Endometrioza - podpůrná léčba

110
6.4.22 14:03

Endometrioza - podpůrná léčba

Ahoj holky,

Obracím se na Vás s prosbou ohledně endometriozy a podpůrné léčby. Jaké bylinky, vitamíny, cviky, terapie,…vám přispěly k léčbě? Ano, vím že nic z toho nedokáže endometriozu zcela vyléčit. Jediné řešení je operace a případně pak léčba hormony, ale i tak to chci ještě před operací zkusit, případně podpořit tělo po operaci :)
Máte prosím nějaké vaše rady?
Moc děkuji a držím všem bojujícím s tímto onemocněním palce.
Jsme silné ženy!!! :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4315
6.4.22 15:07

Ahoj já toho mám a myslím si ze pravé díky podpůrné léčbě se mi konečně podařilo otěhotnět :)

1. Bylinky jsem brala na podporu těhotenství během menstruace kontryhel do ovulace malinik a po ovulaci do menstruace pohaňkový čaj

2. Doplňky křemík ten sem si koupila na stránkách adamraw a pak minerál myslím ze to bylo + pupalkove tablety a kyselinu listovou

3. Změna jídelníčku kompletní vynechání mléčných výrobku kompletní vynechání cukru žádné luštěniny ani oříšky ideálně ani semínka (chia apod)

Byla jsem na operaci v listopadu před tím cca 3 měsíce smažení před tím hormony po operaci my doktorka chtěla nasadit po 3 měsících gestageny což jsem nakonec po dlouhém přemýšlení odmítla a zkoušela jsem vše nahoře + měření bazalni teploty… a vlastně hned druhy cyklus této změny jsem otěhotněla

Držím ti palce vím ze je to silenost :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital