Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
joo a ještě se mi teda hodně líbí Kryštof
a když už jsem u Kryštofa tak i Robin (Kryštůfku Robineee
) to bylo z nějaké pohádky že ![]()
hodně důležité sdělení evidentně, tak se muselo ukázat minimálně ještě 2× ![]()
pardon
Příspěvek upraven 28.07.10 v 21:02
Medvídek Pú tuším ta pohádka??? No každopádně se mi to líbí ![]()
Příspěvek upraven 28.07.10 v 21:02
Juraj je spisovná podoba jména, obdoba našeho Jiří. Jinak Jura je po slovensky Juro (první pád jednotného čísla).
Rybana: na jednoho Kryštofa doma volali „Kryšťulo“. No a kluci v pubertě z toho pak udělali „Kryšoust“… No ono se takhle dá zhanobit ledacos,… ![]()
Jura007 píše:
Rybana: na jednoho Kryštofa doma volali „Kryšťulo“. No a kluci v pubertě z toho pak udělali „Kryšoust“… No ono se takhle dá zhanobit ledacos,…
dá! mě tak naštvali rodiče, když mi zhyzdili jméno…teď mi tak říká půlka rodiny, sousedi…a já z toho teču ![]()
Veronika - Verda ![]()
Teď si dělají srandu a malýmu Darkovi říkají Dardo
![]()
veselá dvoja - Verda a Darda
Jáchymovi bych asi říkala Jášku, Jašíku, Jášo a nebo Chyme.
Kryštof se mi taky moc líbí, ale taky neprošel.
kralicinka1 píše:
jé holky.my ted taky bádáme.máme 2 kluky.honzík,martin.mě by se do třetice moc líbil samuel.
ale nevím jak mu říkat zdrobněle.manžel zatím moc nedšený není.tak pomalu zpracovávám.za 4 měsíce jdeme na snažení tak máme ještě časek.jinka se nám líbí jirka,ale ten se nelíbí zase rodině.s holkou tak nějak nepočítám.to by byla náhoda:-)
Same, Sami, Samčo, Samíku, Samuli, Samulko, Samíčku, Samíšku, Samuelku, Samoško
, Samoš, Samko… Stačí?
![]()
Ještě jsem si vzpomněla, že s náma na plavčo chodil Vilém, říkali mu Vilíku - to se mi líbilo ![]()
My chtěli poprvý Víta, ale podruhý už se nám tolik nelíbil, tak to vyhrál Dalibor a ten se nám zatím líbí i nadále. Ale nakonec jsou to obě holky, tak uvidíme, co vznikne příště, pokud bude příště
. Ale at už vyberete, co vyberete, bude to pro vás to nejkrásnější
Angu, Vilík je moje přezdívka ze studií… Prý jsem se moc ládoval pylovýma knedlíčkama… ![]()
Šimon, Tobias, Eliáš, Jáchym, Tadeáš, Oliver, Filip, Viktor, Antonio, Kristián - nádherný jména
Náš budoucí syn bude Jeremiáš ![]()
Jeremiáš a Justina…ach, krásná dvojka
…ale kdyby to byla holčička, tak fakt nevím…ale na to se tu nikdo neptá, naštěstí ![]()
JO a ohledně Kryštofa, kamarádi jednoho mají a řikají mu Štůfek, to se mi moc líbí.
MadGirlNancy píše:
Náš budoucí syn bude Jeremiáš
Jeremiáš a Justina…ach, krásná dvojka…ale kdyby to byla holčička, tak fakt nevím…ale na to se tu nikdo neptá, naštěstí
JO a ohledně Kryštofa, kamarádi jednoho mají a řikají mu Štůfek, to se mi moc líbí.
Když to bude holka tak Judita?
My měli v blázinci Kryštova a tomu doma říkali Tůfku, Tofi