Klučičí jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3200
23.9.10 11:20
estrellita píše:
tak holky David mě taky napadl, i když jsem ho doma ještě teda nevyslovila nahlas, tak to zkusím dnes :lol: …já jsem od začátku moooc chtěla toho daniela, jenže to je přítelův brácha a tak je pochopitelné, že s tím nesouhlasí, nedivím se mu, ale štve mě to, protože se mi to jméno strašně líbí a žádné jiné mi nepřijde dost dobré :zed: :think: jak byste davidovi říkali kromě „davídku“?

třeba „davčo“,ale když ty děti jsou malinké tak se stejně oslovují různě…zlatíčko,broučku,prdelko…

A co Adam?Ten se mi taky líbil,a co Patrik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
23.9.10 11:25

Já byla i pro Filipa, ale Tobík prostě vedl. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
23.9.10 11:26

přítel už má syna adama z prvního maželství…i když prcek hned přišel s tím, ať miminko taky pojmenujeme Adamek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
23.9.10 11:27

A Patrik?To taky není špatné a hodí se k cizímu příjmení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
23.9.10 11:29

jedna kamoska ma uz syna filipka, tak mi to prijde blby a druha ma pejska, ktery se jmenuje Tobi…takze ja zavolam na kluka a ona na psa stejnym jmenem :mrgreen: :mrgreen: …aaaaaaaaach jsem na zabiti holky, ja vim :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
23.9.10 11:29

patrik se nelibi priteli......hihi…nejsem na zabiti jen ja, ale i on :mrgreen: :mrgreen: (udiz mi to utechou 8-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
23.9.10 11:30

jinak prijmeni je Gimenez…je to spanelskyho puvodu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
23.9.10 11:33
estrellita píše:
jinak prijmeni je Gimenez…je to spanelskyho puvodu…

Tak vybírejte uplně cizí jména třeba Lucas,nebo Nicolas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
23.9.10 11:35

Nicolas se mi taky líbí, mám ho v seznamu :wink: máš samé hezké tipy, které mě taky napadly :huban:
děkuju moc za snahu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
23.9.10 11:40

Díky,tak vybírejte jen z takových jmen,které jdou ke španělskému příjmení?Které máš ještě v seznamu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.9.10 12:17

Tak my máme jasně Marečka po tatínkovi. A i když jsem přemýšlela i nad jinýma, tak jsem usoudila, že Mareček je nejhezčí! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
23.9.10 12:19

Theodor Gimenez..Theo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.9.10 15:21

Tak nas David je Davca, Davidek, David kdyz zlobi a nejcasteji na nej volame Daví. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.10.10 15:56

Ahoj, už od začátku těhu máme vybrané jméno, budeme mít Alexe. Naši ani okolí z toho nejsou nijak nadšeni a pořád se ptají jestli to ještě pořád bude Alex, nebo jestli jsme to už změnili. My se ale nedáme a prostě to Alex bude, ať se jim to líbí, nebo ne. Na otázky typu co to je za cizí jméno odpovídáme: Alex je slovanské jméno řeckého původu, které znamená obránce, ten který brání- a my si ho ubráníme :-P Pokud to tedy nebude nakonec Laura :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
2.10.10 12:31

My máme Mikuláše,pokud by se zadařil druhý syn,byl by pravděpodobně Tobiáš nebo Tadeáš nebo Marco.Eliáš nebo Lukáš taky není k zahození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí