Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj ![]()
Nedávno jsem se rozhodla že si odstraním svůj,,ženský knírek" pomocí epilace. Po dohodě s mamkou nejdřív vloskovými páskami a poté přístrojem. Ale nemůžeme se schodnout zda po neustálém odstraňování se chloupky ztenčí a některé zmizí, zda přesně naopak
tak se chci zeptat vás které už s tím máte nějakou zkušenost ![]()
Předem dík za odpověď ![]()
@KájušxXx Ja si ho doma paskama trham leta a porad jsou to stejne jemne chloupky ![]()
Tak to já jsem si trhala asi pětkrát a od té doby není potřeba. Obecně vytrhávání oslabuje, holení posiluje.
Používám vosk nebo cukrovou pastu. Chloupky po těch letech mám silnější a tmavší bohužel. Ale třeba obočí si trhám už taky řádku let a kdybych chtěla a čekala půl století tak už mi nedoroste nikdy tak jako ho mám od přírody. Zato knírek ten mi roste jedna báseň…
@Čičorečka a můžu se zeptat jaký typ chloupků jsi měla když si začala? Protože já mám jemné a tmavě hnědé ![]()
@KájušxXx úplně jemný, tmavší, spíš jen po stranách. Žádná tragédie, ale stejně mi to vadilo. Tak jsem si koupila v dm pásky, párkrát vytrhla a už je nemám.
@KájušxXx pokud nemáš nadbytek mužského hormonu (což bys pak stejně měla řešit s lékařem), tak i kdyby chloupky nezmizely úplně, tak bude stačit vytrhávat párkrát do roka. Jsou horší věci ![]()
@Čičorečka já si spíš za to můžu sama protože jsem to párkrát ve svých 12-13. Vzala žiletkou
tak doufám že hormony ne
@KájušxXx píše:
@Čičorečka já si spíš za to můžu sama protože jsem to párkrát ve svých 12-13. Vzala žiletkoutak doufám že hormony ne
Neboooj, parkrat ziletkou ti z toho Šimanskyho neudela
mam voskove pasky, asi 1×za mesic. Jinak v tehotenstvi mi proste vubec nerostly to jsou ty zenake hormony. Starsi zeny maji mene hormonu tak jim obcas vyrazej ty osklivy tlusty cerny chlupy, ale na to je taky cas ![]()
@KájušxXx já jsem si v tomhle věku párkrát oholila ruce, ale dlouhodobě se to nijak neprojevilo. Tak neplaš.