Erekce u strýce

Anonymní
13.7.23 12:58

Erekce u strýce

Dobrý den je to dost soukromé téma proto prosím o anonym. chtěla bych se zeptat jestli jste se už stím taky setkali. Šla jsem na vlak a můj strýc jel okolo a říká „nechceš svézt?“ Já říkám že ne že to dojdu a on " pojď já tě svezu" tak jsem se teda nechala svézt ale v průběhu jízdy jsem si všimla ze má docela dost silnou erekci a sahá si u toho na penis. a ještě měl takový divný keci jako tak aspoň tě nebudou bolet nožičky co? No ale tobě to sluší atd. Bylo to dost nechutný já chápu že má třeba chuť tak se mu postavil ale tak mě nemusí tahat do auta že mě sveze.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9783
13.7.23 12:59

No ještě že měl na sedadle spolujezdce místo. Představte si, že byste mu musela sedět na klíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65674
13.7.23 12:59
@Anonymní píše:
Dobrý den je to dost soukromé téma proto prosím o anonym. chtěla bych se zeptat jestli jste se už stím taky setkali. Šla jsem na vlak a můj strýc jel okolo a říká „nechceš svézt?“ Já říkám že ne že to dojdu a on " pojď já tě svezu" tak jsem se teda nechala svézt ale v průběhu jízdy jsem si všimla ze má docela dost silnou erekci a sahá si u toho na penis. a ještě měl takový divný keci jako tak aspoň tě nebudou bolet nožičky co? No ale tobě to sluší atd. Bylo to dost nechutný já chápu že má třeba chuť tak se mu postavil ale tak mě nemusí tahat do auta že mě sveze.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
13.7.23 13:01
@Anonymní píše:
Dobrý den je to dost soukromé téma proto prosím o anonym. chtěla bych se zeptat jestli jste se už stím taky setkali. Šla jsem na vlak a můj strýc jel okolo a říká „nechceš svézt?“ Já říkám že ne že to dojdu a on " pojď já tě svezu" tak jsem se teda nechala svézt ale v průběhu jízdy jsem si všimla ze má docela dost silnou erekci a sahá si u toho na penis. a ještě měl takový divný keci jako tak aspoň tě nebudou bolet nožičky co? No ale tobě to sluší atd. Bylo to dost nechutný já chápu že má třeba chuť tak se mu postavil ale tak mě nemusí tahat do auta že mě sveze.

Tak k němu do auta už nelez. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eustress
13.7.23 13:01
Do auta Tě netahal… ještě pár jízd a půjde to i bez keců?
@Anonymní píše:
Dobrý den je to dost soukromé téma proto prosím o anonym. chtěla bych se zeptat jestli jste se už stím taky setkali. Šla jsem na vlak a můj strýc jel okolo a říká „nechceš svézt?“ Já říkám že ne že to dojdu a on " pojď já tě svezu" tak jsem se teda nechala svézt ale v průběhu jízdy jsem si všimla ze má docela dost silnou erekci a sahá si u toho na penis. a ještě měl takový divný keci jako tak aspoň tě nebudou bolet nožičky co? No ale tobě to sluší atd. Bylo to dost nechutný já chápu že má třeba chuť tak se mu postavil ale tak mě nemusí tahat do autaže mě sveze.
  • Citovat
  • Upravit
4383
13.7.23 13:08

Otázka co tím : Nechceš svézt", myslel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
13.7.23 13:23
@Anonymní píše:
Dobrý den je to dost soukromé téma proto prosím o anonym. chtěla bych se zeptat jestli jste se už stím taky setkali. Šla jsem na vlak a můj strýc jel okolo a říká „nechceš svézt?
Ty jsi mu špatně rozuměla. Napřímo se Tě zeptal:
„Nechceš svést?“

Příspěvek upraven 13.07.23 v 13:25

• Citovat
  • Upravit
12719
13.7.23 13:24
@Anonymní píše:

Dalsi honic v akci se nekdo nudi u vody..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.7.23 13:31
@lilith1 píše:
Dalsi honic v akci se nekdo nudi u vody..

Prázdninový trollík honimír. :lol: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
13.7.23 13:34

Bohužel, většina sexuálních útoků jsou od někoho z bližší rodiny, jako třeba - strýcové…

Příště si prostě drž odstup, ať už to bylo reálné nebezpečí, nebo si jen myslel jak je vtipný a nenápadný s ranní, nebo klasickou erekecí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
13.7.23 14:42
@Anonymní píše:

Radši si drž odstup a nebuď s ním o samotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí