Nenahmatám provázky tělíska?

2
12.7.23 19:58

Nenahmatám provázky tělíska?

Zdravím. Mám 1 rok hormonální tělísko. Dnes jsem byla na gyndě a nechala jsem si zkrátit provázky. Gynekoložka mi řekla, že je, ale nezkrátí úplně, jen dva centimetry. Teď už, ale nejdou vůbec nahmatat. Je to v pořádku? Mám strach, aby kvůli tomu pak nebolelo více vyndání. Máte s tím někdo zkušenost? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
12.7.23 20:35

Me teda nenapadlo si dovnitr sahat, jestli nahmatam provazky teliska :think: to ti poradila gynekolozka nebo proc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
12.7.23 20:37

Ano, gynekoložka mi po zavedení řekla, ať kontroluju provázky, že je to známka toho, že je tělísko na místě. Je to i v příbalovém letáku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vesnickaholka
12.7.23 20:59

Promin, ale nechas si zkratit vlakna a pak hystericis, ze je nenahmatas? Ja je v urcite fazi cyklu taky nenahmatam a drama za toho nedelam 😅 naopak mi doktorka rekla, at s eje nesnazim nahmatat, ze ji pak budu bombardovat telefonatama, ale ja jsem klidas, takze nehystercim pote co jeden den nenahmatam kratka vlakna :wink:

• Citovat
  • Upravit
1092
12.7.23 23:00

@Marion199 mě teda Dr netekl, že bych si to měla kontrolovat… Každopádně mi je taky zkracoval, protože to vadilo manželovi při styku, když to zkrátil, bylo to pak ok a vytažení bez problémů. Problém by asi nastal, kdyby se provázky zkrátili moc a nešlo mu to při vyndavani chytit… Ale oni vedej, co dělaj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
13.7.23 13:41

@Marion199 počkala bych až si tělísko sedne někdy nejde nahmatat v určité části cyklu vždy je lepší třeba večer po sprše a v klidu někdy ty konce jsou přilepené u čípku já byla vždy ráda že jsem je našla některé ženy ho měli přirostli k čípku a jiné zas nenašli že se hnulo atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí