Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevíte někdo jestli můžu cítit už v týdnu že jsem těhotná?
Ahoj, jako týden těhotná, čili cca třetí týden cyklu???No nevím, nevím, možná tak šestým smyslem?
Hele a ty cítíš, jak se Ti zavrtává v děloze? ![]()
PS: Nic ve zlém. Zkus si zadat téma těhotenstí a oplodnění do vyhledávače a něco načíst.
ne určitě to poznat nemůžeš. soudě dle tvých otázek a odpovědí nemáš věk na to , aby ses na těhotenství těšila , ale spíš se ho bála, že
já to začínala tušit tak 8. den po nechráněném styku, o mimi jsme se nesnažili, ale prostě jsme to neuhlídali, začlo mi být fakt divně, jinak a k tomu dost píchání v podbřišku, 4 dny před očekávanou MS byl už test pozitivní
Několikrát za život jsem měla takový pocit, že jsem 100pro těhotná. A dvakrát to byla pravda. ![]()
Já jsem celkem těhotná potřetí a pokaždé jsem to poznala do týdne po oplodnění. Takový zvláštní pocit v břiše.....Test mi to pak jen potvrdil.
Teď při druhém těhu jsem to poznala 10dní po oplodnění(cítila jsem se v podbřišku pořád taková nafouknutá) a za další týden jsem neměla pochyb,protože se mi trochu nalily prsa. ![]()
Mně začlo bejt divně týden po oplodnění. Trvalo to 4 měsíce a zhoršovalo se to ![]()
hezký den všem ale už sem zoufala možná zbytečne plaším brzy,poslední menstruaci sem měla 17.04.a konec 22.04 a styk s přitelem sem měla až 30.04 a měla mi přijit menstruace tenhel měsic a nic 16.05 sem byla u doktora a nic nezjistil ani v krvy bylo to asi brzy ani test nic neukazal,dnes sem dělala test a zas nic neukazal nevím zda je pořád brzy nebo nevím sem z toho na prašky možna jen plaším nevím mužete mi někdo poradit prosím vás Lucie
Ahoj Lucko, mě to test ukázal v den kdy jsem měla dostat MS (snažili jsme se takže jsem se hned testovala)ale pokud ti to neukázal doteď tak si myslím že problém bude jinde…u dr. by ti to z krve už toho 16. 5. mělo jít poznat, zajdi znovu k dr.!
Ahoj mně teda asi po tydnu oplodněni strašně bolel žaludek chodila jsem k lekaři a nakonec jsem byla těhotna
Ahoj,
chtěla bych se zeptat.. s přítelem se pokoušíme o miminko, teď mám šestý den spožděnou MS, včera jsem i zvracela. Cítím se nafouklá a čich mám najednou jako pes
Na gynekologii jdu příští týden tak uvidím co mi řekne. Jediné co mě trápí je pálení při močení které mám asi měsíc. Měla jste některá i takový příznak? Nebo je to důvod k obavám?
@aneta 222 píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat.. s přítelem se pokoušíme o miminko, teď mám šestý den spožděnou MS, včera jsem i zvracela. Cítím se nafouklá a čich mám najednou jako pesNa gynekologii jdu příští týden tak uvidím co mi řekne. Jediné co mě trápí je pálení při močení které mám asi měsíc. Měla jste některá i takový příznak? Nebo je to důvod k obavám?
Pravděpodobně to bude zánět močových cest, s těhu to nemá nic společného.