Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky nevim kam tuto diskuzi zaradit a nevim zda mi ji admini nesmazou ale ja vám musím fakt poděkovat. Celé těhotenství jsem chodila na jiný web nebudu jmenovat kvůli reklame musím říct že sem tam byla rok a půl pečená vařená… nikdy jsem si ale s nikým nepopovídala v každé diskuzi se maminky jen porafali kvůli jiným názorům Dnes jsem na emiminu asi 3 dny a za tu dobu jsem potkala spoustu milých maminek s jejich krasnymi miminky. Kazda maminka tady rada poradi pomuze, neodsuzujete a nazory dokazete prosazovat v klidu a bez emoci. Jste parta super holek (jestli to tak mohu rict) a ja vim ze sem budu rada chodit i az mala bude starsi a hlavne az se jednou rozhodnem pro dalsi miminko !!! vsem maminkam dekuji preji hodna a zdrava miminka a ted zrovna dobrou noc s co nejmene probuzenim !!!
![]()
Ahoj, tak tě tu mezi náma vítám
. Ale nechci ti brát iluze
i tady se to občas porafe. Ale je fakt, že mi tu hodně maminek taky pomohlo. A hlavně moje skupina holek tady z emimina, který mám strašně moc ráda.
Tak ti přeju aby se ti tady líbilo i dál a určitě se v nějaký diskuzi potkáme ![]()
Ahoj, super, že se ti tu líbí, ale myslím, že tě počáteční nadšení časem přejde
Ne vždy to jde bez odsuzování, hádek a bez emocí. Ale o tom je život
Jsem ráda, že se „emiminí“ rodina rozrostla o jednoho člena ![]()
nechval dne před večerem, asi jsi měla štěstí na mírumilovné matky a nechytlavá témata. I tady bývá občas „veselo“
to je mi jasny vim ze se obcas lide pohadaji kvuli odlisnym nazorum uz sem taky na par narazila i zde…ale oproti tem strankam kde jsem byla je to mnohem lepsi nehlede na to ze tam me nikdy nikdo na nic neodpovedel nepatrila jsem do jejich uzavrene skupiny a nove maminky jaksi nechteli prijmout…
Vítám tě
Ale taky bych ti nerada brala iluze, založ diskuzi o chodítku a uvidíš, jak tě tady vyštěkají
Ale jinak je to tady moc fajn. Nebýt diskuzí tady, tak toho spoustu nevím, co se s dítětem smí, nesmí, ač teda nejlepší je vlastní zdravý rozum, ale tohle je takový bonus navíc ![]()
mně se nejvíc líbí, jak se diskuse často někam zvrtne jinam, a některý maminy se s tím evidentně nemůžou smířit a hudrujou, že na TOHLE se přece zakladatelka neptala… jsme tu snad v „otázkách Vácava Moravce?“ diskutujem a to se občas halt někam stočí, hlavně že je sranda ![]()
A tak to, že se diskuze stočí jinam, to bych pochopila
Ale to, že se někdo na něco zeptá a někdo mu úplně na něco jného odpoví, to nepochopím nikdy ![]()
fragola píše:
A tak to, že se diskuze stočí jinam, to bych pochopilaAle to, že se někdo na něco zeptá a někdo mu úplně na něco jného odpoví, to nepochopím nikdy
moje matka taky obvykle odpovídá na něco úplně jiného
zpravidla je to tím, že neposlouchá, co říkám, ale už promýšlí, co ona řekne ![]()
lys, tak to ona je vlastně krok před tebou
Ale stejně to nepochopím ![]()
lys píše:
nechval dne před večerem, asi jsi měla štěstí na mírumilovné matky a nechytlavá témata. I tady bývá občas „veselo“
…jojo…souhlasím…
oblíbená témeta, kde se to „řeže“
jsou:
kojit/nekojit
látkovat/nelátkovat
očkovat/neočkovat
a „naivní témata“ typu - je mi 16 a jsem těhotná…apod.
to jsem si za tu dobu tak všimla
![]()
Lenka512 píše:lys píše:
nechval dne před večerem, asi jsi měla štěstí na mírumilovné matky a nechytlavá témata. I tady bývá občas „veselo“…jojo…souhlasím…
to jsem si za tu dobu tak všimla
oblíbená témeta, kde se to „řeže“jsou:
kojit/nekojit
látkovat/nelátkovat
očkovat/neočkovat
a „naivní témata“ typu - je mi 16 a jsem těhotná…apod.![]()
![]()
jojo, třecí plochy jsou předem dané, plus nějaký ten bonus jako třeba „co se spermatem po styku“ či jak se to jmenovalo…
to bylo taky výživný ![]()
Taky jsem stejným způsobem vykysla tady …
A taky už vím, že ňafnout se dá kvůli lesčemus … ale je fakt, že se tu asi fakt sešly holky, které si to mámovství vychutnají raději v klidu ![]()
lys píše:fragola píše:moje matka taky obvykle odpovídá na něco úplně jiného
A tak to, že se diskuze stočí jinam, to bych pochopilaAle to, že se někdo na něco zeptá a někdo mu úplně na něco jného odpoví, to nepochopím nikdy
zpravidla je to tím, že neposlouchá, co říkám, ale už promýšlí, co ona řekne
Například nejlepší je prostě pro dítě být vdaná než svobodná matka
![]()
jestli jsi odesla ze stejneho serveru jako ja, tak rozdil je hlavne v tom, ze sice se tady uzivatelky umi porafat taky, ale dusno tady nedelaji admini a jim opdobni experti (jestli ne, sorry za offtopic) ![]()