Oddálení menstruace pomocí antikoncepce

Anonymní
11.7.23 09:24

Oddálení menstruace pomocí antikoncepce

Milé dámy,

dotaz pro ty, které si zpříjemňujete letní dovolenou tím, že si posunete MS pomocí prášků. Ten postup znám…Doberu jedno platíčko a když nechci, aby MS přišla, pustím se do dalšího platíčka. Jasné jak facka. Vždy jsem ale to druhé platíčko dobrala celé.

A teď mě napadá. Je to nutné a z jakého důvodu? Přemýšlím totiž nad tím, že když už jsem teď z dovolené doma, že bych po prvních pěti prášcích z toho nového platíčka už přestala a MS normálně příjde? Vychází mi to totiž tak blbě, že bych po dobrání toho platíčka vyšla s MS zase na další dovolenou a nechce se mi to oddalovat furt dokola :)

Díky za případné komenty a mějte krásný den :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65677
11.7.23 09:31
@Anonymní píše:
Milé dámy,

dotaz pro ty, které si zpříjemňujete letní dovolenou tím, že si posunete MS pomocí prášků. Ten postup znám…Doberu jedno platíčko a když nechci, aby MS přišla, pustím se do dalšího platíčka. Jasné jak facka. Vždy jsem ale to druhé platíčko dobrala celé.

A teď mě napadá. Je to nutné a z jakého důvodu? Přemýšlím totiž nad tím, že když už jsem teď z dovolené doma, že bych po prvních pěti prášcích z toho nového platíčka už přestala a MS normálně příjde? Vychází mi to totiž tak blbě, že bych po dobrání toho platíčka vyšla s MS zase na další dovolenou a nechce se mi to oddalovat furt dokola :)

Díky za případné komenty a mějte krásný den :mavam:

já si to běžně posouvala třeba jen o týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11896
11.7.23 09:44

Ne není nutné to dobírat celé, jen potom si max i zas úplně nové platicko a tohle si můžeš nechat pro případ další potřeby oddalování..jinak kdybys pak pokračovala v tomhle tak bys pak musela navázat zase dalším a nebo bys měla o něco kratší cyklus..mohlo by tě to rozhodit…jinak já jsem běžné bral třeba 3 plastická v kuse a pak sem až udělala pauzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
11.7.23 09:46
@Vladusxx píše:
Ne není nutné to dobírat celé, jen potom si max i zas úplně nové platicko a tohle si můžeš nechat pro případ další potřeby oddalování..jinak kdybys pak pokračovala v tomhle tak bys pak musela navázat zase dalším a nebo bys měla o něco kratší cyklus..mohlo by tě to rozhodit…jinak já jsem běžné bral třeba 3 plastická v kuse a pak sem až udělala pauzu

každý to má jinak, mně to tři platíčka „neudržely“, prý to tak někdo má a nemůže spojovat tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36404
11.7.23 11:09

Po 5 prášcích bych to nedělala. Udělala bych v třetím týdnu dřív pauzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
11.7.23 11:26

Já si ji oddaluji třeba o týden, prostě beru o 7 víc, pak pauza 7dní a pak pokračuji ve stejném platíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65677
11.7.23 12:00
@lucynka25 píše:
Já si ji oddaluji třeba o týden, prostě beru o 7 víc, pak pauza 7dní a pak pokračuji ve stejném platíčku.

Tak stejne potom musis vzit z dalsiho platicka a hlidat si to. Je snazsi vzit cele a to rozdelane si nechat na posunovani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
11.7.23 12:33

@vokishka ja tam mám napsane dny a mam 21ks, takže si pak pokračuju ode dne, kdy beru, ale je to fuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí