Inseminace u asada

1.9.22 08:53

Inseminace u asada

Ahoj budoucí maminky a těhulky :)
Chci se vás zeptat zda má z vás zkušenost.
Už nějakou dobu chodím na gynekologii k Sameru Asadovi - ordinaci má v Praze v Braniku.
To jaký doktor je - nechci rozebírat.
Ale spíš mě zajímá, jestli některé z vás co toužíte o miminko a nejde vám to. S vámi diskutoval o inseminaci. A s tím, že to provede u něho v ordinaci. Snažila jsem se dohledat na internetu nějakou zkušenost. Ale nic jsem nenašla. Právě teď užívám Clostilbegyt a na tu inseminaci, bych měla jít k němu příští týden. A moc si neumím představit, jak to bude u něho probíhat. Předem děkuji za odpovědi a zkušenosti. Mějte se krásně :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76306
1.9.22 09:01
@Zdenča Kru. píše:
Ahoj budoucí maminky a těhulky :)
Chci se vás zeptat zda má z vás zkušenost.
Už nějakou dobu chodím na gynekologii k Sameru Asadovi - ordinaci má v Praze v Braniku.
To jaký doktor je - nechci rozebírat.
Ale spíš mě zajímá, jestli některé z vás co toužíte o miminko a nejde vám to. S vámi diskutoval o inseminaci. A s tím, že to provede u něho v ordinaci. Snažila jsem se dohledat na internetu nějakou zkušenost. Ale nic jsem nenašla. Právě teď užívám Clostilbegyt a na tu inseminaci, bych měla jít k němu příští týden. A moc si neumím představit, jak to bude u něho probíhat. Předem děkuji za odpovědi a zkušenosti. Mějte se krásně :P

velmi pofidérní - budeš mít malého Sámerka,
a proč chodíš k někomu o kom nejsi přesvědčená, že je to dobrý doktor? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
1.9.22 09:09

A on je v ordinaci sám? Nebo tam má i nějakého androloga, laboratoř, atd…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
1.9.22 09:13
@Zdenča Kru. píše: na tu inseminaci, bych měla jít k němu příští týden. A moc si neumím představit, jak to bude u něho probíhat.

Jak to bude probíhat si snad umíš představit, pokud jsi už někdy měla sex. Pokud se iseminace podaří, pak dítě bude mít snědou baru pokožky a výrazné arabské rysy.

• Citovat
  • Upravit
2650
1.9.22 09:26

To mi připomnělo dokument Náš otec nebo tak nějak.

Doktor oplodňoval pacientky svým spermatem. Udělal si takhle snad 100 dětí? Ty na to přišly v dospělosti, když si udělaly testy DNA, aby našly příbuzné.

Věděly, že jsou z IUI a sperma, že je od dárce. Měli mít max. 3 nevlastní sourozence. Byli pak vcelku v šoku.

Nicméně to byl bílý blonďatý doktor. U nějakého doktora s arabskou krví by se na to hned přišlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
1.9.22 09:38

Pokud bych šla na inseminaci k nějakému doktorovi do ordinace, měla bych rozhodne jinou představu o tom, jaký genetický materiál si přeju, rozhodně by to nebylo 3,60kg s palestinou kolem krku hned po narození, ale proto gustu … :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.22 09:56

@Whitedog V ordinaci je jen sám. Má tam teda sestřičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.22 09:57

@Bubllenka Čekala jsem inteligentnější odpověď. Já budu mít svůj genetický materiál od svého přítele :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
1.9.22 10:09
@Zdenča Kru. píše:
@Bubllenka Čekala jsem inteligentnější odpověď. Já budu mít svůj genetický materiál od svého přítele :wink:

Tak inteligentní odpověď zní, že v klasických gynekologických ordinacích se inseminace neprovádí, ne?
Předpokládám, že toto víš i sama, tak jsem odpověděla na možnou alternativu. :D A vzhledem k tomu, že předpokládám, že bys toto nedopustila a tušíš, že šlo o vtip, tak bych se možná zamyslela nad tou upjatostí.
Nic zlého v tom nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
1.9.22 11:05

@Zdenča Kru. Když pominu to, že od Asada jsem utekla před rokem po letech jeho, jinak asi dobré, péče. Tak jak tu bylo zmíněno, inseminace se běžně u lékaře, který je v ordinaci sám, neprovádí. Nevěřila bych mu a tím spíš, že ho léta znám. Domluvila bych si to v normálním CARu, třeba v Gennetu. Ale je to tvá volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.22 11:48

@Nefesh Děkuji za odpověď. Mě to právě bylo divný. Celkově ten jeho přístup. Ještě chce za to zaplatit. Ani nemám u něho daný termín. Prostě mi řek. Přijďte mezi 11 - 12 dnem od prvního dne menses s přítelovym spermatem. A to musíte stihnout do hodiny. A já vám to tu udělám. No, koukala jsem jak opařená. Jo a to mě chtěl taky poslat na nějakou kliniku do Českých Budějovic. Podvědomě vím, že je to celé špatně. Tak jsem si to chtěla potvrdit. Tímto způsobem do toho nejdu. A přejdu i k jinému doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
1.9.22 12:13

@Zdenča Kru. Nemáte zač. Chodila jsem k němu léta, má opravdu dobře vybavenou ordinaci a když jsem měla nález na čípku, hodně mi pomohl, chodila jsem k němu na laser, což bych třeba jinde nemohla. Testy vždy nejmodernější, testy na pohlavní choroby v rámci prevence, po této stránce proti němu nemohu nic říct. Péče byla vždy dobrá. Ale to chování… to je kapitola sama pro sebe. Často si hrál na psychologa a partnerského poradce, vyptával se na hodně fakt intimních otázek bez důvodu. Jednou si zkusil mi sáhnout na zadek, na což jsem reagovala agresivně, na to mi řekl, že jestli nemám nějaké problémy s muži, tak jsem odpověděla, že jen s těmi oplzlými a proto dělám bojové sporty a ať už to laskavě nikdy nezkouší, že na to nejsem zvědavá. Od té doby si nic nedovolil a choval se ke mě s respektem. Odešla jsem od něj během prvního těhotenství, jeho kecy o tom, že první děti se často potrácí, tak ať se moc netěším, jsem přestala zvládat. Byla jsem vystresovaná. O dítě jsme pak opravdu přišli. Odešla jsem k jiné lékařce a jsem spokojená mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2637
1.9.22 12:18
@Nefesh píše:
@Zdenča Kru. Nemáte zač. Chodila jsem k němu léta, má opravdu dobře vybavenou ordinaci a když jsem měla nález na čípku, hodně mi pomohl, chodila jsem k němu na laser, což bych třeba jinde nemohla. Testy vždy nejmodernější, testy na pohlavní choroby v rámci prevence, po této stránce proti němu nemohu nic říct. Péče byla vždy dobrá. Ale to chování… to je kapitola sama pro sebe. Často si hrál na psychologa a partnerského poradce, vyptával se na hodně fakt intimních otázek bez důvodu. Jednou si zkusil mi sáhnout na zadek, na což jsem reagovala agresivně, na to mi řekl, že jestli nemám nějaké problémy s muži, tak jsem odpověděla, že jen s těmi oplzlými a proto dělám bojové sporty a ať už to laskavě nikdy nezkouší, že na to nejsem zvědavá. Od té doby si nic nedovolil a choval se ke mě s respektem. Odešla jsem od něj během prvního těhotenství, jeho kecy o tom, že první děti se často potrácí, tak ať se moc netěším, jsem přestala zvládat. Byla jsem vystresovaná. O dítě jsme pak opravdu přišli. Odešla jsem k jiné lékařce a jsem spokojená mnohem víc.

Cože? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
1.9.22 12:47

Nedalo mi to a šla jsem si přečíst jeho google reviews. Hustý.
To je nějaké veřejné tajemství nebo co?
Podávala jste některá stížnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
1.9.22 13:07

@MrsNorris jo na googlu jsou rozhodně pravdivější rezence než ty na ZnamyLekar. Z toho pak dostane člověk pocit, že ten člověk je snad světec, i když realita je fakt jiná. Stížnost jsem nepodávala, upřímně, po tom co jsme o dítě přišli jsem řešila úplně jiné věci a teď pár týdnů před porodem druhého se s tím už nechci zaobírat. A jak jsem psala, zkusil to jednou, dostal po čumáku a od té doby převažoval dobrý přístup i péče, tedy až na ten závěr v prvním těhotenství, po třetí poradně kdy měl pořád stále stejné kecy jsem mu dala sbohem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí