Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jeste, zes tam dala aspon ty dve carky, malem mi nevystacil dech.
Jinak k dotazu - byl na EEG, co k tomu rekl lekar, ktery videl vysledek? Myslis, ze lidi z diskuze, kteri tveho syna nikdy nevideli, budou vedet neco vic, nez ten lekar? Ktery nejspis chce udelat opakovane, kontrolni EEG, protoze si mozna sam neni 100% jisty. Sve dotazy bys mela smerovat jinam, ale diskuzni forum to neni. ![]()
@Eowyn01 aha, dobře jsem tu špatně omlouvám se že jsem vás pohoršila, chtěla jsem někoho kdo má zkušenosti jestli to není epilepsie, díky za odpověď nashledanou.
@mamule42 ano řeším, nic mi k tomu pořádně neřekl jen že to je hraniční a že k tomu záškuby končetin bývají a že to zopakujeme, nic víc tak se omlouvám.
Ano epilepsie muzou byt i jen male zaskuby a muze to trvat jen nekolik sekund. A kolik ma vas chlapecek? Ja parkrat videla zachvat takovy ze slo jen o par zaskuhu treba v obliceji. Jinak myslim ze s autismem se epilepsie poji casteji, ale u dysfazie nevim jestli to plati take.
Snad bude v poradku
Ahoj holky, mohu poprosit názor neurologa k výsledku EEG, neurolog ji jenom řekl že je tam něco co tam nemá být, a víc se nevyjadřoval. Přikládám nález. Doufám že to bude k přečtení. Akorát mi řekl že mu to silně zavání autismem, což mi na klidu rozhodně nepřidalo.
Dobrý den, syn disfazie expresivní s hyperaktivitou dále znaky autismu ale ten nemá jen nějaké známky lehké ale k věci synovi vyšlo špatně eeg vyšlo vysoká křivka epilepsie občas mívá v noci záškuby končetin a hýbou se mi oči stěžuje si často na bolet hlavy pije hodně nějak jsem to neřešila, teď budu volat o prázdninách na nový termín eeg aby se udělal nový záznam může se jednat o epilepsii mockrát děkuji.