Energy drink v 17tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9820
10.7.22 15:27
@Pears206 píše:
Není to jedno. V energeťáku je toho nepoměrně víc. Teď si srkne, příště vypije celý. Nezvykala bych si na to ani nikoho neubezpečovala, že je to OK.

Ten rozdíl zase takový není - třeba semtex má 32 mg kofeinu/100 ml. Espresso průměrně 80 mg/šálek (ale může mít až 150 mg). Takže pokud toho nehrcne čtvrt litru, tak je na jednom kafi :nevim:
Mně by tam víc vadila ta sladidla, barvidla, ochucovadla a další přídatné látky. Takže souhlas s tím, že jako těhule bych to nepila (teda ani jako netěhule), ale zase až takový drámo to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.22 15:30

@Pears206 nepadla tady řeč o tom, že mám v plánu to příště pít znovu :palec:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.22 15:31

@Jj.Mm hledala jsem normální reakce, lidské reakce ne od lidí, kteří umí psát odpovědi jako vy :) ještě jednou si prosím přečtěte poslední větu tohoto příspěvku :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
12640
10.7.22 16:05

Ze dvou loků se nic nestane, to je jasný. Nicméně já to nepiju ani jako netěhotná, nevidím na tom nic dobrého ani přínosného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
10.7.22 16:21

Nic se nestalo, ale uz ten sajrajt nepij.

• Citovat
  • Upravit
77
10.7.22 21:12

Že jsem těhotná, jsem se dozvěděla na začátku 7. týdne (amenorea), do té doby jsem fakt prasila - sice nepiju a nekouřím, ale klidně jsem dala jeden energeťák (250 ml), tři kávy (presa) a kolu za jeden den (to bylo pak jak náraz do zdi, ze dne na den se vším přestat, i když mi teda bylo děsně blbě a energeťák a kafe jsem první týdny nemohla ani cítit). To si pište, že jsem měla černé svědomí. Dítě má dva týdny a zatím vypadá normálně. Já bych se být Vámi asi z jednoho loku nestresovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1074
11.7.22 10:12

V těhotenství se může vše, jen v rozumné míře. Není potřeba se stresovat s každým lokem energeťáku, s každým pressem u dortu nebo s kouskem hermelínu. My to doma taky nepijeme ale jedno ho měl muž doma z práce a normálně jsem si na chuť cucla. Stejně tak jako asi dám 2× týdně normální kávu, grilovaný hermelín nebo kofolu, když už je mi fakt zle. Prostě jednou za čas. Když je na to chuť, raději si to dám, než týden myslet a stresovat se tím, že ten hermelín fakt chci :mrgreen:
A jsme zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky