Energy drink v 17tt

Anonymní
10.7.22 13:31

Energy drink v 17tt

Ahojky maminky,
předem se všem omlouvám za toto téma ale chci se zeptat.
Přítel si dnes koupil energy drink a já jsem si od něj doslova „cucla“.
Nemusíte mi psát odpovědi typu, že jsem úplně blbá či nezodpovědná :D jenže chuť byla chuť.
Chci se zeptat, jestli některá z vás také „srkala“ energy drink v těhotenství a jestli vše dopadlo v pohodě :palec:!rozhodně jsem nepila celý, byly to 2 malé loky! :D
Předem děkuji za „hezké“ odpovědi maminky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15162
10.7.22 13:35

Klid, nic se nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
641
10.7.22 13:37

V klidu, nic se nedeje 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.22 13:37
@Anonymní píše:
Ahojky maminky,
předem se všem omlouvám za toto téma ale chci se zeptat.
Přítel si dnes koupil energy drink a já jsem si od něj doslova „cucla“.
Nemusíte mi psát odpovědi typu, že jsem úplně blbá či nezodpovědná :D jenže chuť byla chuť.
Chci se zeptat, jestli některá z vás také „srkala“ energy drink v těhotenství a jestli vše dopadlo v pohodě :palec:!rozhodně jsem nepila celý, byly to 2 malé loky! :D
Předem děkuji za „hezké“ odpovědi maminky :kytka:

Sem tam si dám klidně i celý. :mrgreen: a žádný problém.. když to nepiješ na litry, tak není co řešit. :hug:

• Citovat
  • Upravit
16324
10.7.22 13:38

Nedělat ze všeho kovbojku. Můžeš dá se říct vše, když to bude rozumné množství. Samozřejmě neříkám, že máš chlastat, nebo tak, ale ani trochu piva nebo vína občas neuškodí. Čím víc se hlídáš, tím akorát hůř :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
10.7.22 13:41

Zrovna toto bych si nedala. To není kategorie, že občas a trochu se nic nestane.
Drinky zrychlují srdeční činnost a zvyšují krevní tlak. Pro těhotné vhodné nejsou.
Svou chuť bych příště uspokojila jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
10.7.22 14:14
@Pears206 píše:
Zrovna toto bych si nedala. To není kategorie, že občas a trochu se nic nestane.
Drinky zrychlují srdeční činnost a zvyšují krevní tlak. Pro těhotné vhodné nejsou.
Svou chuť bych příště uspokojila jinak.

To samé dělá kafe, Cola, všechno kde je kofein. Takže nějaký srk z energeťáku je dost jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
np10021
10.7.22 14:16

Ne, nepila jsem to ani před těhotenstvím, ani v těhotenství.

• Citovat
  • Upravit
1455
10.7.22 14:29

Hele úplně v klidu, pro to děcko je horší, když se kvůli tomu budeš stresovat než samotný 2 loky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
10.7.22 14:32

Co by se tak stalo ze dvou loků? I kdybys vypila celý, tak se jednorázově nic nestane, jenom se tím nesmíš nalévat často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
10.7.22 14:45
@Asiina píše:
To samé dělá kafe, Cola, všechno kde je kofein. Takže nějaký srk z energeťáku je dost jedno.

Není to jedno. V energeťáku je toho nepoměrně víc. Teď si srkne, příště vypije celý. Nezvykala bych si na to ani nikoho neubezpečovala, že je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
10.7.22 14:46

Narodi se mimozemšťan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
10.7.22 14:51
@Pears206 píše:
Není to jedno. V energeťáku je toho nepoměrně víc. Teď si srkne, příště vypije celý. Nezvykala bych si na to ani nikoho neubezpečovala, že je to OK.

Hele podle reakce zakladatelky si myslím, ze priste na to dá už pozor.
Já taky asi v 8tt si dala přípitek ( sem si to v tu chvíli neuvedomovala asi ještě :mrgreen: ) a začala vlivem hormonu vyšilovat :lol: od te doby si dávám podvědomě fakt pozor aby se mi to nestalo. Kolikrát ta holka potřebuje fakt jenom uklidnit, nemyslím, ze má v plánu to chlastat cely den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.7.22 14:55

Nikdy jsem to nepila. Tak neposoudím. Ale mám ráda Kofolu a tu jsem si občas trochu v těhotenství dala.
Pak jsem to poznala, protože se někdo mrskal aktivně v břichu. Trochu si cucnout nevadí.
Ale pravidelnou normu bych s toho nedělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
10.7.22 15:20

To nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie