Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-smart?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-smart@joera to mám krapet z ruky. jako je fakt pěknej, ale říkám, vadí mi tam ta sedačka naklápěcí, mám ráda polohování. Každopádně díky za reakci ![]()
Já mám 2011 b smart. S tou sedačkou, jak píšes, nemám zkušenosti. Tak Mrkni na stránky funbaby.cz,mají tam hodně od této značky
A jaký nánožník se dá použít na B-Smart? Zatím používám korbičku, ale už dlouho to nevydrží.
Já měla ke sporťáku nánožník automaticky… myslím jako v balení…
@KeyTynka No já právě ne a ani výrobce ho jako součást neuvádí ![]()
@slivovicka našla jsem tady (i jinde) že je univerzální pro britaxy, ale nevím…
@KeyTynka Dík ten jsem našla taky. Ale z Fun baby mi psali, že na Smart nemusí pasovat
a jinde uvádí, že jo. asi to budu muset zkusit. Jen se mi nelíbí ta černá. Kočár mám červenej.
@slivovicka podle mě by se musel vyzkoušet..já mám trochu jiný mi přijde…
@joera @KeyTynka Kde a kdy jste kočár kupovaly? Já ho kupovala loni v dubnu, ale do září stál v obchodě ![]()
@slivovicka já ho kupovala v roce 2012,ale je to model 2011 pokud se nepletu… a brala jsem ho od nás z firmy ze skladu…
(KES s. r.o.) (není to hlavní artikl firmy, ale dodáváme je pak dál…)
Chtěla bych se zeptat, jestli je kočárek slušně ovladatelný i jednou rukou - hlavně, když je čelem k mamince. také by mě zajímalo, jak se s ním najíždí na obrubníky. Zkoušela jsem dnes v obchodě různé kočárky stejného typu a u některých jsem měla problém je nazdzvihnout. Potřebovala bych být vyšší, abych měla lepší páku (měřím 164cm). Tento bohužel v obchodě neměli, tak jsem nemohla vyzkoušet. Potřebuji kočár hlavně na cesty do města, do MHD… Líbí se mi sice Mamas papas sola, ale ta je teď nějak drahá i z druhé ruky ![]()
Já můžu říct, že jsem s kočárkem hodně spokojená. Když fouká nebo svítí sluníčko, má opravdu dostatečné krytí. Co se týká jízdy, aby miminko bylo na tebe, tak je ovladatelný hodně dobře. Já mám problém s tím, když se malá koukám ven, tak tam je to těžiště už jinde a to není už taková pohoda, jde to poznat, ale taky to není nic dramatického. Kočárek je lehký a dobře skladný. Já s ním jezdím už skoro 1,5 roku. Jediné co, tak mám pocit, že sporťák je dost úzký, ale malá to zvládá, žádné protesty ![]()
Zatim ovladam kocar jednou rukou, ale zatim mame korbicku. Jsem zvedava jak to bude se sportakem.