Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den,
mám otázku, na takové choulostivé téma. V poslední době, mám pocit, že dosáhnout opravdu 100% erekce v leže, je pro mě opravdu těžké. V sedě, ve stoje je všechno v pořádku a při masturbaci bez problémů. Bohužel v leže to jde značně hůře, nevíte čím by to mohlo být?
Děkuji za odpověď
Asi tím, že vleze je všechna krev v tele níž, než kam se má dostat celej ten penis, ne? Tak to asi jde hůře, kor od určitého věku
vsedě a vestoje pomaha gravitace ![]()
@Semtex No je mi přes 20, tak věk snad ještě nebude problém😁. Před pár lety, mi našli Varikokélu, ale sám uroloog mi řekl, že když nebolí nebo nezpůsobuje diskomfort, tak je zbytečný to nějak léčit/operovat.
Tohle může být způsobeno několika faktory, například únavou, stresem nebo tlakem, který není v leže ideálně rozložen. Možná je dobré konzultovat situaci s odborníkem, případně zkusit volnější polohy nebo relaxační techniky před intimními chvílemi. Samozřejmě je důležité pamatovat, že tento stav může být dočasný, a je dobré dát tomu čas.
Hele, nejsem odbornice na tady ty záležitosti, ale když tam takovou změnu pocitu pozoruješ, tak to může být nějaké fyziologické blokování dle polohy ✨ Nebylo by od věci se poradit s lékařem nebo zkus nějaké relaxační techniky 😊 Možná je to jen prostý stres nebo únava! Směl hrát více na fantazii a klid, třeba to pomůže 😅
@Violelta Jo, je ti zvláštní páč ráno nebo při masturbaci (ve stoje) erekce normálně dosáhnu. Dlouhodobě mám problém se zády a četl jsem, že panevni dno a erekce jde ruku v ruce, tak se nejspíš zaměřím na posílení a uvidim.