Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Prosím zkušené o radu. Mám email na seznamu, jako domovskou stránku seznam. Když na ní jsem, tak mám veřejné heslo. Lze to nějak upravit? Pokud dám změnu hesla, tak to staré je tam furt hvězdičkama viditelné, když na to pak kliknu, napíše to chybné heslo a chce to nové. Já ale heslo měnit nechci, jen nechci, aby bylo viditelné. Určitě jsem si to zvolila nějak sama, asi jako použít vždy, nebo tak něco.
Díky za rady ![]()
Můžeš si to přenastavit v prohlížeči - jaký používáš?
Jestli Firefox, tak si rozklikni Možnosti - Možnosti - karta Zabezpečení a tam je zaškrtávací políčko „pamatovat si na serverech hesla“. Tak ho odškrtni.
Je tam i panel „Výjimky“, ale tam jsem moc nepochopila, jak se ručně přidávají, mně se o to stará prográmek ![]()
Navíc si můžeš kliknout ve stejné kartě na „Zobrazit hesla“ a tam dát „Odebrat vše“ (nebo „Odebrat“ jen ten seznam. cz), tak by měl prohlížeč heslo zapomenout.
Popisuji to pro Firefox 17.0.1, ostatní prohlížeče to budou mít plus mínus řešené podobně, předpokládám. Ale ruku do ohně za to nedám.
@Mar__tanka1983 píše:
Jak veřejné heslo? nějak nechápu
Já to teda pochopila tak, že kdo na janinky počítači najede na seznam.cz, tak uvidí předvyplněný e-mail i s heslem a stačí mu kliknout, aby se tam dostal.
Doufám, že jsem se trefila, pokud ne, tak můj návod ignorujte ![]()
Je tam kolonka jestli si pocitac ma pamatovat heslo, ted ji mas nejspis zaskrtnutou, tak ji odskrtni ![]()
Janinko, klikni tam kde mas napsany email. Priklad kolonka na seznamu, jak se chces prihlasit. Meil jana. novakova @seznam.cz (tohle uz tam je, vid?)
Kolonka heslo (pokud si ho ulozila, nevymazes ty hvezdicky, to je jasne)
Takze klikni do te kolonky meilu jana. novakova. Vyjede ti jiste obdelnicek kde bude napsana ta adesa anebo to jana. novakova zamodri, zacerni, nevim co ti to dela. No a zmackni dilit dallete. Dojde k smazani.
Zkus to. Neumim ti to asi vysvetlit, pisu to slozite, ale je to hrozne jednoduchy.
@Knihomyš píše:
Já to teda pochopila tak, že kdo na janinky počítači najede na seznam.cz, tak uvidí předvyplněný e-mail i s heslem a stačí mu kliknout, aby se tam dostal.
Doufám, že jsem se trefila, pokud ne, tak můj návod ignorujte
Ano je to tak. Děkuji i výše za radu, v možnostech jsem to upravila a jdu juknout, jak to dopadlo ![]()
@Bobiše i tobě díky za radu, ale bylo to v těch možnostech. Takže díky, problém vyřešen
![]()