Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahojky maminky,
předem se všem omlouvám za toto téma ale chci se zeptat.
Přítel si dnes koupil energy drink a já jsem si od něj doslova „cucla“.
Nemusíte mi psát odpovědi typu, že jsem úplně blbá či nezodpovědnájenže chuť byla chuť.
Chci se zeptat, jestli některá z vás také „srkala“ energy drink v těhotenství a jestli vše dopadlo v pohodě!rozhodně jsem nepila celý, byly to 2 malé loky!
Předem děkuji za „hezké“ odpovědi maminky
Sem tam si dám klidně i celý.
a žádný problém.. když to nepiješ na litry, tak není co řešit. ![]()
Nedělat ze všeho kovbojku. Můžeš dá se říct vše, když to bude rozumné množství. Samozřejmě neříkám, že máš chlastat, nebo tak, ale ani trochu piva nebo vína občas neuškodí. Čím víc se hlídáš, tím akorát hůř ![]()
Zrovna toto bych si nedala. To není kategorie, že občas a trochu se nic nestane.
Drinky zrychlují srdeční činnost a zvyšují krevní tlak. Pro těhotné vhodné nejsou.
Svou chuť bych příště uspokojila jinak.
@Pears206 píše:
Zrovna toto bych si nedala. To není kategorie, že občas a trochu se nic nestane.
Drinky zrychlují srdeční činnost a zvyšují krevní tlak. Pro těhotné vhodné nejsou.
Svou chuť bych příště uspokojila jinak.
To samé dělá kafe, Cola, všechno kde je kofein. Takže nějaký srk z energeťáku je dost jedno.
Ne, nepila jsem to ani před těhotenstvím, ani v těhotenství.
Hele úplně v klidu, pro to děcko je horší, když se kvůli tomu budeš stresovat než samotný 2 loky. ![]()
Co by se tak stalo ze dvou loků? I kdybys vypila celý, tak se jednorázově nic nestane, jenom se tím nesmíš nalévat často.
@Asiina píše:
To samé dělá kafe, Cola, všechno kde je kofein. Takže nějaký srk z energeťáku je dost jedno.
Není to jedno. V energeťáku je toho nepoměrně víc. Teď si srkne, příště vypije celý. Nezvykala bych si na to ani nikoho neubezpečovala, že je to OK.
@Pears206 píše:
Není to jedno. V energeťáku je toho nepoměrně víc. Teď si srkne, příště vypije celý. Nezvykala bych si na to ani nikoho neubezpečovala, že je to OK.
Hele podle reakce zakladatelky si myslím, ze priste na to dá už pozor.
Já taky asi v 8tt si dala přípitek ( sem si to v tu chvíli neuvedomovala asi ještě
) a začala vlivem hormonu vyšilovat
od te doby si dávám podvědomě fakt pozor aby se mi to nestalo. Kolikrát ta holka potřebuje fakt jenom uklidnit, nemyslím, ze má v plánu to chlastat cely den
Nikdy jsem to nepila. Tak neposoudím. Ale mám ráda Kofolu a tu jsem si občas trochu v těhotenství dala.
Pak jsem to poznala, protože se někdo mrskal aktivně v břichu. Trochu si cucnout nevadí.
Ale pravidelnou normu bych s toho nedělala.
Ahojky maminky,
jenže chuť byla chuť.
!rozhodně jsem nepila celý, byly to 2 malé loky! 

předem se všem omlouvám za toto téma ale chci se zeptat.
Přítel si dnes koupil energy drink a já jsem si od něj doslova „cucla“.
Nemusíte mi psát odpovědi typu, že jsem úplně blbá či nezodpovědná
Chci se zeptat, jestli některá z vás také „srkala“ energy drink v těhotenství a jestli vše dopadlo v pohodě
Předem děkuji za „hezké“ odpovědi maminky