EMILY

139
28.7.10 14:48

EMILY

chtěla bych aby se moje holčička jmenovala Emily je to anglické jméno ale nemohu přijít na to kdy slaví svátek nevíte kde bych to našla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
469
28.7.10 14:55

Ja mam za to, ze svatky snad existuji jen u nas, jinde to neni zvykem-aspon tedy podle me zkusenosti z ang.mluvicich zemi, hledeli na me nechapave co ze to slavime :nevim: Slavila bych proste na Emu, ta v kalendari je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
28.7.10 14:56

Zkus si to vygooglovat.My budeme mít Tarju a slavit svátek budeme podle finského kalendáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.7.10 15:14

Emily je Emílie, ta má svátek 24. listopadu… Ale i na tu Emu by to šlo, je to na vás… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
28.7.10 15:15

jenže já bych chtěla právě přímo Emily…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27261
28.7.10 15:23

Obávám se, že Emily v kalendáři nenajdeš. Protože ve většině cizých zemích se svátky moc nedodržujou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.7.10 15:25
ivash píše:

No šak, dej Emily, ale protože je to jiná „verze“ Emílie, mají svátek ve stejný den :mrgreen:

Jak třeba když dá někdo jméno Bára - taky slaví na Barboru (lepší příklad mě nenapadl…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.7.10 15:53
Angua píše:
ivash píše:

No šak, dej Emily, ale protože je to jiná „verze“ Emílie, mají svátek ve stejný den :mrgreen:

Jak třeba když dá někdo jméno Bára - taky slaví na Barboru (lepší příklad mě nenapadl…)

Angu - si to vystihla jak na mě..
Moje maminka je Emilie a dcera jé Bára.. :mavam:
Nevidím problém slavit svátek na jméno, z kterého je odvozeno..Také dcera bude slavit na Barboru i když jí tak nikdy nikdo neřekne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.7.10 15:56
Lizbeth píše:
Angua píše:
ivash píše:

Angu - si to vystihla jak na mě..
Moje maminka je Emilie a dcera jé Bára.. :mavam:
Nevidím problém slavit svátek na jméno, z kterého je odvozeno..Také dcera bude slavit na Barboru i když jí tak nikdy nikdo neřekne..
:lol: :lol: :lol: Tak to je dobré :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
28.7.10 16:01

No na Emilii, ne???? :srdce:

Hele, kamarádka má Žanetku (27.12.), která se narodila na Štědrý den. Tak svátek slaví v květnu na Janu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2150
28.7.10 16:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
28.7.10 16:46

Ahojky, tak já našla toto:

17.června (katolická církev)
Katolíci slaví jméno Emily jako svatý den na 17. června na počest sv Emily de Vialar

8.srpna (Ukrajina)
Ukrajinská vláda vyhlásila 8.srpna svátek pro jméno Emily.

19.srpna (katolická církev)
Jméno Emily je oslavován jako svatý den na 19. srpna, které katolická církev ve cti Bl. Emily Bicchieri. Emily Bicchieri.

19.září (katolická církev)
Katolická církev prohlásila 19.září Saint Den pro jméno Emily na počest sv Emily de Rodat.

Stačí si jen vybrat :wink: :-D

Jinak naše Kristýnka slaví svátek s bráchou 11.listopadu, protože má narozeniny a oficiální svátek v jednom týdnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
28.7.10 17:39

super děkuji všem moc jste mi pomohli :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
21.9.10 09:41
Angua píše:
Emily je Emílie, ta má svátek 24. listopadu… Ale i na tu Emu by to šlo, je to na vás… :mrgreen:

já bych se chtěla zeptat,jak jsi dělala ten metřík?už jsem ho viděla u petry z a prý jsi ho dělala ty.můžeš mě taky poradit?dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaraJ
24.10.10 22:34

ma svátek 22.5. :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat