Entizol - na co se bere?

Anonymní
14.3.22 22:21

Entizol - na co se bere?

Na podzim jsem byla na klasické prohlídce po šestinedělí a dr. mi dělal stěry. Když jsem si pak volala pro výsledky, řekl mi jen, že se mám v březnu objednat na prohlídku a dva týdny před si říct o recept na antibiotika. No, došel mi recept na Entizol. Beru ho už 6. den, ale vlastně vůbec nevím na co. Žádné problémy na sobě nepociťuji (např. mykóza). Nevíte, na co mi ho dr. předepsal?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2962
14.3.22 22:23
@Anonymní píše:
Na podzim jsem byla na klasické prohlídce po šestinedělí a dr. mi dělal stěry. Když jsem si pak volala pro výsledky, řekl mi jen, že se mám v březnu objednat na prohlídku a dva týdny před si říct o recept na antibiotika. No, došel mi recept na Entizol. Beru ho už 6. den, ale vlastně vůbec nevím na co. Žádné problémy na sobě nepociťuji (např. mykóza). Nevíte, na co mi ho dr. předepsal?

Precti si pribalovy letak, nebo si zadej do googlu. :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.22 22:28
@Mgree píše:
Precti si pribalovy letak, nebo si zadej do googlu. :think: :mrgreen:

Tam je toho napsáno spoustu, jen ne nic, s čím bych se ztotožnila :roll: Žádná ze zmíněných “nemocí” mě netrápí.

• Citovat
  • Upravit
2962
14.3.22 22:30
@Anonymní píše:
Tam je toho napsáno spoustu, jen ne nic, s čím bych se ztotožnila :roll: Žádná ze zmíněných “nemocí” mě netrápí.

Muzes se zeptat primo sveho lekare. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
14.3.22 22:34
@Mgree píše:

A může se zeptat i tady :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.22 22:37
@Mgree píše:

Třeba tu je někdo, kdo Entizol bral ze stejného důvodu jako já. Proto se ptám zde.

• Citovat
  • Upravit
1724
14.3.22 22:42

Entizol, co vím, tak to není žádný čajíček…myslím, že to bude mít i grády a musí to mít důvod, proč ti předepsal zrovna toto… ale neporadím, nevím…sama budu zvědavá na další odpovědi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
14.3.22 22:47

Dává se třeba na bičenku poševní, asi to bylo zjištěno stěrem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.22 22:50
@Giovanna1 píše:
Entizol, co vím, tak to není žádný čajíček…myslím, že to bude mít i grády a musí to mít důvod, proč ti předepsal zrovna toto… ale neporadím, nevím…sama budu zvědavá na další odpovědi :mrgreen:

Mám předepsané 500 mg. Docela mě děsíš :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.3.22 22:52
@annasmyc píše:
Dává se třeba na bičenku poševní, asi to bylo zjištěno stěrem

Vygooglila jsem si to, ale nic z příznaků nemám :,( Jen mi gynekolog říkal, že po dobrání Entizolu musím na stěry znovu.

• Citovat
  • Upravit
7188
14.3.22 23:06

Brala jsem to na nějakou poševní infekci, už je to dlouho. Pořád se mi něco vracelo, ale co přesně, to nevím. Bylo mi po tom entizolu fakt zle, to si pamatuju, měla jsem hořko v puse a ráno mi bylo na zvracení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
14.3.22 23:24

Neptej se na internetu, zavolej zítra svému ošetřujícímu lékaři.

i kdyby tu byli lidi co brali entizol, tak ti nikdo nepoví, co je tou indikací u tebe. To ví tvůj lékař a nejspíš ti to říkal, ale nějak se to ztratilo.

řešeím je optat se znovu lékaře.

Hlavně to sama od sebe nevysazuj.

nejsi chytřejší než tvůj ošetřující lékař, emimino není chytřejší než tvůu ošetřující lékař a použití google ti může zdraví leda tak zničit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1232
15.3.22 07:25
@Anonymní píše:

Mě se na toto nechce ani odpovídat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
15.3.22 08:12

A to ses fakt nezeptala doktora už na podzim a nebo teď?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.7.22 09:08

Entizol - jak dlouho po vysazeni vaginálních tablet brát ?

Zdravím,
včera jsem dobrala vaginální tablety entizolu. Brala jsem je po dobu 10 dní. K tomu jsem ale ještě brala vždy ráno klasické tablety, partner taky akorát dvakrát denně. Mam ale otázku, když jsem dobrala ty vaginální, musim ještě dál brát ty klasické? 🤔Popřípadě mohu je brát už dvakrát denně abych je už nebrala zas dalších 10 dni? 😳 V přibalovem letáku je navíc napsané ze léčba nemá přesáhnout více jak 10 dní tak se mi zda divné že bych to musela brát dál ale radši se zeptám :D
Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria