eMimino děkuji

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6555
5.8.11 23:46

:lol: Krásně napsané, bohužel musím nesouhlasit, poslední dobou se mi naopak nedaří narazit na diskuzi, kde se nikdo nepohádá :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3544
6.8.11 00:06

ja tu taky nejsem dlouho, asi pul roku a taky se mi tady moc libi, i kdyz se nekdy maminky dohadaji.....nekdy se to proste zvrte a probehne ostra vymena nazoru, rekla bych jako v realnem zivote, ale pres pismenka si prece jen clovek dovoli vic nez z oci do oci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
6.8.11 00:16
petjuska90 píše:
Maminky nevim kam tuto diskuzi zaradit a nevim zda mi ji admini nesmazou ale ja vám musím fakt poděkovat. Celé těhotenství jsem chodila na jiný web nebudu jmenovat kvůli reklame musím říct že sem tam byla rok a půl pečená vařená… nikdy jsem si ale s nikým nepopovídala v každé diskuzi se maminky jen porafali kvůli jiným názorům Dnes jsem na emiminu asi 3 dny a za tu dobu jsem potkala spoustu milých maminek s jejich krasnymi miminky. Kazda maminka tady rada poradi pomuze, neodsuzujete a nazory dokazete prosazovat v klidu a bez emoci. Jste parta super holek (jestli to tak mohu rict) a ja vim ze sem budu rada chodit i az mala bude starsi a hlavne az se jednou rozhodnem pro dalsi miminko !!! vsem maminkam dekuji preji hodna a zdrava miminka a ted zrovna dobrou noc s co nejmene probuzenim !!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

To co tady popisuješ je opravdu emimino, ale před 5 lety. Musím naopak konstatovat, že současné emimino oproti dobám minulým hodně upadlo. Ten masivní nárust nových uživatelů mu spíše ublížil a ti staří se stáhli do uzamčených skupin. To kouzlo, které emimino mělo se někam vypařilo ..... no co naděláme :nevim: asi nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anna86
6.8.11 00:48

Taky ti nechci brát iluze, ale není to tak.. hlavně v uzavřených skupinách si někdy holky nevidí do huby.. je to prostě o lidech (ženách) a ty jsou na ve všech fórech stejné :roll:

• Citovat
  • Upravit
1357
6.8.11 02:18

Holky, dusno tu občas bývá, ale i tak si myslím, že je tu víc věcí fajn, vždycky se něco dozvím nového, když vím poradím. Taky mám emimino ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
6.8.11 02:24

Tri dny?:D pockej az tu budes sedet skoro denne tri roky:D Jo, je to parada, me sem uvrtala jedna kamaradka a jsem ji do dneska vdecna :huban: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
6.8.11 09:04
Sati píše:
petjuska90 píše:
Maminky nevim kam tuto diskuzi zaradit a nevim zda mi ji admini nesmazou ale ja vám musím fakt poděkovat. Celé těhotenství jsem chodila na jiný web nebudu jmenovat kvůli reklame musím říct že sem tam byla rok a půl pečená vařená… nikdy jsem si ale s nikým nepopovídala v každé diskuzi se maminky jen porafali kvůli jiným názorům Dnes jsem na emiminu asi 3 dny a za tu dobu jsem potkala spoustu milých maminek s jejich krasnymi miminky. Kazda maminka tady rada poradi pomuze, neodsuzujete a nazory dokazete prosazovat v klidu a bez emoci. Jste parta super holek (jestli to tak mohu rict) a ja vim ze sem budu rada chodit i az mala bude starsi a hlavne az se jednou rozhodnem pro dalsi miminko !!! vsem maminkam dekuji preji hodna a zdrava miminka a ted zrovna dobrou noc s co nejmene probuzenim !!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:
To co tady popisuješ je opravdu emimino, ale před 5 lety. Musím naopak konstatovat, že současné emimino oproti dobám minulým hodně upadlo. Ten masivní nárust nových uživatelů mu spíše ublížil a ti staří se stáhli do uzamčených skupin. To kouzlo, které emimino mělo se někam vypařilo ..... no co naděláme :nevim: asi nic.

