Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, hrajete někdo tuto hru (goodgame empire)?
Pojďme si pomoci s tím co komu nejde a co hledá.
Já aktuálně mám druhou úroveň purkrabství (úroveň 19), ale nevím jak založit novou základnu. Nevíte?
Ahoj omlouvám se že píšu do tvé místnosti ale nechtěla jsem zakládat novou.
Nehrajete někdo myfreezoo nebo myfantasticpark? Je to na netu
Klikneš na místo, kde chceš udělat základnu - buď ji zabereš někomu nebo ji vezmeš od začátku - je tam černý terč - jako na špehování, červený na útok a pak se ti tam zobrazí ještě jeden a ten je na zabrání - ale musíš mít vojsko - to pošleš a za x hodin je to tvoje
@ynax děkuju, a jak najdu takovou která nikomu nepatří? lze získat další základnu bez boje se spoluhráči? příp. jak silné vojsko je ca třeba?
No mrkni na mapu - jsou tam takové domečky a u sebe mají buď kámen a jídlo nebo dřevo a jídlo - pokud k nim nevede žádná čára, tak jsou volné
@ynax díky. ať hledám jak hledám, nemůžu najít neobsazený. asi mi nezbyde než si ho vybojovat. jakou máš ty úroveň?
Okolo mě jich je dostatek - je to takový domeček žlutý v kolečku a buď jídlo, kámen nebo dřevo. Jestli budeš zabírat, zkus se podívat kolem, jestli nějaký hrad delší dobu nehoří, pak by mu snad šlo zabrat základnu. Já mám úrověň 31
@ynax žlutý domeček v kolečku? to tady vůbec nevidím. asi jsem na jiné mapě. mám hrad Sion. můžeš ho najít?
Už nemůžu, dneska jsem skončila, protože mě ta hra dost štvala. Samí puboši, chování děsné…konec v nedohlednu a majitelé chtějí jen hrabat… Prostě projeď myší mapu - jsou tam hrady, co se nějak jmenují, pak jsou tam hrady baronů - na ty můžeš útočit normálně a pak jsou tam základny, které můžeš obsadit - prostě to zkus
@ynax nevíš prosím tě jak je to s tou ctí? napadla jsem nepřítele o chlup silnějšího jak já a strhli mi za to přes sto bodů. tak už nevím koho napadnout, přece ne ty slabší???
Ahoj, zásadně napadám ty chudáky slabší. Silnější napadnout je sebe vražda, ne? Pořád to beru jako hru.