Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Dn0712 právě že ano olejičkama zkusila jsem snad všechny na kraji je krásně pohyblivá ale uprostřed je prostě prorostla a jsem z toho fakt zoufalá
A jak dlouho to je? A co gynekolog? Od porodu jsem u něj byla 2krat a pokaždé jizvu kontroloval
@Dn0712 vždy jen řekne hmm je to tužší a moc se nehýbe nic víc bez žádné rady nebo tak.. 2.1 takže měsíc a něco
No po měsíci se mi ta jizva taky zdála tužší. Děláš všechno správně, tak já myslím, že to bude dobrý. Mě se taky zdála skareda a teď je pekne pružná.
@Anonymní píše: Více
Spíš než gynekolog tohle myslím řeší fyzio, co se specializuje na ženské zdraví - pánevní dno a právě taky jizvy po nástřihu/císaři.
@Callista píše: Více
To je pravda, v nemocnici mi fyzio ukazovala jak s jízvou pracovat. Ale gynekolog mě napadl právě protože mi tu jizvu vždycky kontroloval on a neznám žádnou holku, která by s jizvou chodila k fyzio
@Dn0712 osobně taky ne, ale ve FB skupince žen po císařském řezu se to zmiňuje často.
@Callista ano četla jsem o tom jen nevim jestli musim soukromě nebo jestli to jde nějak i přes pojišťovnu ale zeptám se příští návštěvu
Dobrý den Prosim jak oddělit jizvu aby byla pohyblivá a nebyla srostla masáže nezabírají,..