Poporodní komplikace

Anonymní
10.2.25 12:18

Poporodní komplikace

Dobrý den ve čtvrtek to bude 6 týdnu od porodu císařským řezem, vše probíhalo v pořádku hojení také, krvácejí také nejdříve červené pak pak hnědé zeleno žluté a bíle, týden uz to byl jen takový bílý výtok, jizva také v pořádku měla tělovou barvu, no ale před 3 dny me partner nechtěně zvedl do náruče a mě od té doby začalo hrozne bolest břicho jako při menstruaci jizva z rudla trosku a před 2 dny jsem začala lehce krvácet světlou krví až do dnes, kojím. Muže se jednat o menstruaci?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11812
10.2.25 12:25

Ne, spíš možná tím zvednutim pokud to byl prudší pohyb se mohla vytvořit nějaká drobná prasklinka v děloze ať už na rané po placentě nebo přímo na jizve po císaři. Konci ti šestinedělí tak to půjdeš brzy na kontrolu ne? Určitě tonzmin. Kdyby si začala krvácet více nebo té bolelo břicho tak jed k lékaři hned, ale myslím že to nic nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
476
10.2.25 12:31

Jestli jsi ještě nebyla na kontrole po šestinedělí, tak bych se domluvila. Já třeba menstruaci dostala hned po šestinedělí. :)
Jizva pracuje ještě dlouhou dobu. :) jsem po CS 21M a mění se mi ještě do teď. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí