Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
syn bude mít desáté narozeniny. A čeká nějakou bombu
Má telefon, na něm kouká i na youtube, notebook zatím pořizovat nechci. Spíš nějaké doplnky k telefonu nebo prostě něco. Napadá Vás čím mu udělat radost? Pro rýpalky - není pořád na telefonu, hraje fotbal atd. Ale ráda bych ho překvapila. Jsem těmito technologiemi nepolíbená, tak budu moc ráda za rady a nápady. Nebo popřípadě co jste darovali vy?
@cica synovi je 10 a ted nedavno furt prudil ze nutne potrebuje bluetooth reprak k telefonu.Tak treba by i tvymu synovi udelal radost.
ty si koupil k tomu sám
normálně na kabel, pak jsou snad i bezdrátové? Jak říkám nerozumím tomu. Nebo repráky? nemusí to být vyloženě k mobilu. Po čem touží Vaše desetileté děti?
@Ivana 85 píše:
@cica synovi je 10 a ted nedavno furt prudil ze nutne potrebuje bluetooth reprak k telefonu.Tak treba by i tvymu synovi udelal radost.
joo to je asi ono
To by mě nemuselo ani zruinovat co
Nějaké lepší sluchátka, přenosný reprák, powerbanku. Nějaký lepší kryt, já mám takové pouzdro, že se dá přehnout a je z něj jako stojánek na ten mobil, když si třeba pouštím videa.
My jsme na vánoce kupovali dětem tablety, byli nadšené. Na youtube je to lepší. I na hry.
já nevím, no tablet už měl a teď mi přijde lepší ten telefon. Jeho brácha má tablet a ani neříká že by ho chtěl.
@cica nn to te nezruinuje,mi kupovali takovej hezkej modrej asi kolem 300 kc.
Když je sportovec, co hodinky, které sledují aktivitu? Dají se sehnat od pár stovek, lepší za cca 1500-2000 ![]()
My ted na 9naorzeniny koupili hodinky na ruku- sportovní, který měří kolik udělákroků, tepů, kdy spal, budík tam je, a prý taky když mu dojde sms, tak mu to zavibruje na ruce..
Manžel hlásí
cena 800 kč
našemu desetiletému udělalo k narozkám teď skoro největší radost, že si sám vybral obal na mobil a krycí tvrzené sklo (neb má už zase prasklý diplej a vzhledem k tomu, že za poslední rok svým lajdáctvím rozflákal už dva iPhony, tak se mu jasně řeklo, že žádný nový mobil nedostane, ani k těm 10. narozeninám.)
Pak dostal ještě, aby se neřeklo, nějakého toho iRobota nebo jak se to jmenuje - prostě malý robotek jako ze Star Wars a je ovládaný iPhonem. No a to přijal velmi vlažně, jak jsem ale čekala. To ho nebaví.
Z dalšího vybavení si nedávno s kamarádem koupili powerbanku. Nechápala jsem, ale prý ji nutně potřebují, kdyby spolu třeba někam jeli na kole na pár hodin pryč a došel jim mobil
![]()
Jo ty hodinky by nemusely být špatný nebo spíš ten chytrý náramek. Nebo ji vem do obchodu že se jdeš na něco podívat a on ať se jukne co jo zajímá a pak se jo zeptej či se mu tam líbilo.