Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Milé dámy,dotaz pro ty, které si zpříjemňujete letní dovolenou tím, že si posunete MS pomocí prášků. Ten postup znám…Doberu jedno platíčko a když nechci, aby MS přišla, pustím se do dalšího platíčka. Jasné jak facka. Vždy jsem ale to druhé platíčko dobrala celé.
A teď mě napadá. Je to nutné a z jakého důvodu? Přemýšlím totiž nad tím, že když už jsem teď z dovolené doma, že bych po prvních pěti prášcích z toho nového platíčka už přestala a MS normálně příjde? Vychází mi to totiž tak blbě, že bych po dobrání toho platíčka vyšla s MS zase na další dovolenou a nechce se mi to oddalovat furt dokola
Díky za případné komenty a mějte krásný den
já si to běžně posouvala třeba jen o týden.
Ne není nutné to dobírat celé, jen potom si max i zas úplně nové platicko a tohle si můžeš nechat pro případ další potřeby oddalování..jinak kdybys pak pokračovala v tomhle tak bys pak musela navázat zase dalším a nebo bys měla o něco kratší cyklus..mohlo by tě to rozhodit…jinak já jsem běžné bral třeba 3 plastická v kuse a pak sem až udělala pauzu
@Vladusxx píše:
Ne není nutné to dobírat celé, jen potom si max i zas úplně nové platicko a tohle si můžeš nechat pro případ další potřeby oddalování..jinak kdybys pak pokračovala v tomhle tak bys pak musela navázat zase dalším a nebo bys měla o něco kratší cyklus..mohlo by tě to rozhodit…jinak já jsem běžné bral třeba 3 plastická v kuse a pak sem až udělala pauzu
každý to má jinak, mně to tři platíčka „neudržely“, prý to tak někdo má a nemůže spojovat tolik
Po 5 prášcích bych to nedělala. Udělala bych v třetím týdnu dřív pauzu.
Já si ji oddaluji třeba o týden, prostě beru o 7 víc, pak pauza 7dní a pak pokračuji ve stejném platíčku.
@lucynka25 píše:
Já si ji oddaluji třeba o týden, prostě beru o 7 víc, pak pauza 7dní a pak pokračuji ve stejném platíčku.
Tak stejne potom musis vzit z dalsiho platicka a hlidat si to. Je snazsi vzit cele a to rozdelane si nechat na posunovani
@vokishka ja tam mám napsane dny a mam 21ks, takže si pak pokračuju ode dne, kdy beru, ale je to fuk
Milé dámy,
dotaz pro ty, které si zpříjemňujete letní dovolenou tím, že si posunete MS pomocí prášků. Ten postup znám…Doberu jedno platíčko a když nechci, aby MS přišla, pustím se do dalšího platíčka. Jasné jak facka. Vždy jsem ale to druhé platíčko dobrala celé.
A teď mě napadá. Je to nutné a z jakého důvodu? Přemýšlím totiž nad tím, že když už jsem teď z dovolené doma, že bych po prvních pěti prášcích z toho nového platíčka už přestala a MS normálně příjde? Vychází mi to totiž tak blbě, že bych po dobrání toho platíčka vyšla s MS zase na další dovolenou a nechce se mi to oddalovat furt dokola
Díky za případné komenty a mějte krásný den