Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
V lékárně mě doporučila magistra tohle, tak jsem dala na její radu. Říkala že, je to spolehlivější než postinor, který má prý stejný účinek. Pak jsem někde četla studii, že má ellaone postfertilizacni účinek. Tak snad to bude ok.
@Anetta90 no tak já lékarnice nejsem to je fakt..
ale dle toho co jsem četla na netu - účinky obou preparátů, si myslím že to nemá stejný účinek..ted už je to ovšem jedno, tak uvidíš.
Tak snad to bude ok, jako už mám křeče jako před MS tak snad dorazí.
Zdravim, chci se zeptat byl jsem s jednou holcinou na pivku, vse v klidu probihalo a sli jsme k ni, tvrdila mi ze bere antikoncepci ze neni treba kondomu. Behem toho aktu se priznala ze uz pulroku antinu nebere ale ze to nicemu nevadi. Ja okamzite prestal, podotykam ze jsem se neudelal. Stejne asi 5h po tom jsem ji koupil a ona si vzala EllaOne. Nechci urcite aby byla tehotna a zvlast clovek co tak zamerne lhal. Prosim vas, jaka je sance ze nebude tehotna?
@Marta22283 píše: Více
Tak pokud jsi přestal a ani se neudělal, použili jste nouzovou antikoncepci, šance na otěhotnění je minimální.
I když i zázraky se dějí:-)
@jamik1416 píše: Více
Byl bych rad kdyby se nedely, vim ze jsem se neudelal a prasek si vzala tak snad..
Proč sis nevzala raději postinor, když na sobě nepoznáš ovulaci