Klučičí jména

46
28.7.10 14:40

klučičí jména

ahoj mám s manželem dilema nemůžeme si vybrat jméno pro chlapce ty v kalendáři tak na těch se nějak nemůžeme dohodnout tak bych se chtěla zeptat jaká jména by ste volili vy děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12681
28.7.10 14:48

jednoho dne to bude Nikodém nebo Benedikt :palec: trochu netradiční, ale když už se s tím dítětem tak nadřeme, tak ať je originální :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
28.7.10 14:50

Ahojda,

no já s manželem nejsme nijak originální. Líbí se nám „klasická“ pro někoho třeba i nudná jména. Čekáme chlapečka a s největší pravděpodobností to bude Jakub. V záloze byl pak ještě Adam, Matyáš, Šimon a Jirka, ale Kubík zatím vede. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
28.7.10 14:53

NO TASK ŠIMONKA TAM MÁM TAKY KDYBY TO NEDOPADLO :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
28.7.10 14:57

my chtěli jméno které není moc časté a k tomu jsme požili http://www.nasemimi.cz/…-prehled.php?…

jinak všechny použitelná křestní jména najdeš
http://cs.wikipedia.org/…C3%ADch_jmen

a nakonec máme velkou Elišku a malou Alexandru :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
28.7.10 15:14
goldenka píše:
jednoho dne to bude Nikodém nebo Benedikt :palec: trochu netradiční, ale když už se s tím dítětem tak nadřeme, tak ať je originální :kytka:
:D:D:D ale náhodou Nikodém je moc hezký.
Asi hodně záleží jaké máte přijmení, pokud máte nějaký echt český bude vypadat celkem nevkusně jméno typu Nicolas Novák. Já chtěla jméno, který se v současnosti moc nevyskytuje, takže jsme zvolili Víta, je jich sice taky dost, ale rozhodně míň jak Matyášů, kterýho jsme měli vybranýho prve.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
28.7.10 15:16

Já chtěla z těch trošku „netradičních“ Tobiáš, Matyáš, Šimon, Patrik nebo Ondřej, ale postupně se z nich stávají tradiční jména, tak jsem dala k českému příjmení Pokorný, „obyč“ křestní jméno Jakub.....a musím říct, že jsme velmi spokojení všichni :palec:
Spolužačka na VŠ má dva syny - Alex a Amos, a spolužačka ze ZŠ má Otto Hubert.
Záleží také, zda se ti to jakoby bude hodit k příjmení, a trošku bych přemýšlela nad dětskými posměšky a použitelností tvarů jména i v dospělosti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
28.7.10 15:16

U nás zvítězil Samuel… Ale množí se v poslední době nějak moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
28.7.10 15:18
Kailovka píše:
Ahojda,no já s manželem nejsme nijak originální. Líbí se nám „klasická“ pro někoho třeba i nudná jména. Čekáme chlapečka a s největší pravděpodobností to bude Jakub. V záloze byl pak ještě Adam, Matyáš, Šimon a Jirka, ale Kubík zatím vede. :-D

Pokud mohu soudit podle našeho Jakuba, tak to není žádná nuda - Jakoubek, Kubík, Kubíček, Kubísek, Kubínek, Kuba, Jakubisko (když zlobí), Kubča, Kubikula nebo Jája :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
28.7.10 15:21
zoubky píše:
Kailovka píše:
Ahojda,no já s manželem nejsme nijak originální. Líbí se nám „klasická“ pro někoho třeba i nudná jména. Čekáme chlapečka a s největší pravděpodobností to bude Jakub. V záloze byl pak ještě Adam, Matyáš, Šimon a Jirka, ale Kubík zatím vede. :-D
Pokud mohu soudit podle našeho Jakuba, tak to není žádná nuda - Jakoubek, Kubík, Kubíček, Kubísek, Kubínek, Kuba, Jakubisko (když zlobí), Kubča, Kubikula nebo Jája :lol:

Díky :-D Mě se Kubík taky moc líbí právě proto, že se mu může říkat různě od Jakuba až po Jáju, jak jsi to napsala Ty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
28.7.10 15:23

My máme Matyáše a bráška bude Tobiáš…Já teď chtěla Sebastiana,ale ten mi neprošel :cert:

Jinak jsme ještě uvažovali: Denis,Dominik,Daniel,Filip,Maxmilian,Tadeáš,Patrik,Tomáš…bylo toho víc,ale už si nevzpomínám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
28.7.10 15:40

Máme Matyáše a druhý bude Jonáš. Druhý měl být také třeba Antonín, Ondřej nebo Tadeáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5552
28.7.10 15:41

Ahoj,

náš syn se jmenuje Viktor. Žádného v okolí neznáme, ten náš je prostě jediný a jedinečný. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
28.7.10 15:53

Goldenko, tak můj sen je taky Benedikt :lol: , nebo aspoň zkráceně Ben. Pak se mi z těch klasičtějších líbí Marek a Vítek. Líbili se mi dřív Šimonci, Štěpánci, Matějové atd., ale roztrhl se s nimi pytel, tak už se mi tolik nelíbí. Snít můžu o čemkoli, táta chce jen po sobě a není ochotný přistoupit na jiné jméno, takže konec výběru :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.7.10 15:56

Já tady vždy horem dolem tlačím JÁCHYMA, ale ještě se nikdo nechytil :mrgreen: :mavam: ( máme holky :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí