Endometrióza a nevolnost

361
26.10.13 19:32

Endometrioza a nevolnost

Ahoj holky, obracím se na Vás s dotazem, zda tím některá trpíte :( byla jsem na laparoskopii, kde mi našli endometriozu levého podbřišku. S přítelem jsme se zažli snažit o mimčo, ale dneska je mi druhý den špatně, jsem malátná, bolí mě levá strana. mamka mě vzala na pohotovost, kde mi udělali test na těhu a byl negativní. měsíčky mám dostat asi až 5-6 dní nvm, chodí si jak se jim líbí, ale doktor mi řekl, že krev by to už ukázala a že takhle špatně mi bude každý měsíc, že je to spojeno s tou mrchou :( tak se chci zeptat, zda tím taky trpíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5778
26.10.13 19:45

Ano, někdy jsem měla takové bolesti že bych proskočila oknem… Ale to bylo opravdu jen dvakrát - třikrát. Pak se nám podařilo otěhotnět a po porodu je MS pravidelná a bezbolestivá. Vydrž!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
26.10.13 19:49

Jo jo přesně tak. Zimnice zvracení. To byl hnus :zed: o břichu ani nemluvím. S bolestí jsem se žít naučila. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
27.10.13 08:57

Ty bolesti jsou normalni…2 dny bolesti zvracim a strasne me boli bricho…trpim tim uz 13 let :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
27.10.13 09:29

Tak jsem ráda, že v tom nejsem sama :( nejhorší je, že pracuji na 12tky.. a celou dobu na nohou, takže tělu dávám fakt zabrat :( snad se mi podaří brzo otěhotnět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí