Matylda, nebo Líza

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Doe_Jane
18.12.17 16:41

Matylda, Klementýna, Berta, to fakt? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9994
18.12.17 16:46

@Doe_Jane Taky žasnu. Já myslela, že název diskuse je název nějaké dětské pohádky.. :D Pokud je to fakt, tak za mě ani jedno z těch jmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.12.17 16:46

Snad leda ta Matylda. Nebo Alžběta místo lízy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
18.12.17 16:48

Koza Líza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
18.12.17 16:48

@Tichošlápek Mě ta Matylda přijde snad nejhorší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
18.12.17 16:49

To je tak tragická sestava jmen, že to musí být vtip. Doufám 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7740
18.12.17 16:52

Matyldu máme doma a nijak tím jménem netrpí, naopak. ;)
Líza se mi nelíbí, jako kdyby se někdo základním tvaru jmenoval Anča nebo Bláža.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.12.17 17:00

@Paoloska za mne je tedy děs Berta :mrgreen: Matylda je jako z te písničky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453

Matylda je hezke jmeno, kamaradky dcerka se tak jmenuje a je to pekne. Docela se mi libi i Malvina. Ale Líza fakt ne, to je proste koza :lol:
Jaka jmena deti uz mate doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
@Paoloska píše:
@Doe_Jane Taky žasnu. Já myslela, že název diskuse je název nějaké dětské pohádky.. :D Pokud je to fakt, tak za mě ani jedno z těch jmen.

naprosto nepochopitelné.. hlavně Matylda, to je hrůza a děs… ale jestli je zakladatelka manželka Tomáše Kluse a vybírají další jméno pro děcko tak se nedivím

• Citovat
  • Upravit
1923
18.12.17 17:02

Mě se Matylda moc libi :potlesk: Líza už méně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
18.12.17 17:08
Kriste! Proc nepochopitelne??? Na to se tu zakladatelka nepsala. Napriklad tebe co rejes uplne vsude @Doe_Jane :think: musis, mit hrozne smutny a nudny zivot. :zed: je to ciste jeji vec co se ji libi. Ani ja nechci klasicka tuctova jmena kterych bude ve tride deset…predpokladam ze zakladatelka cekala pripadne jine návrhy jmen.
@Anonymní píše:
Stále nejsme rozhodnuti pro jméno, tak čerpám rady. Zatím se docela shodneme na Matyldě, Klementýna zavrhnuta, všichni by ji zdrobnovali. Berta se nehodí k druhému dítěti, Luizu nechce manžel, Malvína taky bude zdrobnovaná… Ještě napadla Líza. Co myslíte vy? Prosím anonym, rodina neví o pohlavi

Matylda je krasne jmeno. Lizu bych taky nedala a me se osobne libi Rozarka a Rachel :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
18.12.17 17:10
@kalitka píše:
Kriste! Proc nepochopitelne??? Na to se tu zakladatelka nepsala. Napriklad tebe co rejes uplne vsude @Doe_Jane :think: musis, mit hrozne smutny a nudny zivot. :zed: je to ciste jeji vec co se ji libi. Ani ja nechci klasicka tuctova jmena kterych bude ve tride deset…predpokladam ze zakladatelka cekala pripadne jine návrhy jmen.Matylda je krasne jmeno. Lizu bych taky nedala a me se osobne libi Rozarka a Rachel :hug:

vzpamatuj se, já mám krásný život, ptala se snad na názory proto zakládá diskuzi ne? to jsi nepochopila?

• Citovat
  • Upravit
12006
18.12.17 17:12

Babicka mela kozu Lizu a rikala ji Lizinka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
18.12.17 17:13

@Doe_Jane :palec: a tvoje komentare u denicku a podobne jsou taky odpovědi na nazory? Spis se vrat ty do reality..a ten krasny zivot si uzivej. Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze