Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jáááj, tak to ten můj si bude myslet, že už jsem fakt „ujetá“
![]()
takže místo MMB se budu koukat na EMM
![]()
ale fakt supr nápad…beru, co bude ![]()
ještě mě napadl třeba nějakej malinkej polštářek (na tom jsem zas ulítlá já
)
Chlapa v trenkách eMimino si neumím představit, ale jako fór je to výýýýborný
Jsem se tu u učení fakt pobavila ![]()
Efina píše:
Chlapa v trenkách eMimino si neumím představit, ale jako fór je to výýýýbornýJsem se tu u učení fakt pobavila
když tem můj trenky nenosí ..... ![]()
Tý jo, ale představa chlapa v trenclích, na kterých se skví (píšu to dobře jo?) nápis mimino, mě dostává do kolen. A co na tom že je před tím e ![]()
To já si myslím že by jsme se divili, kdyby jsme vyrazili v triku s nápisem, kolik by se nás sešlo … pravda co vím, tak sem na mimčo chodí od nás z města asi 6 holek. Ale to není směrodatné že, některé se k nám nemuseli přidat do diskuze. ![]()
Já bych šla do hrnku (doufák že budou pořádné půllitráky
), nažehlovačky, pirátského šátku pro mlaďase, no a něco ještě pro chlapa … no ale tomu by ten hrnek stačil taky
.
Jůůů, a to by to chlapi měli jako odměnu za to, že se jim nevěnujem …to by chtělo nějako zapracovat … http://sirmi.ic.cz/smajl/383.gif /> Když mě napadají jen blbosti no … Já mám ranní kafe, žena na emiminu blafe.
(nebo i jináč),
Ranní káva, s emiminem chutná lépe.
Na polštářek - dobrou noc přeje emimino, a na druhou stranu dobré ráno?
Nu, jdu koukat dále, bo tu jsou určo lepší vymýšlečky ![]()
gabinka píše:Novire píše:jj taky me to napadlo- Missorka to vymyslela rozjela ja to mam rada am i tady a nechci zbytecne napadani z plagiatorstvi- pojdte vymyslet neco originalniho
Hm, hm… prosím, neberte to jako provokaci, ale trička, hrnečky, placky a bodýčka už mají u sousedů na BC. Mě je to šumák, ale aby to zase nerozvířilo nějaké emoce a tak… Co raději vymyslet něco jiného? … termoobaly na flašky, kšiltovky, kloboučky, šátky, plážové tašky… ty přívěsky na klíče jsou supr … magnety na lednici, …hm, už mě nic nenapadá
Jo originální to asi není, ale trička a hrnky má už každý větší server - proto se ptáme, abychom nezahlcovali naše čtenáře blbostmi, kterých mají plné skříně.
takový ty tetovačky, co jsou většinou ve žvýkačkách a děcka si je lepí na ruku/hrudník/nohu......
taky su pro vše krom oblečení…teda pirátskej šátek, nebo pro slečnu klobouček bych možná brala…
A co tak, když „sedíte“ ne emiminu-„majtečky“ (boxerky) a když vám manžílek řekne „už zase sedíš na emiminu“ zvednout se a ukázat nápis-logo na jedné půlce dupky
. To by teprve byli chlapi v šoku !!!
Šárka píše:gabinka píše:Jo originální to asi není, ale trička a hrnky má už každý větší server - proto se ptáme, abychom nezahlcovali naše čtenáře blbostmi, kterých mají plné skříně.Novire píše:jj taky me to napadlo- Missorka to vymyslela rozjela ja to mam rada am i tady a nechci zbytecne napadani z plagiatorstvi- pojdte vymyslet neco originalniho
Hm, hm… prosím, neberte to jako provokaci, ale trička, hrnečky, placky a bodýčka už mají u sousedů na BC. Mě je to šumák, ale aby to zase nerozvířilo nějaké emoce a tak… Co raději vymyslet něco jiného? … termoobaly na flašky, kšiltovky, kloboučky, šátky, plážové tašky… ty přívěsky na klíče jsou supr … magnety na lednici, …hm, už mě nic nenapadá
taky jsem chtěla říct že to mají na b-c (poctivě přiznávám - občas tam nakukuju/přispěju) ALE opravdu to mají skoro všichni a všude !! I my jako hasiči máme hrnky s logem SDH. Tak si někdo rýpne no - jako by to tu bylo (ne)poprvé ![]()
Nepročítala jsem víc jak první stránku a musim reagovat - já hlasovala sice ne (protože hrnků mám hromadu
a trika apod mě nelákaj) ale ty reflexní proužky jsou vážně bezva nápad
měli jsme dva a oba se ztratily, takže bych jich brala klidně hned několik
ad logo - myslim, že vypsat soutěž je nejlepší, tak se sejde nejvíc nápadů
(taky zkusim o něčem popřemýšlet)
Příspěvek upraven 24.08.20 v 16:49
Nápis na hrníček:
Jsem závislá na kofeinu!… slovo kofeinu by bylo přeškrtnuto a nad/pod ním by bylo: emiminu!
víc mě zatím nenapadá
Příspěvek upraven 24.08.20 v 16:50
Tak tady jsou další:
Podložka pod myš:
eMimino.cz
prostor pro (obrázek myši)lenky
Reflexní páska:
DÁVEJ POZOR NA CESTU! Ta moje je https://www.emimino.cz
Na záložku do knihy:
Piluji svou mateřštinu v diskusích na emiminu
a chtělo by to ještě nějakou ikonku nebo malůvku
Příspěvek upraven 24.08.20 v 16:50
Sandriku,
hlaska na zalozku nema chybu!!! ![]()
Efa
""http://tac.families.com/ezb/1047042.png:http://tac.families.com/ezb/1047042.png
A ještě několik blbinek:
Bez holek na emiminu mívám absťák, kocovinu.
Jak uložím drobotinu jdu surfovat po emiminu.
Bez babince z emimina je mě sotva polovina.
Ta nejlepší medicína jsou holčiny z emimina.
nevím jak to zrýmovat, ale krabička na jídlo si přímo říká o rým: svačinu - emiminu?(pro děti mám svačinu - brouzdám po emiminu)?
pak jsou příhodná slova:
příčina
slina
maminčino
manželčino (resp. matčino, tchýnino, atd atd) ![]()
přivinu
vyvinu
prominu
Efo - díky
![]()
Příspěvek upraven 24.08.20 v 16:51
Hele vy ostatní, hoďte taky něco do placu ![]()
napadla mě nálepka na auto:
Vezem e mimino.cz
nebo:
Na palubě j e mimino.cz
k tomu paralela na krabičku: Žerem e mimino.cz
a co třeba:
Hledá s e mimino.cz… to bychom se stopro poznaly ![]()
Příspěvek upraven 24.08.20 v 16:51
Sandriku , valím oči, super…
Taky bych do toho šla, moc se mi líbí ten nápad s nálepkou na auto s tím nápisem jak psala Sandrik, v obchodě mají nic moc výběr a aspoň bychom se poznaly ![]()
Taky pokrývka hlavy pro mimčo super, hrnek jasný, magnetky, …vybrala bych si. Tričko pro mě, no, možná na zahradu… takže tady hlasuji ne.
A těším se na logo (já teda nepřispěju, nejsem moc výtvarně nadaná
) ..... třeba nám ho pak i někde uveřejní… třeba v Mamince
![]()
Hezký večer I.