Klučičí jména

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17925
2.10.10 15:16

Ahojky.
My máme první je Marek,Jirka,třetí je Šimon.
Ale moje máti na něho volá Sajmone.
Jinak to měl býti Adam ale pak jsme to změnily na Šimona. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
2.10.10 15:36

Tak za mě to je: Alexandr, Alan, Artur, Dominik, Eduard, Erik, Jan, Kristián, Kryštof, Leoš, Marián, Maxim, Oliver, Oskar, Richard, Teodor a Viktor..
Prošla jsem si kalendář :-)
Také jsem se zajímala o to, co ta jména znamenají :-)
Samozřejmě jinak je třeba brát v potaz jaké bude příjmení a také bych asi vybrala jméno, které se hodí k malému dítěti a poté i k dospělému člověku… (Tak to možná o některých jménech, které jsem uvedla neplatí :-D )
Určitě vyberete podle svého úvážení nejlepší jméno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JankaPalko
24.11.10 16:14

Přesně!

Jsi můj člověk,parádní jména.
Mně se libi:David,Viktor,Teodor,Julian,Marian,Kristian.
Koncipuju to k příkmení,potřebujeme zvučné jméno.Má to přecejen na celý život,že
Jo a první syn je Oliver

• Citovat
  • Upravit
8384
25.11.10 17:07

jsem na tom stejne zrovna taky vybiram pro kluka a je to boj libi se mi Robin, Alex, MAxmilian, manzel navrhoval Dominik, chvili sjem to uz shcvalili ale postupem casu si rikame ze to vubec nesedi na naseho syna nevime rpoc vubec nam to nejde :-) takze zas vybirame, manzel chce po sobe ale to ja jsem proti, zas se mu ale nelibi muj Robin…
Jiank dalsi navrhy co nejsou spatny jsou treba Teodor, Alan, Dalibor, Viktor…ted se roztrhl pytel s Matyaskama, Tobiaskama, Tadeaskama atd..tech uz je straaaaaasne moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
1.12.10 11:50

Jméno Matyáš, jsem chtěla snad od 15ti, kdy jsem neznala žádného, teď jich znám 5 a zase nechci, aby jich ve školce bylo deset Matyášů. Takže buď Adam nebo Daniel. Netradiční jméno jsou za trest, byť se to rodičům líbí, dítě má pak do 20ti o otázky „a jak ti říkají, kdo se ti pomstil“ vystaráno. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.12.10 12:10
klarinienka píše:
Jméno Matyáš, jsem chtěla snad od 15ti, kdy jsem neznala žádného, teď jich znám 5 a zase nechci, aby jich ve školce bylo deset Matyášů. Takže buď Adam nebo Daniel. Netradiční jméno jsou za trest, byť se to rodičům líbí, dítě má pak do 20ti o otázky „a jak ti říkají, kdo se ti pomstil“ vystaráno. :roll:

S tím nemohu souhlasit, já jako sedmá Veronika ve třídě trpěla dost a pokud jméno není fakt šílené, tak je to spíš o výchově a o sebevědomí dítěte…zaprdlé dítě bude „trpět“ klidně jako Adam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
8.12.10 15:27

ja mam nazor ze jmeno odlisuje lidi od sebe a proto je urcite lespi dat nejaky kterych fakt nebude ve tride hodne ted to bdue samej TAdeas, MAtyas,Natalka a podobne…chc prave neco co nezni moc exoticky a da se dobre oslovoat hodne se mi zalibilo jmeno Nataniel, mame takovy prijmeni ze by to uple suprove seelo…Da se mu rikat Natiku, Natousku, Natanku, NAtane, Nate, nezni to tak cize a jsem si jista ze siroko daleko by byl jedinej :-) svatek slavi 24. srpna podle francouzsky prirucky a navic to znamena ,,bohem darovany" coz se mi libi bude to nas nejvetsi darecek…ale ted o to jmeno zabojovat u manzela ten je prave ze pro kalsicky jemno po sobe Lukas a tech je vsude vzdycky plno…Nechci nic jako LUkas, PEtr, PEpa, Pavel a podobne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenorora
12.3.13 16:19

Jak říkat Sebastiánovi ?

Mě se moc líbí Sebastian, ale jak mu říkat?

• Citovat
  • Upravit
princess16
12.3.13 21:13

Přítelovy se moc líbí Viktor, Víte, Matyáš
Mě též Sebastian, Matyáš. Vítek nebo Honza.. libil se mi vždy Kubík ale toho mi vyfoukla starší sestra :lol:
a holčička je jasná Zuzanka :*

• Citovat
  • Upravit
6869
13.3.13 08:58

Čekáme Kryštofa :srdce: :*
Mi se celkově líbí jména, kde je zakomponované písmeno „š“. Příjde mi to sexy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6869
13.3.13 09:00

A k těm exotickým jménám - taky hodně záleží jaké bude mít příjmení. Holka se možná jednou vdá a z „Vanessky Ptáčkové“ bude „Vanessa Robinson“ a hnedkom to zní lépe. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3282
13.3.13 09:44

Holky jak se dá říkat Jonášovi - Jonáš, Jonášek a už asi konec ne?? :think:
máme tipické německé příjmení Kreuzinger - tak chci nějaké měkké jméno…ale nemůžeme nic vybrat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
668
25.8.14 08:08

Teo, Teodor :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie