ENCEFALOKÉLA- vývojové vady

4610
25.5.06 16:39

ENCEFALOKÉLA- vývojové vady

Ahoj chci se zeptat všech maminek at už těhotných nebo těch které mají své mimi už doma, jestli náhodou nemáte zkušenosti s touto vývojovou vadou. Včera jsem byla ve dvacátém týdnu na ultrazvuku a malé našli v šíjové oblasti podezřely útvar. Chci se zeptat jestli některé z vás řekli něco podobného, a nakonec to nebylo nic. Jsem na nervy strašně jsme si přáli holčičku, máme dva kluky a ted si nevím rady co bych dělal kdybych si ji musela nechat vzít. Tripl testy vyšli v pořádku, ultrazvuk ve 12. týdnu taky a ted najednou tohle. Jsem poslaná na 3D ultrazvuk do ústí nad labem příští čtvrtek. Moc všem děkuji za odpovědi Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7928
25.5.06 17:40

Janičko :-) moc Ti držím palečky a posílám spoustu energie tu budeš teĎ moc potřebovat, doufám a modlím se aby Vám to dopadlo dobře. Nám se stalo možná něco podobného tripple testy v pořádku veškeré velké ultrazvuky v pohodě až ve 32 tt našli miminku něco s ledvinou poslali nás na přesnější vyšetření ultrazvukem a tam to už jelo vše dostalo takový spád, že jsem nevěděla jestli je to realita nebo se mi to zdá, odběr pupečníkovy krve potvrdil, že se jedná o Edwardsův syndrom a já našeho chlapečka donosila a porodila po 2dnech nám odešel. Náš příběh tady je také. Opatruj se holčičko a kdy to jdeš na další vyšetření?????Katty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
25.5.06 17:54

Ahoj Katty nejdříve přijmi mou úpřímnou soustrat, četla jsem tvoji diskusi a vím že jsem u toho plakala jak želva jsi mooooc statečná, strašně tě obdivuju já už se sesypávám teď, jsem na nervy úplně za tenhle rok se toho seběhlo nějak moc.
Vůbec to nezvládám, ale vím že musím.
Další vyšetření tedy 3d ultrazvuk je objednaný na příští čtvrtek takže do té doby se asi zbláznim.
Katuško drž se at se vám brzy narodí krásný zdravý mimi. Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7928
25.5.06 18:02

Janičko vím jak je těžké čekat a nevědět, ale nic jiného nám stejně nezbývá, prostě věř, že to bude dobré hlaď hezky bříško ať mrňousek cítí tvou lásku. Moc Vám přeji aby to dobře dopadlo!!!!Budu se za Vás moc modlit zdaleka není nic prohráno!!!!A kdyby se stalo to nejhorší nic není ztraceno i my už teď plánujeme s přítelem další miminko jen tak se nevzdáme :-) hezky úsměv beruško a kdyby jsi cokoliv potřebovala napiš SZ.Jsem tady pro tebe a drž se !!!!!!!Katty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7584
25.5.06 19:18

Ahoj Jani, ale porad to jeste neni jiste, ne? Nebo spis jo?
Do strachu se umim vzit. My se zase obavali Falotovy tetralogie. To je srdecni vada. Ale nastesti to bylo OK.
No zadna rada na to neni. Bohuzel musite ten tyden prezit. I kdyz bude trvat asi milion dni.
Budu drzet pesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
25.5.06 22:42

Ahoj Jani, teda Ty máš teda rok!!! Prosím Tě, vydrž, myslím na Tebe a sejdeme se, ju?? Jen teď zrovna s malou marodíme, dokonce i další dvě dcery, no děs!!! A počasí - žal a bída. Jani, to nemusí nic znamenat, jestli to bylo u nás v ČL, tam mi toho našli, a nakonec bylo vše v pořádku!! Jezdila jsem do Gennetu v Praze, dokonce jsem byla na amniocentese.A dobrý!!! A který to byl doktor, prosímTě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1121
25.5.06 22:45

Katty, moc zdravím, jsem jedna z těch, co na Tebe tolik myslely!!!!!Posílám srdečné pozdravení a objetí, je - li možná aspoň takhle…beze slov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5846
26.5.06 06:19

Ahoj Jani, teda vy si to v poslední době vybíráte :( Opravdu záleží, jak má dr. citlivý ultrazvuk a jak s ním umí, mohlo to být cokoli, kamarádka měla podle doktorů snad do dvacátého týdne těhu rychle rostoucí myom v děloze, pak zase mělo mimi vývojovou vadu - víc končetin a nakonec byly dvojčata úplně zdravá, ale těch nervů, co si užili. :evil: :roll:
Uvidíte na tom 3D UTZ, jestli to potvrdí a jak závažné to bude, ve které oblasti; vzpomínám, že jsem na škole viděla fotky batolat před a po operaci encefalokély, takže alespoň některé děti šanci mají. Myslím na vás. Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4610
26.5.06 07:02

Ahoj Metelko ten doktor se jmenovalHradec a přizval si na konzultaci Havlase, toho hrdce neznám a navíc šilhal ale na těch fotkách ten útvar vidim i já, nevim co jiného by to mohlo být.
Jinak všem strašně děkuju za podporu vážně ji moc potřebuju jsem zoufalá je to vytoužená holčička a ted tohle. Vůbec nevim co budu dělat v případěže budu muset na umělý přerušení. Jsem zralá na psychologa. Ještě jednou všem děkuju Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
26.5.06 17:31

Jani, zkus se obrátit elektronicky na odborníky v Gennetu - pokud to jde vždy rychle a snad i fundovaně poradí. Ať víš na čem jsi než půjdeš na ten kontrolní ultrazvuk. Vím že nedostatek informací, které by Ti daly naději do kontroly tomu stavu ve kterém jsi moc nepřidávají…

Zkus www.gennet.cz a do diskuze popsat svůj případ. Myslím, že nejpozději v pondělí by nějaký dr. mohl reagovat a uvést co je pravděpodbné s ohledem na negativní tripltesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuz
2190
26.5.06 17:32

Ještě jsem zapomněla dodat, Ti držím palce a věřím že Vaše holčička je v pořádku a zase se brzy setkáme v diskuzi říjen 2006

Těším se na Tebe.
zuz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí