Embryoglue ano ci ne?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
179
20.3.25 07:48

Embryoglue ano ci ne?

Holky, IVKarky, embryoglue, ano ci ne?
Samozrejme, ze diskusi s dr mam za sebou, ten ma jasny nazor, placebo.
U nas v CARu to stoji 5000 kc, takze nemale penize a uprimne vaham. Rikam si, ze pokud se ma embryjko chytit, chytne se bez EG :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
150
20.3.25 08:22

Ahoj, my jsme se nakonec rozhodli, že ne a kdyby se neuchytilo na poprvé tak to zvážíme u dalšího pokusu. Napoprvé to vyšlo takže už jsme nemuseli řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1773
20.3.25 08:54

@Kikinka3103 měla jsem embryoglue a nechytlo se, pak jsem neměla a běhá mi tu syn, takže za mě placebo a vyhozené peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68926
20.3.25 09:08

Kdysi, asi tak před deseti lety, když to byl hit, jsem se na to ptala. A protože to nebyl CAR, co by měl potřebu za každou cenu vnutit všecko, odpověděli mi - nabízíme, pokud na tom budete trvat. Ale upřímně jsme po jeho použití nezaznamenali nijak lepší výsledky, takže pokud vy na tom nebudete vysloveně trvat, nedoporučíme ho.
Obecně stejně úplně nejvíc záleží na kvalitě daného embrya a jeho genetické výbavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.25 09:26

Co jsem pročítala studie, tak embryoglue zvyšuje pravděpodobnost uchycení embrya cca o 5 %. Je na tobě, jestli ti ty peníze za to stojí. My jsme ho neměli, vyšel třetí transfer, ale při příštím bych do toho asi šla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex