Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky,
Obracím se na Vás s prosbou ohledně endometriozy a podpůrné léčby. Jaké bylinky, vitamíny, cviky, terapie,…vám přispěly k léčbě? Ano, vím že nic z toho nedokáže endometriozu zcela vyléčit. Jediné řešení je operace a případně pak léčba hormony, ale i tak to chci ještě před operací zkusit, případně podpořit tělo po operaci ![]()
Máte prosím nějaké vaše rady?
Moc děkuji a držím všem bojujícím s tímto onemocněním palce.
Jsme silné ženy!!!
![]()
Ahoj já toho mám a myslím si ze pravé díky podpůrné léčbě se mi konečně podařilo otěhotnět ![]()
1. Bylinky jsem brala na podporu těhotenství během menstruace kontryhel do ovulace malinik a po ovulaci do menstruace pohaňkový čaj
2. Doplňky křemík ten sem si koupila na stránkách adamraw a pak minerál myslím ze to bylo + pupalkove tablety a kyselinu listovou
3. Změna jídelníčku kompletní vynechání mléčných výrobku kompletní vynechání cukru žádné luštěniny ani oříšky ideálně ani semínka (chia apod)
Byla jsem na operaci v listopadu před tím cca 3 měsíce smažení před tím hormony po operaci my doktorka chtěla nasadit po 3 měsících gestageny což jsem nakonec po dlouhém přemýšlení odmítla a zkoušela jsem vše nahoře + měření bazalni teploty… a vlastně hned druhy cyklus této změny jsem otěhotněla
Držím ti palce vím ze je to silenost
![]()