základní škole.
@j.a.n.i1 píše:
V tom případě mohou zakazat i vonavky, taky to smrdí…
Jsem pro zakazat oba ty smrady. ![]()
Tak hlavně že nikotinové sáčky nikomu nevadí. A ty mi přijdou daleko horší ![]()
A vím, že je běžně mladá populace užívá.
Dobrý den, zaslechl jsem, že v říjnu v letošním roce mají přestat prodávat elektronické cigarety. Našel jsem si to na netu, ale podstatě všude čtu o nahřívaném tabáku. Takže elektronické cigarety typu Elfbar apod. se prodávat budou nebo ne?