eMimino děkuji

946
5.8.11 22:18

emimino děkuji

Maminky nevim kam tuto diskuzi zaradit a nevim zda mi ji admini nesmazou ale ja vám musím fakt poděkovat. Celé těhotenství jsem chodila na jiný web nebudu jmenovat kvůli reklame musím říct že sem tam byla rok a půl pečená vařená… nikdy jsem si ale s nikým nepopovídala v každé diskuzi se maminky jen porafali kvůli jiným názorům Dnes jsem na emiminu asi 3 dny a za tu dobu jsem potkala spoustu milých maminek s jejich krasnymi miminky. Kazda maminka tady rada poradi pomuze, neodsuzujete a nazory dokazete prosazovat v klidu a bez emoci. Jste parta super holek (jestli to tak mohu rict) a ja vim ze sem budu rada chodit i az mala bude starsi a hlavne az se jednou rozhodnem pro dalsi miminko !!! vsem maminkam dekuji preji hodna a zdrava miminka a ted zrovna dobrou noc s co nejmene probuzenim !!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
5.8.11 22:24

Ahoj, tak tě tu mezi náma vítám :kytka: . Ale nechci ti brát iluze :mrgreen: i tady se to občas porafe. Ale je fakt, že mi tu hodně maminek taky pomohlo. A hlavně moje skupina holek tady z emimina, který mám strašně moc ráda.
Tak ti přeju aby se ti tady líbilo i dál a určitě se v nějaký diskuzi potkáme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.8.11 22:25

Ahoj, super, že se ti tu líbí, ale myslím, že tě počáteční nadšení časem přejde :lol: Ne vždy to jde bez odsuzování, hádek a bez emocí. Ale o tom je život :wink: Jsem ráda, že se „emiminí“ rodina rozrostla o jednoho člena :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
5.8.11 22:26

nechval dne před večerem, asi jsi měla štěstí na mírumilovné matky a nechytlavá témata. I tady bývá občas „veselo“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
5.8.11 22:29

to je mi jasny vim ze se obcas lide pohadaji kvuli odlisnym nazorum uz sem taky na par narazila i zde…ale oproti tem strankam kde jsem byla je to mnohem lepsi nehlede na to ze tam me nikdy nikdo na nic neodpovedel nepatrila jsem do jejich uzavrene skupiny a nove maminky jaksi nechteli prijmout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.8.11 22:31

Vítám tě :kytka: Ale taky bych ti nerada brala iluze, založ diskuzi o chodítku a uvidíš, jak tě tady vyštěkají :-D Ale jinak je to tady moc fajn. Nebýt diskuzí tady, tak toho spoustu nevím, co se s dítětem smí, nesmí, ač teda nejlepší je vlastní zdravý rozum, ale tohle je takový bonus navíc :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
5.8.11 22:36

mně se nejvíc líbí, jak se diskuse často někam zvrtne jinam, a některý maminy se s tím evidentně nemůžou smířit a hudrujou, že na TOHLE se přece zakladatelka neptala… jsme tu snad v „otázkách Vácava Moravce?“ diskutujem a to se občas halt někam stočí, hlavně že je sranda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.8.11 22:39

A tak to, že se diskuze stočí jinam, to bych pochopila 8-) Ale to, že se někdo na něco zeptá a někdo mu úplně na něco jného odpoví, to nepochopím nikdy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
5.8.11 22:41
fragola píše:
A tak to, že se diskuze stočí jinam, to bych pochopila 8-) Ale to, že se někdo na něco zeptá a někdo mu úplně na něco jného odpoví, to nepochopím nikdy :zed:

moje matka taky obvykle odpovídá na něco úplně jiného :-D zpravidla je to tím, že neposlouchá, co říkám, ale už promýšlí, co ona řekne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.8.11 22:42

lys, tak to ona je vlastně krok před tebou :lol: :lol: :lol: Ale stejně to nepochopím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
5.8.11 22:46
lys píše:
nechval dne před večerem, asi jsi měla štěstí na mírumilovné matky a nechytlavá témata. I tady bývá občas „veselo“

…jojo…souhlasím…
oblíbená témeta, kde se to „řeže“ :mrgreen: jsou:
kojit/nekojit
látkovat/nelátkovat
očkovat/neočkovat
a „naivní témata“ typu - je mi 16 a jsem těhotná…apod.

to jsem si za tu dobu tak všimla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
5.8.11 22:50
Lenka512 píše:
lys píše:

…jojo…souhlasím…
oblíbená témeta, kde se to „řeže“ :mrgreen: jsou:
kojit/nekojit
látkovat/nelátkovat
očkovat/neočkovat
a „naivní témata“ typu - je mi 16 a jsem těhotná…apod.

to jsem si za tu dobu tak všimla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

jojo, třecí plochy jsou předem dané, plus nějaký ten bonus jako třeba „co se spermatem po styku“ či jak se to jmenovalo… :think: to bylo taky výživný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.8.11 22:57

Taky jsem stejným způsobem vykysla tady … :hug: A taky už vím, že ňafnout se dá kvůli lesčemus … ale je fakt, že se tu asi fakt sešly holky, které si to mámovství vychutnají raději v klidu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
5.8.11 22:59
lys píše:
fragola píše:
A tak to, že se diskuze stočí jinam, to bych pochopila 8-) Ale to, že se někdo na něco zeptá a někdo mu úplně na něco jného odpoví, to nepochopím nikdy :zed:
moje matka taky obvykle odpovídá na něco úplně jiného :-D zpravidla je to tím, že neposlouchá, co říkám, ale už promýšlí, co ona řekne :roll:

Například nejlepší je prostě pro dítě být vdaná než svobodná matka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
5.8.11 23:41

jestli jsi odesla ze stejneho serveru jako ja, tak rozdil je hlavne v tom, ze sice se tady uzivatelky umi porafat taky, ale dusno tady nedelaji admini a jim opdobni experti (jestli ne, sorry za offtopic) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová