Kočárek - EmjOt hi Treec

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22.1.11 21:25

EmjOt Treeco

Dobrý den maminky,
máte někdo prosím zkušenosti s kočárkem EmjOt Treeco ? Jdou korbičky otočit oběma směry?Jaký je do terénu?Jak je přístupný košík? Atd… Děkuji. :-)

http://www.mimi-kocarky.cz/…-treeco.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Emjot Hi Treec?

Přidejte zkušenost s Emjot Hi Treec
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13.2.11 11:56

To ho opravdu nikdo nemá?už jsem na MMB zjistila,že korbičky otočit lze,ale stejně by mně zajímala zkušenost maminek co ho testovali na kostkách či v horším terénu…Našla by se tu nějaká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
21.3.11 20:08

Zkušenost maminek, které kočárek mají by mě taky moc zajímala. Vygooglovala jsem akorát jediný příspěvěk http://www.modrykonik.cz/…mjot-treeco/?…
Na MMB nabízí jeden prodejce kočárky Hi Treec stejného výrobce, ale ani na ten nejsou zatím žádné diskuse. minuly tyden se tyto kocarky objevily jeste na 1 internetovem obchode. jinak ni. mam akorat za to, ze vyrobce je Polsky, takze se musi pocitat s polskou kvalitou.Konec koncu cena zadnou vysokou kvalitu neavizuje. ale kdyby clovek vedel, zda nekomu aspon par mesicu slouzil nebo treba jestli je sportak vubec pouzitelny (coz u rady polskych kocarku spis neni)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.3.11 20:37

Mám hodně známých,co jezdí s Tako Jumper nebo Warrior.To je taky polák a problémy s tím nemají.Dle mého jde spíš o jeden kus z několika,jako je to u jiných značek.Třeba Patron Bohemia je český a katastrofa…Co já vím,tak poláci hlavně nepovažují „zřejmě“ za důležité ubrat na kočárkách co nejvíce váhu.Proto,bych tedy u tohoto kočárku hádala,že bude jeden z těch těžších.Bojím se i těch nízkoprofilových kol.Např.u kočárků s podvozkem V-max se kola po čase kroutí…A jsou s nimi problémy.Navím jak jsou tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
22.3.11 19:34

Co se tyce polskych kocarku, procitala jsem diskuse maminek, ktere maji polske Firkony. Predevsim me zajimal Firkon Verano. Vycetla jsem, ze sem tam nejaky kus je poruchovy (z ruznych duvodu) a musel byt reklamovan - to se samozrejme stava i u jinych i drahych znacek. Kdyz jsem si poznatky z diskusi shrnula, byly maminky spokojene s hlubokou korbou, ale jak prislo na sportak, nastalo velke rozladeni. Konkretne u Verana je sportak hodne nepodareny a vetsina maminek musela koupit jiny sportak.
Co se hmotnosti kocarku tyce, mas pocit, ze ty polske nejsou nejlehci? pochopila jsem to spravne?
Na internetovych obchodech udavaji hmotnost u Emjot Treeco i Hi Treec: 8,5 kg podvozek a 4kg hluboka korba.to by kocarek radilo mezi nejlehci na trhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.11 10:34

Většina polských kočárků mají problémy s váhou,jako například Tako. Ale třeba Retrus fire nebo tenhle Treeco mezi ně nepatří. Teď u vetšiny kočárků bývá problém se sporťákem.Dělají je hodně maličké,nebo zádové opěrky krátké,spor.nejdou otočit apod.My u prvního taky vždycky byly sklamané sportovní verzí…pár kočárků jsme měli a vyzkoušeli,a nakonec jsme koupili sporťák babydesign sprint(kvůli prostornosti).Teď bych tedy hledala spíšekočárek,který má dobré jízdní vlastnosti na horším terénu(máme tu příšerné chodníky),,který bude mít zádíčka v hl.korbě polohovatelná,sporťák otočný a bude skladný do auta (už pro mně není extra důležitá velikost sporťáku-ten Sprint pak nahradí kombinovaný kočárek.Tenhle Trecco z MMB je moc hezký.Škoda,že ho nikdo moc nemá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana Ma.
12.1.12 19:12

Dobrý den,
také uvažuji o koupi kočárku, konkrétně HiTreec. Má už někdo s tímto kočárkem zkušennost? Díky za odpověď… ;)

• Citovat
  • Upravit
4020
8.1.14 18:38

Já bych si ho taky pořídila, ale recenze jsem teda vůbec nenašla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat