Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte.
Mam dotaz ohledne BT na lecich Clostilbegyt, estrofem a utrogestan. Zasilam pro porovnani graf z min. mesice kdy byla ovulace normalne zaznamenana a vse probihalo jak by melo. Ted mam nasazenou tuhle kombinaci a podle grafu mam anovulacni cyklus coz nedava smysl na lecich co tehu podporuji. Kolem dni co mam ovu jsem delala testy a jen duchove. Nevim jestli ty leky tak moc ovlivnuji teplotu i testy nebo se mi telo naprosto zblaznilo. Mockrat dekuju za nazory jestli mate podobnou zkusenost. Tezko rict jestli se teda neco delo nedelo. Na kontrole jsem nebyla. Mam jit na gynekologii az 2hy cyklus co to budu brat jelikoz si na to musi pry telo zvyknout. Zajimave je, ze mam prsa jak pred prasknutim, akne ale teplotu to uplne znicilo. Ted vlastne ani nevim kdy si mam zkusit udelat TT a jestli to ma vubec smysl. Poradite? Mockrat dekujuuu
![]()
Mne gynekolog rekl, ze pokud beru hormony, nema smysl merit BT, protoze tu teplotu proste ovlivni. Aspon jsem si od toho na par mesicu udpocinula a fakt na to nemyslela ![]()
@Caridina tak to dekuju mockrat za odpoved. Prislo mi to hodne zvlastni a dostala jsem strach ![]()