Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den maminky,
máte někdo prosím zkušenosti s kočárkem EmjOt Treeco ? Jdou korbičky otočit oběma směry?Jaký je do terénu?Jak je přístupný košík? Atd… Děkuji. ![]()
Máte zkušenost s Emjot Hi Treec?
Přidejte zkušenost s Emjot Hi TreecTo ho opravdu nikdo nemá?už jsem na MMB zjistila,že korbičky otočit lze,ale stejně by mně zajímala zkušenost maminek co ho testovali na kostkách či v horším terénu…Našla by se tu nějaká?
Zkušenost maminek, které kočárek mají by mě taky moc zajímala. Vygooglovala jsem akorát jediný příspěvěk http://www.modrykonik.cz/…mjot-treeco/?…
Na MMB nabízí jeden prodejce kočárky Hi Treec stejného výrobce, ale ani na ten nejsou zatím žádné diskuse. minuly tyden se tyto kocarky objevily jeste na 1 internetovem obchode. jinak ni. mam akorat za to, ze vyrobce je Polsky, takze se musi pocitat s polskou kvalitou.Konec koncu cena zadnou vysokou kvalitu neavizuje. ale kdyby clovek vedel, zda nekomu aspon par mesicu slouzil nebo treba jestli je sportak vubec pouzitelny (coz u rady polskych kocarku spis neni)…
Mám hodně známých,co jezdí s Tako Jumper nebo Warrior.To je taky polák a problémy s tím nemají.Dle mého jde spíš o jeden kus z několika,jako je to u jiných značek.Třeba Patron Bohemia je český a katastrofa…Co já vím,tak poláci hlavně nepovažují „zřejmě“ za důležité ubrat na kočárkách co nejvíce váhu.Proto,bych tedy u tohoto kočárku hádala,že bude jeden z těch těžších.Bojím se i těch nízkoprofilových kol.Např.u kočárků s podvozkem V-max se kola po čase kroutí…A jsou s nimi problémy.Navím jak jsou tady…
Co se tyce polskych kocarku, procitala jsem diskuse maminek, ktere maji polske Firkony. Predevsim me zajimal Firkon Verano. Vycetla jsem, ze sem tam nejaky kus je poruchovy (z ruznych duvodu) a musel byt reklamovan - to se samozrejme stava i u jinych i drahych znacek. Kdyz jsem si poznatky z diskusi shrnula, byly maminky spokojene s hlubokou korbou, ale jak prislo na sportak, nastalo velke rozladeni. Konkretne u Verana je sportak hodne nepodareny a vetsina maminek musela koupit jiny sportak.
Co se hmotnosti kocarku tyce, mas pocit, ze ty polske nejsou nejlehci? pochopila jsem to spravne?
Na internetovych obchodech udavaji hmotnost u Emjot Treeco i Hi Treec: 8,5 kg podvozek a 4kg hluboka korba.to by kocarek radilo mezi nejlehci na trhu.
Většina polských kočárků mají problémy s váhou,jako například Tako. Ale třeba Retrus fire nebo tenhle Treeco mezi ně nepatří. Teď u vetšiny kočárků bývá problém se sporťákem.Dělají je hodně maličké,nebo zádové opěrky krátké,spor.nejdou otočit apod.My u prvního taky vždycky byly sklamané sportovní verzí…pár kočárků jsme měli a vyzkoušeli,a nakonec jsme koupili sporťák babydesign sprint(kvůli prostornosti).Teď bych tedy hledala spíšekočárek,který má dobré jízdní vlastnosti na horším terénu(máme tu příšerné chodníky),,který bude mít zádíčka v hl.korbě polohovatelná,sporťák otočný a bude skladný do auta (už pro mně není extra důležitá velikost sporťáku-ten Sprint pak nahradí kombinovaný kočárek.Tenhle Trecco z MMB je moc hezký.Škoda,že ho nikdo moc nemá…
Dobrý den,
také uvažuji o koupi kočárku, konkrétně HiTreec. Má už někdo s tímto kočárkem zkušennost? Díky za odpověď… ![]()
Já bych si ho taky pořídila, ale recenze jsem teda vůbec nenašla ![]()