Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer B-smart?
Přidejte zkušenost s Britax Römer B-smartTak kočárek i s autosedačkou už jsou doma…kočárek jsem zatím nevybalovala, ale autosedačku jsem si prohlídla a vypadá perfektně…
Musím si jen vyměnit clicry na zacvaknutí na kočár..v balení byli dva levé, tak snad mi to jen vymění… ![]()
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, jaký máte názor na kočárek s odstupem času? Včera jsem si tento kočárek po dlouhém vybírání oblíbila a snad i vybrala. Je teda pravda, že na mě hodně platilo, když mi paní řekla, že ke kočárku dostanu i autosedačku Römer. Vím, že kočárek není odpružený, takže tohle je asi nevýhoda, ale zase když si mimčo zvykne na houpání, tak to potom vyžaduje pořád. Bude možná tvrdší, ale co nerovný terén? Je to fakt tak hrozné? Koupili byste ho znova? Já chtěla hrozně Jané, ale když jsem zjistila, jak je korba nízko a spoťák úzký, tak jsem to hned zavrhla. Když dojdu se svým požadavkem do prodejny s kočárky, tak se dostanu tak ke dvěma značkám.
. Díky moc za vaše odpovědi a rady ![]()
Teké bych chtěla slyšet nějaký názor od někoho kdo ho používá… Včera jsem kočár doma poskládala abych viděla jak vypadá s korbičkou, se sedačkou atd… Celkově se mi hodně líbí jen zatím nevím skoro žádné reakce od uživatelů…
https://www.emimino.cz/…romer-98831/?…
Nevím, zda to bude fungovat, ale tady jednu rakci mám… No nadšená z ní asi nebudeš ![]()
Nevím, ono každý očekává od kočárku trochu něco jiného…že… odpružený není, to vím, ale to mi zase tolik nevadí…
jinak má ho sestřenice moji spolupracovnice (úplně tam samý co já- máme jej od nás z firmy) a co jsem se teď ptala tak je spokojena…
Ono opravdu záleží na tom, co kdo očekává. Mě se taky moc líbil, takže jsem tak nějak pro něj rozhodnutá. A hlavně vím, že na chalupě budeme mít klasický starý kočárek, takže drncání bude taky zajištěno
. A kdyby to byla fakt velká tragédie, tak jak píšu, budeme mít ještě starý kočárek. Ale tohle teda taky není řešení
.
Já jsem taky měla strach aby to s miminkem nedrncalo moc, když je to je nacvakavací… ale není to tak hrozné…(včera jse mzkoušela) s tím prázdným..tak ano „kolíbe“ se ale nepřijde mi že by nějak moc… a jak bude zatížený tak se bude „kolíbat“ míň… ale jinak drží pevně (nacvaknutí) a z druhé strany to funguje jako jemné houpání (fakt jemné) zkoušela jsem tam dávat i korbičku, i sporťák i autosedačku a super…lechce se skládá…i když člověk musí napřed zjistit jak to funguje (ale to všude)
jinak sestřenka měla také neodpružený kočár a mimčo si aspoň nenavyklo na to houpání a nevyžadovalo to pak… u druhého měla odpružený a časem při stání musela jezdit přes obrubník aby byl malý v klidu…
Jj, tento názor jsem taky už slyšela, že když si dítě navykna na houpání, tak to pak vyžaduje a někdy ani neusne jinak ![]()
Jj ono to tak je… zažila jsem to u té sestřenky, ale z druhé strany je to nejlepší uspávací metoda…
ale je pravda že pokud na to dítě není navyklé od maminky (houpání v náručí a tak - nemyslím běžné pohupování ale fakt houpání) tak to dítě při houpání neusne…
Kočárek už mám taky doma a jsem s ním spokojená. Je teda pravda, že mám starší kolekci (asi tedy 2011) a je lepší v tom, že má výš podvozek. Což jsem teda ocenila. Jinak po všech možných zkoušení ostatních kočárků, které splňovaly moje kritéria, tak zvítězil jasně tento. Hlavní důvod proč, tak byla i manipulace. Všechno zvládnu sama, není těžký a nacvaknutí a vycvaknutí korby je opravdu hračka. Někde jsem se hodně zapotila, jen abych vůbec oddělala korbu. Všude samé plastové páčky, tak jsem se bála, že to i zlomím.
Jsem ráda, že mám kočárek vybraný, už to nechci nikdy řešit a věřím, že jak vyjedeme, tak budu spokojená
. Odružený sice moc není, což vím, ale po horách jezdit nebudu a tak by něměl být problém. Hlavně ona odpružená sportovní verze taky není žádná pecka a tu využijete nejvíce. Korbička je tak na půl roku.
Prosím o radu, koupila jsem tento sporťák starší. Dají se vyprat textilní části? Pořád mi v sedačce zůstává nějaká pevnější vložka. Můžu to vyprat i s tím? Poradí někdo? Díky moc.
@nelar doma se kuknu co myslíš a podívám se do příručky co v tom je a písnu…
@nelar případně zde je stránka na které je i příručka online tak můžeš kuknout tu… britax. britax-roemer. cz/kocarky/kocarky/b-smart#
@joera já taky nemám z nejnovější kolekce tuším… (myslím že mám loňský model)
@KeyTynka
to poznas podle toho, kde mas brzdicku. Jestli na kraji a nebo uprostred?! Nakonec jsem zvolila černou barvu.