Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, potřebovali bychom poradit. Nás pejsek má diagnostikovanou epilepsií. Je celkem starý a momentálně má asi stresové období, protože mu odjel panicek pryč. Už dva dny se přes den občas trepe a včera vecer měl zrovna i záchvat. Nevíme jestli jeden nebo dva, ale jeden měl stoprocentně. Bere na to prášky. Nedokázali byste poradit, jak ho nějak odreagovat nebo něco s nim podniknou? Nebo neznáte nějakou dobrou veterinu v okolí Brna nebo Hodonína nebo kdekoliv v Jihomoravském kraji? Pejsek je už slepí a hluchý, ale chtěli bychom mu co nejvíce pomoc aby tady s námi ještě dlouho byl😊
My meli kocku epilepticku. Veterinar rekl, ze se neda nic delat, neda se pomoct, kdyz zachvat dostane. Takze jesrli pejsek bere leky, myslim, ze bohuzel pro nej v tomto vic udelat nejde.
A jestli je pejsek aktivni, tak prochazka bude pro nej to nejlepsi. Take mu udela dobre skrabkani nebo nejaka mnamka. Vic v tomto veku a stavu delat nejde.
Ale mozna se mylim. ![]()
Nas pes je ma obcas taky. Nejde s tim nic moc delat. Nekde jsem se docetla, ze se pri zachvatu na psa nema sahat a ma se nechat byt v klidu, protoze v tom soku muze kousat. Ja mam vypozorovany, ze naopak moje blízkost pomaha, tak ho beru do ruky a chovam a hladim nez to prejde. Je to smutny takhle psa videt, nasemu u toho obcas tecou slzy. ![]()
Preju Vam, aby mel co nejmene zachvatu.
A jeste me napada, co zkusit nejaky uklidnujici kapky pro pejsky, na trhu jich je dost uz, kdyz pohledas. ![]()
@DandátkoP Jo dekuju moc. No včera jsem Jo takhle viděla poprvé a jsem úplně hotova. strašně nahlas sekal a jak kdyby plakal. Bylo to hrozné a za 10 minut znova, ale naštěstí jenom mensi. naštěstí ty záchvaty trvají max 10 vteřin. Je to hrozné takhle pejska videt, ale dekuju za ty kapky zkusim něco najit🙂