to je ale přirozený průběh všeho nového, co trvá v čase :nevim: víc lidí, víc charakterů, víc zmetků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
6.8.11 09:06
Monjie píše:
Tri dny?:D pockej az tu budes sedet skoro denne tri roky:D Jo, je to parada, me sem uvrtala jedna kamaradka a jsem ji do dneska vdecna :huban: :palec:
:mrgreen: zatím tady dřepím něco přes rok a taky mě tady dolážou některé osoby pěkně vytočit :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lys
6155
6.8.11 09:31
KriJona píše:
Monjie píše:
Tri dny?:D pockej az tu budes sedet skoro denne tri roky:D Jo, je to parada, me sem uvrtala jedna kamaradka a jsem ji do dneska vdecna :huban: :palec:
:mrgreen: zatím tady dřepím něco přes rok a taky mě tady dolážou některé osoby pěkně vytočit :mrgreen:

a to mě ne, pomyslím si své. Na světě je hrozně moc lidí, co chytaj na první našlápnutí a berou se hrozně vážně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
6.8.11 11:04

krijona: to kazdopadne, ale hold vsude hrozi srazka s blbcem, ale ja mam zatim teda vic tech fajnovych prevazuje:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
6.8.11 12:21
Monjie píše:
krijona: to kazdopadne, ale hold vsude hrozi srazka s blbcem, ale ja mam zatim teda vic tech fajnovych prevazuje:D

no právě..tady ty lidi se kterejma se občas přeš,nevidíš a ted nevim,zda je to dobře či špatně :mrgreen: ale at sem nepisu jen negativa.Emimino me zachranovala v prvnim pulroce zivota meho draheho,milovaneho synka,co jen rval a rval :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. karinka
6.8.11 23:32
Sati píše:
petjuska90 píše:
To co tady popisuješ je opravdu emimino, ale před 5 lety. Musím naopak konstatovat, že současné emimino oproti dobám minulým hodně upadlo. Ten masivní nárust nových uživatelů mu spíše ublížil a ti staří se stáhli do uzamčených skupin. To kouzlo, které emimino mělo se někam vypařilo ..... no co naděláme :nevim: asi nic.

Toto je bohužel pravda. Lesi, ty tady hodně chybíš :-(

• Citovat
  • Upravit
Reyne
14.9.11 09:07

V jakémkoli ženském „kolektivu“ budou hádky, jsou témata kde se to prostě řeže hlava nehlava, ale já jakožto přeběhlice z jiného webu jsem za emimino šťastná a je to ten nejlepší web. Mohu používat vykřičníky, mohu psát velkými písmeny, mohu si dát jako profilovku fotku dítěte, mohu vyjádřit svůj názor.......holky važte si emimina a hlavně zdejších adminů. :palec:

• Citovat
  • Upravit
20518
14.9.11 22:32
nepřihl. karinka píše:
Sati píše:
petjuska90 píše:
Toto je bohužel pravda. Lesi, ty tady hodně chybíš :-(

Před pěti lety jsem tu nebyla, ale to holt tak je. To samé bych bohužel mohla říct i o naší „staré“ skupině. Lidé prostě přicházejí a odcházejí a do stejné řeky dvakrát nevkročíš … :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.9.11 22:40
nety78 píše:
V jakémkoli ženském „kolektivu“ budou hádky, jsou témata kde se to prostě řeže hlava nehlava, ale já jakožto přeběhlice z jiného webu jsem za emimino šťastná a je to ten nejlepší web. Mohu používat vykřičníky, mohu psát velkými písmeny, mohu si dát jako profilovku fotku dítěte, mohu vyjádřit svůj názor.......holky važte si emimina a hlavně zdejších adminů. :palec:

Velkými písmeny se tu psát nesmí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová