Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
estrellita píše:
tak holky David mě taky napadl, i když jsem ho doma ještě teda nevyslovila nahlas, tak to zkusím dnes…já jsem od začátku moooc chtěla toho daniela, jenže to je přítelův brácha a tak je pochopitelné, že s tím nesouhlasí, nedivím se mu, ale štve mě to, protože se mi to jméno strašně líbí a žádné jiné mi nepřijde dost dobré
![]()
jak byste davidovi říkali kromě „davídku“?
třeba „davčo“,ale když ty děti jsou malinké tak se stejně oslovují různě…zlatíčko,broučku,prdelko…
A co Adam?Ten se mi taky líbil,a co Patrik?
přítel už má syna adama z prvního maželství…i když prcek hned přišel s tím, ať miminko taky pojmenujeme Adamek
![]()
jedna kamoska ma uz syna filipka, tak mi to prijde blby a druha ma pejska, ktery se jmenuje Tobi…takze ja zavolam na kluka a ona na psa stejnym jmenem
…aaaaaaaaach jsem na zabiti holky, ja vim ![]()
patrik se nelibi priteli......hihi…nejsem na zabiti jen ja, ale i on
(udiz mi to utechou
)
estrellita píše:
jinak prijmeni je Gimenez…je to spanelskyho puvodu…
Tak vybírejte uplně cizí jména třeba Lucas,nebo Nicolas?
Nicolas se mi taky líbí, mám ho v seznamu
máš samé hezké tipy, které mě taky napadly ![]()
děkuju moc za snahu ![]()
Díky,tak vybírejte jen z takových jmen,které jdou ke španělskému příjmení?Které máš ještě v seznamu?
Tak my máme jasně Marečka po tatínkovi. A i když jsem přemýšlela i nad jinýma, tak jsem usoudila, že Mareček je nejhezčí! ![]()
Tak nas David je Davca, Davidek, David kdyz zlobi a nejcasteji na nej volame Daví. ![]()
Ahoj, už od začátku těhu máme vybrané jméno, budeme mít Alexe. Naši ani okolí z toho nejsou nijak nadšeni a pořád se ptají jestli to ještě pořád bude Alex, nebo jestli jsme to už změnili. My se ale nedáme a prostě to Alex bude, ať se jim to líbí, nebo ne. Na otázky typu co to je za cizí jméno odpovídáme: Alex je slovanské jméno řeckého původu, které znamená obránce, ten který brání- a my si ho ubráníme
Pokud to tedy nebude nakonec Laura ![]()
My máme Mikuláše,pokud by se zadařil druhý syn,byl by pravděpodobně Tobiáš nebo Tadeáš nebo Marco.Eliáš nebo Lukáš taky není k zahození.