Kočárek - Britax B-Smart 4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
540
21.1.11 11:01

Britax B smart 4

Moc prosím prosím,
máte některá maminka konkrétní zkušenosti s tímto kočárkem? Moc se mi líbí, ale není se moc kam po něm kouknout a veletrh je ještě daleko. Moc prosím o jakékoliv informace, zkušenosti, klady a zápory…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer B-smart?

Přidejte zkušenost s Britax Römer B-smart
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
candia
4.3.11 09:51

B-SMART 4 2011

Dobrý den,
už týdny čtu diskuse a hledala jsem zkušeosti s Britax B-Smart 4. Nic moc konkrétního jsem nenašla, ale i přez to jsem se rozhodla si jej objednat, protože jako jeden z mála odpovídal mým požadavkům. Potřebovala jsem hlavně větší sportovní sedačku s vysokou boudičkou, protože naše malá je dlouhá. Také aby byl odpružený s prostornou hlubokou korbičkou. Vybraný jsem měla v barvě 2011 Purple Rain, takže jsem musela čekat. Dnes mi přišel a jsem nadšená, vše je tak jak jsem si představovala, barva krásná, materiál kvliní a příjemný, sportovní sedačka je docela velká, ale ne moc široká. Zato boudička je parádně vysoká, takže se mi tam malá ještě dlouho vejde. Co se týče odpružení, tak to lépe posoudim, až se s ním půjdeme projet. Jediný zápor je v tom, že ať sportovní sedačka a nebo hluboká korbička se nacvakávají jen na vou místech a tím je to takové nestabilní (vyklá se). Tak nevím, ale jinak je to super kočárek…

• Citovat
  • Upravit
37
3.5.11 14:43

Britax B smart

Dobrý den, četla jsme vaši recenzi, mohu Vás požádat o změření sedací části a zádové opěrky? mám doma cvalíka, takže máme problém se do kočárků, jakýkoliv vejít a ještě Vás poprosím, kd ejste kočárek ojednávala děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
candia
3.5.11 16:15

Dobrý den,
abych byla upřímná, tak kočárek již nemám. Na pohled byl moc pěkný, ale pár věcí mi na něm vadilo a tak jsem ho do e-shopu vrátila. Ale věřím, že jiným může plně vyhovovat. Kupovala jsem ho v obchodě www.babylenka.cz a mohu jej vřele doporučit, paní byla velice ochotná a vstřícná :kytka: .
Zádová opěrka byla dlouhá 47/48cm, ale šíři nevím, podle odhadu bych řekla tak 30/31cm.
Je pravda to, co říkají prodejci, že otočné sedačky jsou vždycky na úkor šířky sezení. Ale u B-smartu to nebylo zas tak hrozné, sedačka byla komfortně polstrovaná (2011 Purple Rain).
Na konec jsem si koupila X-landera 2010 a jsem moc spokojená, sice je trošku těžší, ale sezení je super velké a hlavně se perfektně zvedá na chodník.S B-smartem to šlo těžko doma i bez prcka :zed: . A co jsem se divila, tak jsou si u pár věcí dost podobní (překlapování boudičky :palec: , aretace předních koleček, typ úchytů na košíku).

Přeji ať vyberete ke spokojenosti.

• Citovat
  • Upravit
37
3.5.11 16:53

moc děkuji a je asi malo odpružený že? to je strašné v dnešní době vybrat kočárek :-( mám už 3 a stále něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
candia
3.5.11 19:09

B-smart odpružení má, ale takové pákové, takže to skoro není znát. Po nějaké době ježdění to asi změkne.
To máte úplnou pravdu, asi by výrobci měli zaměstnat pár maminek a udělat aspoň nějaké všestranné a použitelné kočárky. Vybírala jsem asi 4 měsíce a doma jsem měla 2 které jsem poslala zpět. X-landera jsem měla vyhlídlého od začátku, ale odradilo mě zádné odpružení. Ale mohu říct, že jezdí tak hladce a jemně, že mi odpružení ani nechybí. Samozřejmě, že jsem musela od nějakých požadavků upustit :think: ( menší váha, odpružení a otočná sedačka), ale dospěla jsem do stádia, že už mi nevyhovoval žádný sebelepší, sebehezčí z jaké koliv cenové kategorie :pocitac: :zed: . A na konec jsem se vrátila k X-landerovi a po týdnu ježdění jsem konečně v klidu a spokojená :potlesk: . Myslím, že pro mě asi momentálně není lepší :andel: .

Moc přeji, aby jste to měla už také vyřešené…

• Citovat
  • Upravit
x.lady
24.6.11 10:21

Britax B-Smart 4 2011

Koukám, že tu řešíte to, co jsem řešila, když jsem si kočárek kupovala. Na Britax jsem taky neměla nikde možnost kouknout, ale nakonec jsem si ho i přes to objedanala. Prozatím jsem maximálně pokojená. Hlubokou korbičku jsme využili jen měsíc a ta je teda nádherná, prostorná, no byla jsem unešená! Jediné, co mi trochu oproti bývalému kočárku chybělo, bylo větrání v boudičce, taková ta síťka.. Ale dobrý. Teď jsme druhý den ve sporťáku a malá je tam naprosto spokojená a já jsem spokojená taky. O podvozku se bavit nebudu, ten je prostě luxuní. Lehoučký, skladný.. sice nemá takové pružinové odpružení, že se dá kočárek houpat, ale nedrncá, má to odpružení skryté. Ještě jsem se bála koleček, že nejsou nafukovací, ale naprosto zubytečně. Dříve jsem měla kočárek s nafukovacími koly a houpacím odpružením.. jízda v něm a v Britaxu je co se týká drncání naprosto srovnatelná. Takže já jsem maximálně spokojená! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
19
10.8.11 09:51

tak holky moje dilema je pořád stejné. původně sme měli vybraný x-lander, ten sme potom přehodnotili..ted se mě líbí britax..ale jak to tak čtu, někdo je spokojený, někdo ne..tak já fakt nevím..je to boj…kdyby to šlo, vzala bych si z každého kořárku kousek a poskldala dohromady..no budu dál přemýšlet..ale čas neúprosně letí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
x.lady
12.8.11 10:33

s žádným kočárkem nebudeš na 100% spokojená, to jsem si jistá. Každej má nějaké klady a bohužel i mínusy.. šťastnou ruku při výberu :-)

• Citovat
  • Upravit
19
12.8.11 10:53

děkuji..:) zatím vítězí britax..ale uvidíme no..půjdem na něj kouknout..tak snad zaujme i osobně, ne jen na obrázku a z popisků.

Je to boj, ale my ho všichni zvládneme :) také držím pěsti všem těm, co sou na tom podobně jako já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Leny25
15.8.11 22:08

Ahoj holky,
taky jsem si pořídila b-smarta a už v něm jezdíme 2 měsíce. Je supr lehký, velice dobře skladný a opravdu krásný. Áaaaale…pěkně nám začala vrzat konstrukce a o kolečkách ani nemluvím..strašně to drnčí. Po trochu kamenité a rozbité cestě se s tím vůbec nedá jet, takže kočár jen do města. Nafukovačky jsou asi přece jen lepší, ale zase nemůžem dostat defekt..:o)
Máte někdo problémy s tou vrzající konstrukcí?

• Citovat
  • Upravit
168
4.2.12 19:46

V Britaxu máme odježděno a přecházíme na golfky. Na Britax si nemůžu celkem ztěžovat, ale měli jsme docela smůlu na podvozky. Nejdřív blbla brzda a u dalšího se nám nearetovalo jedno kolečko. U třetího podvozka brzda blbne zase, ale to asi jiné nebude. Vždy po odbrždění mi levé kolečko zůstane zabržděné a musím s tím trochu „pohrkat“ aby se to odbrzdilo. Ale to už jsme znovu nereklamovali, dělaly to všechny tři podvozky. Jinak ale spokojenost maximální. Krásný kočárek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.6.12 20:42

Tak tento kočárek mám objednaný a jsem tedy velmi zvědavá jak bude vypadat. Sice nám bude ještě celkem dlouhou dobu ležet schovaný, ale raději ho mít dřív a zjistit chyby než pak shánět jiný na poslední chvíli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
11.6.12 21:09

KeyTynka, líbit se ti určitě bude, vše posoudíš až používáním. Přeju jen spokojenost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
11.6.12 21:17

V to doufám…viděla jsem jej někdy v prosinci, kdy mě vůbec nenapadlo, že jej budu tak brzy potřebovat, tak jsem si jej neprohlížela tak podrobně. Ale vzhledově co si pamatuji vypadal hodně dobře, a oproti jiným co jsem viděla u známých byl i o něco širší. Již jej mám ve firmě na skladě a už jen čeká na to až jej zaplatím a odvezu… Sice si ještě půl roku pobude schován, ale výdaje se musí rozdělit postupně a za tu cenu bych jej pak už nesehnala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí