Endometrióza a hormony

Anonymní
8.2.11 22:33

endometrioza a hormony

ahoj prosím vas mam jit na laparoskopii endometriozy a pravdepodobne mi dají hormony prosím vás mate s tím nekdo zkusenosti?kolik to tak stojí ..?popřípade kdyz doporučí tehotenství musí se nejprve brát hormony..?a tky jejich cena zhruba moc dekuji… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19
8.2.11 23:02

Ahoj, mě hormony na endom. předepsali v antikoncepci, po laparoskopii máš asi cca 2 měsíce než se ti endom.vrátí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
8.2.11 23:09

aha a jakou antikoncepci jestli se mohu zeptat..?kolik to tak vychází to mam teda času dva mesice.. :-( ja se bojim laparky jeste nikdy jsem nebyla uspana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.11 23:09

aha a jakou antikoncepci jestli se mohu zeptat..?kolik to tak vychází to mam teda času dva mesice.. :-( ja se bojim laparky jeste nikdy jsem nebyla uspana..

• Citovat
  • Upravit
19
8.2.11 23:24

To se neboj, byla jsem taky poprvé a dalo se to, opravdu nevíš nic, máš jen malé jizvičky, neni to vůbec vidět… jsou na tom daleko hůř, věř mi… kde ti to budou dělat? po té lapar. jsi jako v šestinedělí, pak bych začala zkoušet mimí… ale pohlídej si ty dva měs. - myslim že možná 3. ale to ti určitě vše poví doktoři… ty hormony co se píchají - kamarádce po nich bylo strašně zle… ty jo nevim jak se jmenuje, musela bych vstát z pelechu a podívat se, písni mi zítra zprávu na emimino a já ti najdu název a cenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.2.11 23:30

Tak mi to nedalo, jmenuje se Yadine a co jsem koukala na net tak na 3 měs. stojí 863kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
8.2.11 23:35

díky ty maji moc estrogenu ne?ty jsem myslím brala a tto mi malem puknula hlava://no jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
8.2.11 23:38

tak to nevim, já je brala jen měsíc a pak je kv. otěh. musela vysadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
9.2.11 00:12

Yadine se i píchá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
9.2.11 12:15

ne ne to je antikoncepce…