Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, máte některá zkušenosti s laserovým epilátorem Remington IPL 5000? Prý je to laser vhodný k domácímu použití a výsledek jak ze salonu.
Ale dost si to neumím představit jak to funguje, recenzí jsem moc nenašla a stojí to dost peněz. Ale kdyby to fungovalo, tak by to ušetřilo dost času i peněz za salony.
Víte některá jak to funguje? To si jako nalaseruju nohy a ty chlupy odpadnou třeba za týden nebo jak?
tak to by mě taky zajímalo, ušetřilo by to spoustu kačulí
.. ale obávám se, že to nebude mít skoro žádný účinek, oproti tomu, co mají v salonech
.. navíc o trvalém účinku tam nepíšou nic ![]()
Zdravím,
IPL od Remingtonu mám od března doma, použila jsem ho prozatím 4× a chlupy na nohou se stále drží. V anglických diskuzích jsem našla, že to s ním chce trpělivost (potvrzuji), ale že se to vyplatí. Až dosáhnu kýženého efektu, ozvu se ![]()
Ahoj, někde jsem četl že ta lampa v IPL Remingtonu vydrží jen jedno použití,tak se chci zeptat co je na tom pravdy popřípadě jakou má životnost? Jde mi jen o to abych tech lamp nekoupil X kusů, což by mi vyšlo cenově stejně jako kdybych šel na profesionální depilaci do Salonu.
Ahoj,
životnost lamp je skutečně omezená. Ke svému remingtonu jsem měla 3 ks lamp a už používám druhou, účinky prozatím nejsou vidět. Lampu mezitím použila dvakrát má sestra, ale i tak jsem si myslela, že vydrží víc. Lampu jsem našla na internetu do 600kč.
Ahojik chci se zeptat zda to funguje nebo ne???Protoze bych rad neco takoveho koupil pritelkyni
Dekuji za odpoved Frantisek.
Ahoj,
právě jsem si pořídila epilátor Remington i-LIGHT. Je normální, že se dlouho nabíjí? Zatím něco přes hodinu. Jak dlouho ho nabíjíte? Díky.
No, som z toho všetkého hotová. Dostala som darom epilator Remington IPL 5000. Prvotné šťastie vystriedala studená sprcha. Výrobok som rozbalila - ináč nemám z neho pocit nejakého čínskeho šmejdu, ale zdá sa, že je to celkom príjemný „normálny“ výrobok… avšak prečítala som si návod na použitie. Hneď na prvých stranách je písané okrem iného upozornenie: Zakazuje (alebo nedoporučuje?) sa používať na krk a tvár!… Doteraz nikto o takom varovaní neupozorňoval… Bola som šoknutá a sklamaná… Ešte som výrobok neodskúšala, lebo mne sa jedná hlavne o peru a krk… Čo teda také varovanie znamená?
Taky jsem se chtěla zeptt, zda se dá příspěvek použít na tvář… normálně v kosmetickém salonu se to používá, tak moc nevím, jaký v tom může být rozdíl…? Je tam psaná maximální intenzita, kolik to je?
Nie, nie je uvedená žiadna intenzita. Jednoducho nedoporučujú na krk a tvár. V salónoch ale bežne s IPL technológiou robia aj tie partie. Neviem… Napísala som dotaz priamo do Remingtonu, uvidím, čo mi napíšu (ak vôbec odpovedia)
Tak uvidíte, snad odepíší, jsem zvědavá, jaký je rozdíl mezi přístroji používanými v kosmetických salonech a tímto, podle mě je to na stejném principu… Já jsem chodila na IPL - brada a podpaží. Začalo to zabírat po 3. sezení, to jsem z toho byla nadšená a po 5. bylo vše pryč, jenže jak jsem přestala chodit, za měsíc to začalo růst znovu a nyní je to jako předtím, tak jsem právě viděla v tomto přístroji takový světlý bod, že by to bylo vyřešeno… Vždy v salonu nastavovali intenzitu podle barvy pleti atd., okolo 32-36, tak jsem právě myslela, jestli tento údaj není na přístroji psaný, je tam asi taky různá intenzita, že? Ale jak jsem to viděla na obrázku, je to odstupňováno hvězdičkami, tak člověk asi přesně neví… Už jste přístroj vyzkoušela!
Prístroj som ešte neskúšala, iba tak z princípu, čakám za odpoveďou od Remingtonu. ![]()
Teraz pri Vašom príspevku som si spomenula na jeden fakt, o ktorom som čítala niekde na diskusii. Uvádzali tam, že IPL technológia vraj môže v niektorých prípadoch ešte zmnožiť rast chlpkov. Či to bola objektívna informácia, to neviem…