Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Mě ho zas nechtěli dát, první bylo moc brzo, pak najednou moc pozdě, furt něco. Ale jevilo se mi jakoby ho vyloženě dávat nechtěli. Taky bych ráda věděla jak to vlastně je
Podala bych stížnost a jen co by se mi udělalo líp, tak bych jim udělala tolik problémů, kolik by šlo. Hlavně to, prosímtě, napiš do recenzí na porodnici! Na doktora! Atd! Ať se o tom mají ostatní šanci dozvědět.
Co za porodnici to bylo?
Příspěvek upraven 16.02.25 v 16:53
Nevim o tom že by ho vyloženě celoplošné nedávali. Ale je možné že v některých nemocnicích od toho upouštějí…vím že u nás v porodnici ho dávají..je to necelé 4m co rodila kamarádka a měla ho
To že je na něj brzy a pak najednou pozdě se stát může protože se dává v určité fázi porodu a někdy se stane že nález poskočí tak rychle že se to prostě nestihne…
Rodila jsem rok 21 a 24 ve stejné nemocnici a o epidurálu u ani jednoho porodu nepadlo ani slovo. Z mé strany to nebylo ani potřeba, takže těžko říct, jak by se k tomu postavili.
Me právě neřekli že by bylo pozdě.
Rajský plyn to samý- prostě nejake řecicky.
Jako pochopím když řeknou- bohuzel to nejde, je moc pozdě, brzo, ale vyznělo to spíše celé stylem- však ona to da, proc se teď v noci něčím stresovat?
V srpnu 2024 mi ho dali a netvářili se, že by šlo o něco výjimečného ![]()
Každou chvíli mě čeká porod a gynekolozka, která bývá i u porodů, mi na poslední návštěvě říkala, že doporučuje, abych si ho nechala dát.
@Anonymní píše: Více
Ano, ano mě před porodem gynekolog říkal to stejne
Už jsem slyšela, že v některých nemocnicích třeba na porodním není anesteziolog na noční směnu, takže noční porody mají smůlu. Bylo to teda myslím zrovna na Slovensku. Tak možná podobná situace?
@Primat17780 píše: Více
Tyjo, to je hodne blby. Vzdyt i v noci se rodi casto. Ja treba v noci rodila. Nastesti tam byl. ![]()
Ale je to divny ne, kdyz pak je potreba udelat akutni cisar, tak tam musi bejt snad.
@DandátkoP netuším, jak to funguje, jestli třeba mají jednoho na všechny zákroky, tak dělá jenom celkové anestezie ![]()
Cauky, chci se zeptat a možná zde bude i odborník - jak je to s epiduralem? Idealne tech co rodily posledni 2 roky.
Byla jsem k němu otevrena, porodni plán nemela, s tím že jsem prvorodicka a uvidi se a pri bolestech ale vysloveně i chtěla ale bylo mi řečeno že se,,už nedává,,.
Kolem roku 2023/ 2024 co jsem se bavila nejsem jediná, které se to stalo.
Víte někdo důvody? Neřekli že je pozdě, nebo se to nehodi, ale ze ho prostě nedávají. Celý porod jsem si hezky vytrpela, ze mam do teď se necitim komfortne. Vlastně celý porod byl takový přirozenější byť jsem uz byla ve stavu že jsem prosila o cokoliv. A poslední hodiny jen brečela bolesti.
Díky moc