Erik nebo Marek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33435
2.1.18 09:24

Líbí se ji obe jména stejně, ale jen v původním znění, nedala bych proto ani jedno, právě kvůli zkomoleninam a zdrobnelinam, které se mi u těchto jmen vůbec nelíbí.
Známí mají Marka, jako miminko byl Mareček, coz je asi nejméně ošklivé, pak Maru, Mára, když zlobil, nebo mu něco narizovali, tak dokonce Maruno a dodnes je vse možné, ale Marek výjimečně. Sousedovi Markovi nereknou jinak než Mára.
Spolužák dcery byl Erik a slyšela jsem její matku volat na něj Éro a Eruno. Děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
2.1.18 09:30

Jméno Erik mi přijde hrozné. Marek normální, ale nedala bych ho. A co tedy kompromis jiné jméno? Do dubna času dost. Když chce manžel jedno, ty druhé, tak vymyslete jiné. A asi bych nedala Marka, pokud se ti nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
2.1.18 09:42
@pe-terka píše:
a kdyby by holka, jak by se jmenoval? Říkáš, že na ni by to bylo snazší :think: Třeba existuje něco podobného v mužské verzi…

Kdyby to byla holka, byla by to Monika. I Linda se nám oběma líbí. Ale u kluků se rozcházíme.
@Russet
Je super být naladěn na stejnou vlnu jako partner :palec: :D
@adresa Éro a Eruno se mi teda taky příčí :? A Mára, Maruna 8o 8o :roll:

Holky, duben je sice ještě relativně daleko, ale stejně :D. Kdyby aspoň ta moje drahá polovička nebyla tak umanutá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
2.1.18 10:07

Obě jména jsou krásná. Oslovení „Máro“ mi připomíná Máru Holečka :), takže ani to by mi nijak nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
2.1.18 11:02
@Innocence píše:
Kdyby to byla holka, byla by to Monika. I Linda se nám oběma líbí. Ale u kluků se rozcházíme.Holky, duben je sice ještě relativně daleko, ale stejně :D. Kdyby aspoň ta moje drahá polovička nebyla tak umanutá :roll:

Tak nevím, mužké s Monikou mi nejvíc přijde podobné Dominik 8) Nebo Mikuláš či Nikolas. K Lindě mě nenapadá nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
3.1.18 16:50

Me se vice libi Erik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
3.1.18 16:57
@Celina píše:
@Innocence opravdu je pro tebe směrodatný názor úplně cizích lidí na internetu při výběru jména pro VAŠE dítě?? :nevim: :nevim: :nevim:

Nejsem zdaleka jediná, kdo se tu ptá na názor na jméno a zajímá mě, jaký názor má okolí na jméno, které bude moje dítě mít, už kvůli němu. A když se holt nemůžeme domluvit doma, proč se nezeptat :think: :nevim:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
3.1.18 17:08
@Celina píše:
@Innocence opravdu je pro tebe směrodatný názor úplně cizích lidí na internetu při výběru jména pro VAŠE dítě?? :nevim: :nevim: :nevim:

Mě zase fascinuje tohle :nevim: proč sem teda píšeš když ti to tak vadí?

Za mě Marek, důjstojné chlapské jméno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
3.1.18 19:52

@Celina hlavně je tohle veřejná diskuze, tak pardon.Je to její věc jestli se tu zeptá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
3.1.18 20:18

@Celina klid,však píšu pardon. A nedělám mluvčího, píšu za sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
3.1.18 21:02
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.18 00:08

Znamenají skoro to samo, tak jestli bude vypadat Skandinávský tak Erik, a jestli jako Ital tak Marek.

• Citovat
  • Upravit
6830
4.1.18 02:03

Za mě rozhodně Marek, je to mý nejoblíbenější jméno pro kluka :D Erik se mi nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
15.1.18 19:30

@Innocence

Ahoj,

líbí se mi obě, ale myslím, že na Marečka je více alternativ. Takže bych dala Máru :palec:
Zase Eriků moc není (žádného neznám) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
15.1.18 19:30

I když, čím víc nad tím přemýšlím, tím víc se mi Erik (Riki) líbí :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...