Embryoglue - úspěsnost

473
9.9.22 19:26

Embryoglue -úspěsnost

Holky chci se zeptat byli jsme v pondělí na KET s podporou Embryoglue a tak me zajímá jakou jste mely s jeho podporou úspěšnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
9.9.22 19:30

My taky meli a z toho Ket mame dceru…ale ja bych rekla, ze to byla spis nahoda…drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
9.9.22 19:32

@Melodie91 dekuju :) a gratuluji, ze byl ket úspěšný at uz s nebo bez embryoglue :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
9.9.22 19:52

Nám v caru rovnou řekli, že je to zbytečnost. Dítě máme i bez toho.

• Citovat
  • Upravit
2631
9.9.22 20:08

Ptala jsem se v CARu, o kolik je větší pravděpodobnost, že se embryo uchytí. Řekli mi, že o 5%. Po nevydařeném ET jsme embryoglue vzali a povedlo se (akorát já nebyla na IVF z důvodu, že bych nemohla přirozeně otěhotnět, takže netuším, jestli to lepidlo k něčemu bylo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
9.9.22 20:39

2× embryoglue, 2× úspěch. Ale zda to mělo na uchycení vliv v mém konkrétním případě, nikdy nikdo nezjistí. Pokud se někde uvádí, že to zvýší pravděpodobnost uchycení embrya o 5 %, přijde mi to docela dost - kdybych si ho nedala a nezadařilo se, pořád by mi vrtalo hlavou, zda by to s embryoglue třeba naopak vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
9.9.22 20:43

Neměla jsem a podařilo se. Na zahraničních webech jsem četla, ze to je spíše placebo. Tam se i doctes, ze nejde o lepidlo, jak by se mohlo zdát, ale o vyzivny roztok, ve kterém se embryo před transferem vymacha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
9.9.22 20:50

Nam rekli, ze je to spis placebo. Ze emrybo je samo o sobe lepkavy a tohle je k nicemu. Vysel nam transfer bez lepidla. Zkouseli jsme to s nim asi 3 krat a pokazdy neuspech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69023
9.9.22 20:58

Už před hodně moc lety nám v CARu říkali, že s tím žádný zvýšený úspěch nezaznamenali. A to by jeden řekl, že soukrom CAR se bude snažit propagovat kdeco, aby vydělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
9.9.22 21:20

Já měla 4 transfery s embryoglue a nic, pak jsem změnila car, kde to ani neznali, převezla embrya a chytilo se bez lepidla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
10.9.22 08:14

4 x KET, 2× se povedlo… Jednou bez a jednou s embryoglue :nevim: teď čekám, jestli bude :srdce:
Kdybych šla znovu, dám si ho zase. Přece jen, člověk udělá všechno pro úspěch :kytka:
Jsem ale přesvědčená, že mi na uchycení vždy pomohl estrofem, který mi přidali vždy pár dnů před ovulaci…
Hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
10.9.22 08:30

Moc všem děkuju za Vaše zkušenosti :srdce: nezbývá mi nic než věřit, že se zadari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
12.9.22 16:33
@Mickey1984 píše:
Moc všem děkuju za Vaše zkušenosti :srdce: nezbývá mi nic než věřit, že se zadari :srdce:

Embryogluem nic nezkazis, maximálně vyhodis zbytečně peníze :mrgreen: já ho měla a nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
17.12.24 16:02

Embryo glue jsme dali a vyšel hned první pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie