Kdy to poznám?

689
28.7.10 12:27

kdy to poznám?

Nevíte někdo jestli můžu cítit už v týdnu že jsem těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
28.7.10 12:34

Ahoj, jako týden těhotná, čili cca třetí týden cyklu???No nevím, nevím, možná tak šestým smyslem?

• Citovat
  • Upravit
7584
28.7.10 12:40

Hele a ty cítíš, jak se Ti zavrtává v děloze? :mrgreen:

PS: Nic ve zlém. Zkus si zadat téma těhotenstí a oplodnění do vyhledávače a něco načíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
28.7.10 12:45

no moc se v tom nevyznám-a nic necítím jen mě to zajímá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
28.7.10 13:21

ne určitě to poznat nemůžeš. soudě dle tvých otázek a odpovědí nemáš věk na to , aby ses na těhotenství těšila , ale spíš se ho bála, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.7.10 13:42

já to začínala tušit tak 8. den po nechráněném styku, o mimi jsme se nesnažili, ale prostě jsme to neuhlídali, začlo mi být fakt divně, jinak a k tomu dost píchání v podbřišku, 4 dny před očekávanou MS byl už test pozitivní

• Citovat
  • Upravit
7584
28.7.10 13:45

Několikrát za život jsem měla takový pocit, že jsem 100pro těhotná. A dvakrát to byla pravda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
28.7.10 14:10

Já jsem celkem těhotná potřetí a pokaždé jsem to poznala do týdne po oplodnění. Takový zvláštní pocit v břiše.....Test mi to pak jen potvrdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
28.7.10 17:24

Teď při druhém těhu jsem to poznala 10dní po oplodnění(cítila jsem se v podbřišku pořád taková nafouknutá) a za další týden jsem neměla pochyb,protože se mi trochu nalily prsa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mooch
28.7.10 18:54

Mně začlo bejt divně týden po oplodnění. Trvalo to 4 měsíce a zhoršovalo se to :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12
24.5.11 15:36

kdy to poznam že sem v tom

hezký den všem ale už sem zoufala možná zbytečne plaším brzy,poslední menstruaci sem měla 17.04.a konec 22.04 a styk s přitelem sem měla až 30.04 a měla mi přijit menstruace tenhel měsic a nic 16.05 sem byla u doktora a nic nezjistil ani v krvy bylo to asi brzy ani test nic neukazal,dnes sem dělala test a zas nic neukazal nevím zda je pořád brzy nebo nevím sem z toho na prašky možna jen plaším nevím mužete mi někdo poradit prosím vás Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raďulle
24.5.11 17:04

re: kdy to poznam že sem v tom

Ahoj Lucko, mě to test ukázal v den kdy jsem měla dostat MS (snažili jsme se takže jsem se hned testovala)ale pokud ti to neukázal doteď tak si myslím že problém bude jinde…u dr. by ti to z krve už toho 16. 5. mělo jít poznat, zajdi znovu k dr.!

• Citovat
  • Upravit
4
11.9.12 11:44

kdy to poznam

Ahoj mně teda asi po tydnu oplodněni strašně bolel žaludek chodila jsem k lekaři a nakonec jsem byla těhotna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aneta 222
21.10.12 19:58

Pálení při močení

Ahoj,
chtěla bych se zeptat.. s přítelem se pokoušíme o miminko, teď mám šestý den spožděnou MS, včera jsem i zvracela. Cítím se nafouklá a čich mám najednou jako pes :D Na gynekologii jdu příští týden tak uvidím co mi řekne. Jediné co mě trápí je pálení při močení které mám asi měsíc. Měla jste některá i takový příznak? Nebo je to důvod k obavám?

• Citovat
  • Upravit
1783
22.10.12 10:42
@aneta 222 píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat.. s přítelem se pokoušíme o miminko, teď mám šestý den spožděnou MS, včera jsem i zvracela. Cítím se nafouklá a čich mám najednou jako pes :D Na gynekologii jdu příští týden tak uvidím co mi řekne. Jediné co mě trápí je pálení při močení které mám asi měsíc. Měla jste některá i takový příznak? Nebo je to důvod k obavám?

Pravděpodobně to bude zánět močových cest, s těhu to nemá nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí