Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-smart?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-smart@KeyTynka
jj, já taky. Tak to je v pohodě, tím pádem máš výše ten podvozek, byl tam rozdíl asi 7 cm, což je myslím docela podstatné ![]()
Asi před měsícem jsem si zakoupila kočárek Britax B-smart černý 2012 Na pohled vypadá užasně
Ale jsem těhotná a termín mám až v zaří tak ho nemám odzkoušený.
Příbuzná ho má, ale strší model a je spokojená hlavě ze super „skladností“. Akorát jí vadí „tvrdost“ (neodpružení) a že začíná vrzat podvozek. Jinak spokojená ![]()
Já jsem chtěla koupit první strší kočárek, ale žádný vhodný jsem nenašla :/ Jakou barvu jste prodávala nebo snad rodáváte??
Nevíte někdo jestli je možné nacvaknout sportovní sedačku b smart na podvozek britax bmobile? díky za odpovědi ![]()
Asi by to slo, je tam stejny mechanismus jako u korby, tak by to nemel byt problem…
Ahoj holky, chci se zeptat, zda má někdo nějaké čerstvé zkušernosti s b smartem 2013? hrozně se mi líbí, ale v Praze není jediná prodejna, kde by byl vystavený, není možno ho tedy jít ohmatat
taky mě zajímá, jestli je vhodný i pro maminky malého vzrůstu, aby nebyl moc vysoký a nějak jsem přes něj viděla
měla jsem u prvních dvou kluků teutonii - tam jsem byla hodně spokojená.
Bohužel nemám, ale když bych sla zase do této značky, tak bych si koupila model 2013,nevím, jak se jmenuje, ale má nafukovací kolečka, jestli afico… Já jsem teda s kočárkem moc spokojena. Mám model 2011 a sice nemá nafukovací kolečka, ale byla jsem s nim snad všude. Dokonce i na Pradědu:-). Velikou výhodu vidím v tom, že má velikou střechu, ostatní kočárky v okolí to tak nemají a já jsem za to moc ráda, hlavně když je větrno. Teď nevím, zda to má ten model afico 2013. Korbu bych určitě zvolila tu starší, na nové je moc veliký fuk. Však uvidis, bez se na to někam podivat
@joera Ono právě nebylo moc kam, ale zjistila jsem, ž e to mají v Malvíkovi, tak se tam sjedu podívat, ale tam mají myslím 2012 a jen ten b smart. Ten model od tebe se mrknu, mě jde hlavně o to, aby měl otočnou korbu proti směru jízdy, což b smart má. Ty kolečka má jako teutonie, jsem na ně zvyklá, jedinou nevýhodou je, že se tam zapichují kamínky, to mi štve.
@joera Si myslela asi tenhle ne? tak tam je sice otočná sedačka, ale má to jen to naklápěcí, což mi vadí. já chci normálně polohovací - http://www.britax-roemer.cz/…tax-affinity
@pechy01 jj,přesně ten jsem myslela. Rok 2011 a 2012má jen rozdíl v brzde, já zvolila 2011,protože mi přijde lepšía onemám zničené boty. 2013 nevím. V Brně Modricich mají všechny tyto kočárky.